- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Да кажем "НЕ!" на наркотиците!
Само си представих, колко си умни най-умните ти приятели и какво остава за тъпите и ненапушените. Трагедия, та по-зле и от древногръцките. Понякога се чудя колко прости може да са хората.Първоначално написано от kozzz
Ей ти един коментар, който не голослови: (надявам се да съ в състояние, в което можеш да четеш)
Първоначално написано от amk933
klub vav facebook.comПървоначално написано от latihan
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Как се казва клубът във Facebook?
оф от къде да знам, дай си фейсбуук-а да ти пратя поканаПървоначално написано от latihan
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Не на наркотиците! Да на тревата!Първоначално написано от RedPower
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Според мен в днешно време проблема не е, че тийнейджърчетата се друсат- проблема е, че не се друсат интилигентно! Аз съм на 25 години, завърших висше, имам чудесна работа и се справям добре! От 10 години пуша трева, но не позволявам това да ми пречи на развитието- всичко, което се прави с мярка и разумно не е вредно. И никой ама никой не може да ме убеди, че пушенето на трева е по-вредно от пушенето на цигари и наливането с алкохол! И амфетамини съм употребявала- 5 години ходих по техно партита с тая разлика, че аз не отивах на парти за да се надрусам- друсах се защото нямах сили да издържам по 6 часа, а музиката адски ме кефеше! Обаче никога не съм позволявала наркотиците да ми станат начин на живот! Никога не съм изпадала в некви умопомрачения и да не знам какво правя или да се друсам с дни както повечето хора, които бяха около мен.Противно ми беше да гледам некви 16 годишни олигофренчета по партитата дето са седнали в някой ъгъл и забелват очите щото даже не знаят колко да друсат и как и са взели применрно 2 бонбона и не знаят на кой свят се намират, а главната причина изобщо да са там е да се надрусат хууууубавичко- за такива като тях е нормално да сдухат от наркотиците... Винаги съм била с всичкия си , осъзнавала съм какво правя, осъзнавала съм последиците и съм знаела кога да спра- вече от 2 години амфетамини не съм помирисвала, не ми и липсват, не съжалявам, че съм се друсала- това са едни от най-дивите и хубави години в живота ми, но всичко е до време- СТИГА ДА ИМАШ МОЗЪК В ГЛАВАТА СИ ЗА ДА ГО ОСЪЗНАЕШ! За съжаление обаче днешните дечица са много зле и прогресивно затъпяват...Сега си пафкам от време на време и ми е гот- това е положениетоИ ми омръзна да чета разни публикации от хора, дето през живота даже не са виждали наркотик ама иначе са мноооого компетентни
![]()
Браво за информацията![]()
Гледайки част от тъпите коментари, които някакви малоумни същества са написали, в мен изниква мисълта, че голяма част от хората ( на по 14,15,16 години) пушат трева,вземат бонбони, или шмъркат САМО ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ на някого ....имам един приятел, който тази година се провали заради хората, с които се събра! Искайки да се направи на по-готин и да им докаже, че е "голям", той започна да пуши трева, взима амфетки от време на време и изникнаха много проблеми...
Моят съвет към хората, които правят това именно за да се харесат на някой, е да се съвземят и да си помислят дали наистина си струва!![]()
Абсолютно съгласна с whatever5! Нямам какво да добавя!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Браво за темата!Хората трябва да разберат, че да бягаш от проблемите си не е начина да ги разрешиш! Още веднъж, Евала!
Кроткият отговор отвръща гнева, а оскърбителната дума възбужда яростта!
Значи браво за копираната статия !И това са думи на човек който със сигорност не е провал никакъв наркотик !
1 тоята точка 2. Канабис - марихуана, ганджа, хашиш
канабис,марихуана и гаджа са седно и също канабис е латинското име на растението .
2.Защо само спомена за секунда цигарите ,а не каза ефекта от тях .Знаете ли че от тютюнопунето има повече смъртни случей от спин и свръх дози взети заедно .
3.Не спомена алкохола !
4.Човек може да се пристрасти къв всичко .Дори хората сме пристрастени към солта,захарта и лимонтозото (особено алкохолиците към кисалото) .Да не говоря пък за обезболяващите или дори за сиропа за кашлица .
