- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Да кажем "НЕ!" на наркотиците!
Lifash евала майна
И аз бях така..кефеше ме в началото..почти половин година амфетамин и трева, но някак си ми писна..и просто спрях
Айляк ми е ама само на някви купончета
И аз се убедих, че пристрастяването (поне за мен) към цигарите е много по-голямо от това към амфетамина и тревата /тези съм ги взимала бая за това говоря само за тях/.
Харабия ли ти е изтръпвала главатаМен досега не ми се е случвало..
Мен ме кефеше горченето и после като ме изджаса![]()
![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Беше...странно усещане тва изтръпване![]()
А горченето..спомням си на нова година,вече не знам къде съм и добарах на домакина захарницата и с една лъжичка...![]()
По принцип най-много ме дразни факта,че повечето хора вярват едва ли не,че опиташ ли веднъж-край,след няколко седмици ще изнесеш на майка ти бижутата,дивидито,уредбата ..
И пак..не мога да кажа в никакъв случай,че съм се пристрастила и супер много се дразня някой нарече ли ме наркоманка или как беше там..няма бивш наркоман,има мъртав наркоман или нещо такова... |(
Мда ве ама е айляшко такова в смисъл точно амфетамина ми помогна да се измъкна от една мъка..в смисъл аз не почнах заради това, а просто е така да опитам, но след 2-3 седмици вече спрях напълно да мисля за него (човека, който смятах, че никога няма да забравя)
Ама харабия ми е много чудно как аз и ти да речем сме друсали много и не сме пристрастени никак даже, а някои други хора се закачат яко..
бтв много ми е мерак да пробвам картонче, обаче при мисълта, че седи толкова в кръвта.. :S
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Не знам,някои го наричат воля..Ама знам ли,аз с цигарите още се лигавя,кво ли остава за наркотици..До човек си е сигурно.
teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=269301
Ние ще помогнем какъвто и да е пробрема!
п.п.
Ако Ади не е на смяна ше съм аз.. А ако и двамата ни няма.. Запишете си час при ItalianMafia.
С много целувки Ади 'n Стелс корпурейшън ™
п.п. 2
Само си махнете интервала след тийнпроблем. че дава неква тъпа грешка..![]()
![]()
ш ма извинявате за спама ама искаме да помагаме на хораатаа..![]()
Мяууу..
що ве друсаите ко ва ибе вии сте изроди.хакаите хероина и туи за туи![]()
А защо въобще цитираш мен ? Между двете ни мнения няма нищо общо ! Аз не съм някакъв снобар, който не знае за какво говори.Пушил съм трева.По-скоро съм опитвал де...Въпросът е друг.Целта на мнението ми беше да покажа на някои идиоти, че не се прави и мненията им са глупави.БРаво като имате силна воля.Уважавам това.Наркотиците обаче скапват точно волята ти.Преди да се пристрастиш си най силния.После...Това за брата на приятеля ми е истина.Точно за това се ядосвам.И той си имаше воля.Всъщност само трева пушеше и то не по много.Само веднъж е взимал твърд наркотик,защото са му казали същото, което са му казали преди да опита трева и сега нищо му няма и той е пробвал (малко повечко де) и ето ти го резеултата.Първоначално написано от oli11
Аз съм с вас не на наркотиците на некой тази тема им е смешна но иначе е много полезна
никога не съм се дрогирала и не искам да го правя .. дори не се питам какво е осещането![]()
![]()
Не ти и трябва.Нищо особено не е.
ПП:Не се дрогирам, просто кефа можеш да си го направиш и без наркотици.. ;]
Първоначално написано от eliyiy
Кокаина не е от най-тежките,просто почти никой не може да си го позволи,базбожно скъп е!!
С хероин почнеш ли,единствения изход е смърт..Много тъпо,че се продават на лапета и си мислят,че е готино да си надрусаан..По-добре е да си пиян или напушенАми мангалчетата по центъра на Пловдив са много якии насмъркани с лепило,особено ония,които са на по 4-5 годишна възраст (НОУ КОМЕНТ!!)
