.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен
    Град
    веселите пейки

Физическа подготовка-норматив и НСА специалности

Тука надали ще срещна някой с близък интерес
    но някой софианец да има представа за точното изпълнение на норматива към Симеоново-лицеви опори,коремни преси,скок и тн...и следния http://www.nsa.bg/bg/faculty/departm...79/subpage,179

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Не думайРазлични неща ли са?!не знаех

"шегата настрана" норматива,който моя милост трябва да покрива за 2те места з избраните специалности е близък...едното обаче включв и малко тупаници...Току що осъзнах,че май ще трябва да си търся треньор

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Не думайРазлични неща ли са?!не знаех

"шегата настрана" норматива,който моя милост трябва да покрива за 2те места з избраните специалности е близък...едното обаче включв и малко тупаници...Току що осъзнах,че май ще трябва да си търся треньор
    Jamalska i az iskam da vlizam v simeonovo i se 4udq sa6tite vaprosi adi nameri me vva skaip da prikazvame pls ako nqma6 ni6to protiv

by Lyv4eto`

Skype kiluminati89
    ......................................

Град
    варна
    ВъЙ помня на едно състезание по двубой НСА участваха и един трениор тей им се караше на децата.Начи помня няколко случая."КаЛинооо тичай, че шти шчупа зъбките мааа".След избяган един километър те тичаха още два-три, без обувки, само и само защото не са взели хубави места. Абе Голяма работа е тва НСА

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Mдаам аз никога не съм тренирала нещо реално основно щото не ми я приятно някой да ми дава зор..да ми крещи и тн...Сега почнах лека атлетика спец заради Симеоново и..за сега тренера ме жали и се опитва да ми вдъхне увереност ама го гледам как крещи на останалите ии усещам че скоро ще съм м/у тях..А и вече успя да ми се скара заради обицата

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Mдаам аз никога не съм тренирала нещо реално основно щото не ми я приятно някой да ми дава зор..да ми крещи и тн...Сега почнах лека атлетика спец заради Симеоново и..за сега тренера ме жали и се опитва да ми вдъхне увереност ама го гледам как крещи на останалите ии усещам че скоро ще съм м/у тях..А и вече успя да ми се скара заради обицата
    ти май много ис се надъхала за Симеоново - тренировки си по4нала 1-друго браво браво . със каква спец искаш. ? щото аз искам Национална . ама ммн у4ене ще падне да еба
    ......................................

Град
    София
    За личен треньор виж например на спортните уроци в
    burkan. info

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си