- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обречен на самота
Na 21g sam nikoga ne sam imal priqtelka i nikoga ne sam pravil sexdori ne sam se celuval s momi4e
((((((( Adski samotno se 4uvstvam i adski mn mi se iska da pravq sex
((((( Kajete mi kak i kade si namirate tiq gadjeta i sexsyalni partniori
(((((((((
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Сред хората, а не като киснеш пред компа.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
еи аз съм на 20 години и си мислих че само аз несъм имал приятелка и несъм се селувал и че несъм правил секс.Чак секс небих могъл и да си мечтая но се надявам да получа първата си целувка.Знам колко е ужастна скуката и небих могъл да ти давам съвети но само едно ще ти кажа да негуби надежда че някой ден ще правиш секс!!!![]()
![]()
На магистралата.Първоначално написано от Rossi46
Първоначално написано от ArTanDra
Там само секса...
Доста хора пускат такива теми напоследък... значи не си само ти. Определено отговора няма да намериш в един форум. Излез с приятели, запознай се с нови хора, излизай повече... там някъде има момиче за теб, просто трябва да му дойде времето.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Еми спокойно...не си единствения.Всичко с времето си няма да останеш така със сигурност.Просту не си губи времето пред компа,а излизай с приятели
...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...
Еми докато си стоиш в къщи и отброяваш месеците без гадже няма и да си намериш-рядко се случва да ти потропат на вратата и да ти се нахвърлят,така че си намери компания,приятели и въобще не си стой в къщи и не си губи времето да пишеш по форуми,а директно се заеми с проблемите си,ние няма как да ти кажем универсален магазин за гаджета или де да знам какво имаш в предвид под "къде ги намирате."...
леле човек ..... ма наиш ли как ти повярвах ТРОЛ смотан ( в форумите на Blizzard на такива като теб им викат ТРОЛОВЕ )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Направи нещо по въпроса, а не се вайкай.Тук няма как да ти помогнем, сам трябва да го направиш.![]()
Върви си във форумите на Blizzard тогава, лапе глупаво!Първоначално написано от kael
![]()
-> Пич, проблемът ти няма да се реши тук, излез сред хора и се опитай да промениш нещата, вместо само да се вайкаш.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
комплекси ли избивашПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
emi opredeleno nqma da si namerish gadje dokato stoish vav vas pred kompa.Spri da se samosajelqvash spri da oplakvash jivota i sadbata si...izlez na vbn sas priqteli otidi na diskoteka tam veche trqbva da si anmerish nqkogo...a pbk ako i tova ne pomogna obarni se kam psiholog ili neshto ot sprta...e yspeh
![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
офффф да ти имам проблемите ...
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
аз ги намирам в хоремаг-а, там са подредени на рафтове - руси, черни, слаби... и тн - само кеш требва да имаш и си напазаруваш за седмица напред неколко девойки :P
аре бе кви са тия тъпи въпроси, намират се под дърво и камък, по села и паланки, и т.н.![]()
Хвана меПървоначално написано от kael
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!