- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Да кажем "НЕ!" на наркотиците!
Много против наркотиците съм. Съсипват целия живот, на този който ги употребява...семейство, връзки, социален живот... Нищо нормално не може да просъществува. Имам една приятелка, която много обичаше човек, който често злоупотребява. Момчетое много умно, но лошата среда, която е имал на 18години си е казала думата. До ден днешен, когато вече удря 30 е зависим. Трудно можеш да бъдеш с такъв човек, колкото и окей да е без наркотиците.
...
Много добра идея за тема! Браво на този, който я е създал!
Наркотиците са еуфория, айляк е да пушиш масури и да чертаеш, но боклуци като хероин, чай, крокодил не си струва, ще умреш в рамките на няколко години, ако друсаш крокодил най-много 5,6 месеца.
Ти добре ли си ? Айляк да чертаеш ахаххахахахах На мене ми става лошо от половин магистралка (пико). а за спийда да не говорим, то тва е малоумно, има некво удоволствие, но джойна, освен че е 10 пъти по евтин, но е и 10 пъти по-хубав. Сега не почвайте да ми обяснявате как наркотиците влияят на всеки организъм различно.
Няколко години - 8 до 12.
Крокодилът те убива за 1-2 години, Флаката е 5,6 месеца. То па Флаката те превръща в зомби, кви ги говоря и аз.
Извод: Кидс, яжте супата на бабите си, вместо да взимате наркотици, като нищо не разбирате.
Прави ви удоволствие да си съсипвате живота с разни боклуци? Това наистина не го разбирам.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Темата е много полезна, но някак си се губи смисъла и сред не особено смислените мнения...
Важно е да се информираме преди употребата на каквото и да е. Аз чета листовките на лекарствата много внимателнно, защото искам да знам какво влиза в тялото ми. Всичко ни се отразява - на кожата, на стомаха, на нервите. Случвало се е да пробвам разни наркотични вещества, но не е моето нещо. Рискът да вземеш боклук е голям. В българия ги мешат с всякакви гадости. Информирайте се!
i love life
they will come upon us with all their weight and seriousness.