така,ок...
1во АБЕ ВИЕ ВЪОБЩЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО НАРКОТИЦИТЕ СА НЕЗАКОННИ???!
кво си мислите,че алкохолът и цигарите са по-малко вредни ли?или че не се пристрастяваш към тях ли?така че по тази логика не трябва да пиеш алкохол ,да пушиш, да ядеш/пиеш пържена, генно-модифицирана, топлиннообработена, съдържаща захар, бяло брашно, кофеин храна/напитка...
2ро не знам кой малоумник го е писал това,но определено не е чел достатъчно за наркотиците...значи не можеш да се пристрастиш ФИЗИЧЕСКИ към екстазито,кокаина тревата...още повече,че беше казано,че от тревата ти се РАЗШИРЯВАТ зениците О.о абе добре ли сте бе...
и се информирайте преди да говорите,още повече да поствате невярна информация,на вс отгоре да я правите важна тема...и също така как можете да сте против нещо,като дори не сте го опитали?как може да сте против тревата,като не сте я опитвали?или против каквото и да било...както и да съдите човек без да го познавате..това са просто тъпите ви предрасъдъци!!!

аз съм пробвала mdma и трева...и мога да кажа,че след пила,започнах да проусмислям живота си и се взех ръце,започнах да чета и да уча, и в същото време не загубих умението си да се забавлявам...не съм против наркотиците,против алчните тъпи копеленца съм.айде образовайте се малко...