.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 439

Hybrid View

Да кажем НЕ ? И ти не си наред ми се струва ама тъпата , незнаеш ли , че наркотиците не са за да избягъш от проблемите или тама още ква информация си намерила в нета , а за да избягъш от скуката и когато тва го разберете ша се промениш , а не да ми пишеш некви теми щот си е дописъло !!! =D> Браво всеки си има мнение ама твойто е едно никвоо ... тревата не пушете трева деца лала ебавате си живота ти пушила ли си изообщо та да распрашш некви тука... ?
    Drum and bass in you're face...

Горкичкият! Много си зле, ако "избягваш" от скуката като се "напушиш"....значи си толкова тъп, че не знаеш, как да си направиш интересен живота и гледаш да си замаеш съзнанието, та да избягаш от собствената си тъпота.....
    Леките наркотици водят до психическа зависимост, а от собствен опит ще ти кажа, че по-тъпо нещо от това, някой или нещо да те държи ЗАВИСИМ-няма!Бях зависима от цигарите.....и физически, и психически.....е, по-тъпо нещо може да са само наркотиците.....Сега ми е сто пъти по-готино и финасово ако щеш, и най-вече аз владея положението, а не някакъв скапан порок-мен!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от mihaela86 Виж мнението
    Горкичкият! Много си зле, ако "избягваш" от скуката като се "напушиш"....значи си толкова тъп, че не знаеш, как да си направиш интересен живота и гледаш да си замаеш съзнанието, та да избягаш от собствената си тъпота.....
    Леките наркотици водят до психическа зависимост, а от собствен опит ще ти кажа, че по-тъпо нещо от това, някой или нещо да те държи ЗАВИСИМ-няма!Бях зависима от цигарите.....и физически, и психически.....е, по-тъпо нещо може да са само наркотиците.....Сега ми е сто пъти по-готино и финасово ако щеш, и най-вече аз владея положението, а не някакъв скапан порок-мен!
    Дори да си преборите порока, не забравяйте откъде сте тръгнали.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ако някой те послуша ще затъне в калта! хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си