По-принцип всички уж са против наркотиците,но влезе ли някъв нарко-тип в компанията,почва да изопачава нещата и зарибява става страшно.
Иначе аз никога не бих искала да се друсам и мисля,че никога няма![]()
![]()
Според мен трябва да се забранят всички наркотици за хора под 18 години ...
Аз също нямам 18 но искам да знаете че на нашата възраст организмите не са достатъчно развити и силни.
Но пак - не виждам причина да не бохаш 4-5 пъти в месеца
за по 1 седмица тялото ти може г/д да се пречисти от вредните вещества...
Колкото до по силни наркотици - да не ти е работа.
ЦИГАРИ - да бе по скоро ще се гръмна - хабят ти парите и здравето
на ден по 20 цигари къв е смисъла - пък и нищо не печелиш.
ИСТИНАТА Е ЕДНА - КОЛИЧЕСТВОТО ПРАВИ ОТРОВАТА ОТРОВА.
НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ....ДА на ТРЕВАТА!От трева не се умира..научно доказано е че дори е полезно 1 път месечно.за опресняване на паметта.тези които не са опитали няма да съжаляват ако го направят поне веднъж
За другите наркотици особено амфетите които самн популярни сред дискотеките са едни от няй мизерните наркотици ефтини и супер вредни...лесно достъпни дори са по евтини от тревата..а другите като LSD ,кокаин,гъби са по скъпички и не се употребяват много колкото до хероина тва е най МИзерния наркотик най пропадналия човек би опитал -Мен попринцип ме е страх от игли такаче съм сигурен че няма да пробвам никога..
Колкото до тези които казват че няма спиране..има зависи от волята на човека един фр пушеше коз 6 месеца секи ден и един ден си каза СТИГа..от тогава не е палил,бащами например пушеше от 20 години..един ден каза стига и от тогава не е палил!Сами си правете изводите
Да, очевидно има хора и хора. За едни почването е равно на зависимост завинаги, а за други е въпрос на решение да спрат от днес за утре. Казвате, че е въпрос на воля. Откъде идва волята обаче? Дали всички имаме такава или някои са оперирани по рождение? Какво мислите за това?
Чудно кой ще каже ''да'' в форума ;д иначе НЕм![]()
аз ще кажа ДА ! хах не е ибаам се ... Естествено че НЕ на наркотиците : ) Аз съм употребявала и то доста , но преди.. Разликата от преди и сега в мен е огромна и си блъскам главата за дето съм се занимавала : )
Аз не съм пробвал дори трева не искам и да пробвам НЕ!!!
Това което е природно създадено не е излишно трева и гъбии сички други химии да си гледат работата![]()
Ох, как се радвам на всички ви.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
мноо са смея кат прочета че от коза се затъпява
![]()
най интелигентните хора коит познаам са тревомани![]()
тревата е най доброто нещо създадено от природата обогатява въображението кара те да се чувстваш добре!
Аз лично от сяко мое напушване научавам мноо раоти!
като съм се напушила и вече компанииката са е разпуснала прибирам са и почвам да се замислям за некви раоти дет незнам нищо за тях и от там идва желанието ми да научавам нови интересни неща - отварям нета търся квот ме интересува! чета книги по въпроса!
с две думи Тревата ме кара да искам да знам![]()
и в същото време ми е супер якоооо! може да ми убива мозъчните клетки ама аз си създавам нови
![]()
![]()
![]()
иначе синтетики и аз не одобрявам мноо
![]()
peace
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
Я стигаПървоначално написано от Lettuce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТРЕВАТА Рулз просто
Само дето аз не съм против другите наркотици. (в зависимост от това с какво съзнание ги употребява човека)
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Тревата влияе най-добре на правописа, забелязвам![]()
Духайте го, селски бекове, защото ще си пуша буда, колкото си искам.![]()
Дайте да разстреляме всички нарко манафи и няма да има проблеми![]()