- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Да кажем "НЕ!" на наркотиците!
Да кажем НЕ ?И ти не си наред ми се струва ама тъпата , незнаеш ли , че наркотиците не са за да избягъш от проблемите или тама още ква информация си намерила в нета , а за да избягъш от скуката и когато тва го разберете ша се промениш , а не да ми пишеш некви теми щот си е дописъло !!! =D> Браво всеки си има мнение
ама твойто е едно никвоо ... тревата не пушете трева деца лала ебавате си живота ти пушила ли си изообщо та да распрашш некви тука... ?
![]()
Drum and bass in you're face...
Горкичкият! Много си зле, ако "избягваш" от скуката като се "напушиш"....значи си толкова тъп, че не знаеш, как да си направиш интересен живота и гледаш да си замаеш съзнанието, та да избягаш от собствената си тъпота.....
Леките наркотици водят до психическа зависимост, а от собствен опит ще ти кажа, че по-тъпо нещо от това, някой или нещо да те държи ЗАВИСИМ-няма!Бях зависима от цигарите.....и физически, и психически.....е, по-тъпо нещо може да са само наркотиците.....Сега ми е сто пъти по-готино и финасово ако щеш, и най-вече аз владея положението, а не някакъв скапан порок-мен!