- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече и първокласниците не се радват, че тръгват на училище!
И аз.Имам една снимка където гледам като натровена с гъби.Първоначално написано от swords1010
![]()
emii ne pomna....aaa 4akai setih se maai.....nee zabravih....emi sry zabravih...kato se seta 6te kaja..
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Да и на мен никак не ми се ходеше на детска градина и почти не съм ходила.Иначе аз в първи клас си познавах почти всички в класа спомням си как на 2 пъти се изгубих,иначе не ме напираше голям ентусиазъм за учене.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
mi otna4aloto bqh pritesnena no iskah da hodq na daskalo be6e mi mn zabavno tamno tova be6e samo 1 klas .. sega ne
![]()
Аз винаги се радвам... независимо кой клас съм![]()
You're a looser. But I'm not.
Изобщо не си спомням мислите и настроението ми, когато тръгнах на училище. Ама то и сума време мина от тогава...
Ооо, да, помня естествено... Мда, радвах се, бях притеснена и на всичкото отгоре трябваше да рецитирам стихче...Не бях се спекла много, но все пак имаше известна тревога... Много ми харесваше в първи клас!
да много се радвах,и сега ще се радвам ако по4на у4илище най сетне!![]()
Радвах се, мислех, че вече съм пораснала![]()
Сега като ги гледам... имаше една снимка във вестника... едно момченце реве и се къса на първия учебен ден![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Сега като се сетя бях толкова въодошавена че почвах училище ,че ще съм голяма бях нетърпелива да почна да видя класа си.Имаше една тръпка която сега няма още си спомням първия учебен ден бях много сладко първолаце спомням си какъв беше стария клас ми клас в началото.Спомням си този ден сякаш беше вчера и госпожата и как влизахме в класната стая беше невероятно.
Да бе да. Аз цяло лято ревах кат магаре. Много ме беше страх, че ще ме бият учителитеПосле пък не исках да излизаме ваканция, колко съм била заблудена не е истина
Радвам се че вече мисля трезво
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ми не помня дали съм била щастлива, обаче всички ми казваха, че съм вече голяма, че трябва да уча и дрън дрън и някви други простотии, и аз толкова се бях възгордяла, че още на втория ден като отидох на училище и си носех всичките учебници![]()
Направо не мога да повярвам ква съм била заблудена![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не.
Мене ме беше много шубе на първия учебен ден кво ше прая са там ве???И до ден днешен макар че страха мина за 2-3 дена никак не ми се ходи на даскало.Слава на стачката!!!!![]()
Да,но дъха на госпожата уби всичко детско в мен![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha ... da az mn se bqh vduhnovila... mn se radvah 4e 6te y4a![]()
Пффффффффф да се радвам да ходя на даскало това никога не се е случвало![]()
iskah da hodq bqh mnogo razvalnuvana![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!