Човек Може Да Умре От Всичко...
Аз Пия... Пуша... И Вземах... Карам И Мотор...
Зеленчуците, Които Си Купувате Са Здравословни?... Аз Смятам, Че Не Са... Всичко Е Неестествено И Химично Създадено... Иначе Спортувам... Ама Даже Може Би И Това Вече Е Вредно Поради Газовете От Превозните Средства...
Не Правя Нищо За Да Съм Готин... Просто Малко Неща Ме Карат Да Се Усмихвам Вече... Светът Е Кофти Устроен... Поне Гледките В България Са Ме Убедили В Това...
Живея За Да Опитам От Всичко... Всички Ме Убеждават, Че Щастието Е Да Имаш Пари Да Имаш Добра Жена И Пр. ... Просто Мисълта Да Съм Робот, Който Живее Еднообразно И Да Робувам На Чужди Интереси, Не Ми Харесва... Виждал Съм Хора, Които Вземат Много По Тежки Неща От Мен... Аз Си Карам На Трева... Иначе От Всичко Почти Съм Пробвал (Ама Има Време)... Само Тревата Ми Доставя Удоволствието, Което Търся... Защо Наркоманите Са Лоши И Кучетата Болни Зверове? Като Видиш Говори... Вкарахме В Затвора Много Наркомани... Виновни Сме, Че Сме Почнали Да Продаваме, За Да Търсим Парата (Типичен Робот)... Евтанизирахме Много Кучета... Еми Ние Сме Си Виновни, Че Ги Изхвърляме На Улицата... Ние, Ако Сме Болни, Трябва Да Ни Убиват Сигурно... Споделете Какво Искате От Живота, Или Какво Искате Да Сте Направили Преди Да Умрете, Защото Рано, Или Късно Става...