.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    sladurka46
    Guest

Влюбена съм!

MOLQ VI POMOGNETE IMA EDNO MOM4E OT MOETO U4ILI6TE KOETO E MNQKO VLUBENA SUM DO U6I V NEGO NE MINAVA I MINUTA PREZ KOQTO AZ DA NE MISLQ SA NEGO NO V MOQ KLAS IMA DVE PO GOTINI MOMI4ETA OT MEN (NE 4E AZ NE SUM )A TOI IM OBRU6TA VNIMANIE SAMO NA TQH A MEN DORI NE ME ZABELQSVA.MOLQ VI OT VSE SURCE POMO6T!

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да не би да завиждаш,че на тях има внимание а на теб не?

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Да не би да завиждаш,че на тях има внимание а на теб не?

Е не банан мн ясно че завижда то и така трябва....Ате харесват ли го?

sladurka46
    Guest
    ne az na tqh ne im zavijdam a toi ne 4e im obru6ta pove4e vnimanie a prosto pove4e kontaktuva s tqh a i te ne go haresvat molq vi daite mi ideq kak da muprivleka vnimanieto pove4e

ми ако не си се запознала още с него...накарай приятелките ти да те запознаят с него....после поне може да сте на "здрасти" "чао"Ако се познавате ..като той говори с фр ти отиди при тях и ги накаи да кажат нещо от сорта на "Абе вие познавате ли се?" ама и аз нзн ....

sladurka46
    Guest
    nz dali 6a stane pls daite o6te mn idei mn 6a vi obi4am

sladurka46
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    от това което си написала оставам с впечатление че се познавате но тои не ти обръща много внимание , наи добре ако имаш приятели от неговата компания да излезете някои път заедно и да се опознаете повече , да си говорите , да разберете повече 1 за друг и след време му признаи какво чувстваш ако сметнеш че и тои те харесва разбира се!

4estno da ti kaja nz

чакай ся вие познавате ли се по принцип ??? или той просто е някой батко от даскало дето си видяла и ся "влюбена съм, влюбена съм!!" ?? ти на колко си ?? той на колко е ?? дай малко инфо подяволите

Мега фен Аватара на koalka
    Заговаряй го и ти по-често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си