5.Цигарите са едни легални наркотици .
6.Не можеш да клеветиш хората който вземат наркотици ,че са с по ниско интулектоално ниво !ПП:2 америкаски президентки са пушили марихуана,една англиска кралица е пушила марихоана ,а да не говорим за колко велики учени и философи са вземали листа от кока (ще оставя сами да проверите за да погаделичкам любопитството ви ) !
Разширете си малко мирогледа .Гледате само от едната страна на нещата !Знаете ли колко много са дали наркотиците на света .Морфина,Лидокаин,Кетамина ....... за всяка една операция се ползват тези вещества за местни или други упойки както и в много обезболяващи !
От делно не можеш да кажеш за нещо .че е лошо докато не си го опитал ! Едно е да му четеше ефектите друго е да ги изпиташ !
Приятеля ми, имаше голям проблем с кокаина, едвам успях да го откажа.
Обичам да обичам, мразя да мразя!
Радвам се, че мислиш че си успяла![]()
ВЕЛИКА ТЕМА.. МНОГО ПОЛЕЗНА (bow) за автора !
Глупаво е тея дет все са на нещо да се правят на невинни и да казват не ... и нали иупйй аз съм чистда ама не
![]()
сухата материя е теорията където навсякъде можеш да намериш ... но действителността е съвсем друга,това всеки го знае та не смятате ли че е по добре да се споделят и коментират ако ще и сравняват преживелиците и "опита" заедно с тоя материял ойто е даден за самите стимуланти наречени наркотик
тревата е хубава и приятна.
за всички други наркотици ТВЪРДО НЕ!!!
пс. наркоманите са долни
hip-hop
Според мене си е до човек ... ако си имаш граница наркотиците няма да повлиаят толко на живота тиобаче ако не мислиш и се подхванеш здравата,после спирането е трудно
аз нямам нищо против за употребата им по партита,купончета и т.н. щото аз лично не моа да издържа цяла нощ,а пък поне като отида някъде искам да си прекарам така,че да го запомна с хубаво,а не с тва че не съм могла да си държа очите отворени и ми е било тегаво ..
И все пак всеки сам избира пътя по който да върви![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qwe10iDlFQo[/youtube]
мен самия клип ме натоварва... имам чувството, че съм high... кво остава ако и вземам нещо... не знам, против наркотиците съм и не мисля да се тровя...
почти всеки ден пуша искам да спра защото няма смисъл от това но как като няма какво да правя ..без тревата умирам от скука...![]()
![]()
![]()
![]()
HE!
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
браво описал си доста работи и видове наркотици но си забравил доста..
крек (любимото ми :Д ) базикам се
вълшебни гъбки
инхаланти
лсд
...
оБиЧаМмМм ........ ПеПсИиИ ;D;D;D;D;D
Много ми интерестно като се почне с тва " то от марихуаната се почва... " Това си е въпрос на личен избор плюс че някой беше казал даже че в България няма толкова добра трева, да тка е, ама не е казано че като не ти влияе по същия начин на всяка цена тряа да вземеш нещо по-силно. Има ги и такива "гъзари" дето си взимат и те не незнаят кво само за да изпъкнат по някъф начин,адски смешни са! Та така де ако тревата не ти влияе както преди... ами ЛАХО! не пуши като невидял 24/7 пафкай да речеме веднъж на месеца, през седмица,2 и гледай как ше си летиш всеки път
![]()
:smt02
WHATEVER5 адски права си!
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
въпр0с на личен изб0р![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Всички против наркотиците както се изказват леко не се усещат
Майка ми от толкова години пуши по една цигара и пие чаша кафе като стане, че ми е казвала че ако не го направи не може дори до тоалета да иде...
и е мн по добре от това да се наливаш със спирт
пък ако някои си мисли че ако се легализира всичко ще се срути ... точно обратното
Чехия се приеха нови закони и ся можеш си носиш 15 грама джона в джоба![]()
и сега в Калифорния ще се гласува на есен за легализацията
той и алкохола са забранили по едно време и тогаа са цъфнали сякви мафии и подобни както е и с марата сега