.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от I'm crazy
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    тъпото е, че в класа ми повечето са ей такива ограничени като авторката, та ме пече слънцето вече трета година...
    Като те пече си сложи шапка хахаа личи си , че яко те е напекло...Кво пишеш като не помагаш на никой с Умните си мнения!!!
    тне можем да ти помогнем, освен да решим измислените ти проблеми, като всеки от форума даде по 1 стотинка - може да ти останат и пари за презервативи - учебната година е тук, а кенефите са почистени

байт ми

Личи си , че още от малък си закърмен с точилката

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    тъпото е, че в класа ми повечето са ей такива ограничени като авторката, та ме пече слънцето вече трета година...
    Като те пече си сложи шапка хахаа личи си , че яко те е напекло...Кво пишеш като не помагаш на никой с Умните си мнения!!!
    тне можем да ти помогнем, освен да решим измислените ти проблеми, като всеки от форума даде по 1 стотинка - може да ти останат и пари за презервативи - учебната година е тук, а кенефите са почистени

байт ми

Личи си , че още от малък си закърмен с точилката
    оо, не, скъпа - бит съм от баща ми 2 пъти точно

от учителите по-често съм изяждал по шамар

и е било за добре

за разлика от вас - сега да те удари по-възрастен е направо срамно, той е накърнил човешките ти права

не си чопвек, докато не отгледаш дете - дотогава си паразит

лек ден, отивам на интервю, за да мога да храня бъдещото си отроче

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен
    Хаха колко сте забавни...Сложили кубинките, надънили слушалките в мръсните уши и раздавате право!!! ОМГ!!!Аз ще си пиша по темата се пак за това съм тук...а не да споря с малките деца и да се хваля колко съм развит и как боя оправя всичко....То заради боя сте станали такива тирани хаха...Вас не са ви обичали като малки, личи си!!! Което е жалко се пак дЕ!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сега съм с обувки и риза, а подозирам и Куенча, че е със същия оутфит...
    пък и ушите си мия, но за слушалките си права...

И никой не ме обичаше като малък...
    Израснах на улицата, биейки се с уличните кучета за късче сух хляб и обелка от телешки салам, след това станахме партия с тях и си направихме глутница и тичахме на воля из улиците на София, а студените вечери се сгушвахме един друг и така се топлехме...
    Не знаеш какво е...

пахахаххахахахахаха
    по-скоро теб те мраззят ваш'те, защото си... ще спестя думичките

You were just a waste of sperm
    They way you look
    Makes my stomach turn
    The way you think
    Is no way at all
    Като не знаеш кво говориш!!!ТИ яко си деградил...кърмата на майка ти нещо е била менте ахахха..или не са ти давали достатъчно джобни за цигарки аххаха....ОМГ...фани се на работа нещо... Ама давай, забавляваш ме...чек само да отида да си зема пуканки и почвАй...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    няма как да деградирам повече...
    И кърмата на мама си беше добра и всичко беше окей, но тази пуста моя леля...

Ахххххх, тя ми провали живота...

Бях още малко и невинно дете, на около 9-10 години, когато леля ме беше извела на пазар да ми купува маратонки и аз иху-аху... много доволен и видях една врата, която ми привлече вниманието, защото имаше разни звездички и луни по нея и пишеше предсказваме бъдещето..
    И аз малко дете, глупаво:
    - Уааааааа, искам, искам, искам.

И леля ми вместо да ми обърше един задвратник - взе, че ме заведе да ми предскажат бъдещето.
    Влязохме в сумрачна стая, където ни посрещна една жена с неопределима възраст, нито млада, нито стара... Във въздуха се носеше странен аромат на подпрвавки от Перник и Делиормана...

Тогава пророчицата ме погледна и ахна... Заплака и отказа, да ми каже какво вижда... но аз настоях да разбера бъдещето си...
    Тя се разрева още по-силно и каза:
    - Добре, знай, че след години ще видиш това...
    и ми даде да надника в кристалната й топка, а там...

там видях ТОВА...

Избягах уплашен, незнаейки къде да се скрия и така заживях на улицата с моите нови, четирикраки приятели, но за жалост... пророчеството се сбъдна...

Един въпрос-Какво друсаш??? Щото виждам вече и че халюцинациите почнаха!!!

Голям фен
    Бих дала пари , ако си ги поискат културно... И съм "ЗА" даването стига да има някакви граници и наистина парите да отиват за предназначението им.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами че то навсякъде е така! Пък и вие плащате за себе си на практика...Така ще ви е по-удобно с щори и други глупости.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ами,мила,какво да ти кажа...така е навсякъде в началото на учебната година или пък ако изникне нещо и по нататъка.Все пак то е за вас,не е за някой друг,всеки е длъжен да даде,държавата не може да се справи със всички разходии ето защо ви се налага на ваще родители да отделят и пари за подобни разходи. Аз съм в частно училище и се предполага,че условията откъм материална база трябва да са изеални,но уви не са... Що се късае до даренията,никой не може да ви задължи,това е благоворителност и е редно всеки сам за себе си да реши дали иска и дали има възможност да даде.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    У нас Си (=
    Не във всяко даскало събират пари! Четох някъде из мненията, че те са наложими за всичко онова, което чупим. В моето даскало дограмите са нови, подновени са едно 70% от чиновете, в някои от кабинетите има компютри, дори и плазми! Цяло едно крило е с щори, а не са ни искали нито лев!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    апф, аз пък с кеф съм ги давала тия пари, щото сега сме с бяла дъска, ремонтирана стая, ал. дограма и щори
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Мда и в мойто даскало е така...и аз не го одобрявам особено...решил сульо, че трябва да се събират пари за нещо и аре дайте сички по едиколко си лева. Мисля, че тряя си има определен ред за събирането на такива пари. В мойто училилище отделно искат по 50лв всяка година...и не може да не ги дадеш..ей така..някфа си вноска. И ако нямаш кинти кфо става ми е много интересно
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

ем и аз след 7 клас отидох в дтуго училище и още докато се запивам ми казват дай 5 лв..не питат имаш ли нямаш туи не ги интерва..Напрао нз писна ми сяка година да давам пари за това училище
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Ми добре, не ги давай тия пари, ама като си изпочупите всичките прозорци и нямате чинове на които да седите....недей да се оплакваш тогава

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

хаха няма такова нещо
    опитват се да ви накарат сами да си пазите 'училищната собственост'
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Еми след като училищата нямат пари и държавата не им помага, какво ви пречи да подпомогнете малко даскалото, че да не тънете в мизерия?
    хъхъ..

Мега фен Аватара на koalka
    Аз пък нямам нищо против всяка година да давам по 5 лв., при положение, че ни сложиха щори, изциклиха паркета, сложиха бяла дъска и алуминиева, но тя е от някакви фондове...до колкото знам.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Държавата винаги ще си прави анални експерименти било то с мен,теб или с целия български народ накуп!!!Това е ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ЕPu
    Ми добре, не ги давай тия пари, ама като си изпочупите всичките прозорци и нямате чинове на които да седите....недей да се оплакваш тогава
    А защо си мислиш, че нещо е сменено. Едно момиче от класа счупи прозорец във физкултурния салон и си го плати, ако не се хване нарушителя просто не се сменя, счита се, че като дограмата е двойна- няма проблем.

Нас ни задължават по 10 лв, да речем, че отиват за маркери, но тогава да ни карат поне 5 лв първи срок, 5 втори, защото не винаги имам възможност да ги дам до 2 дена.

Единственото нещо, което се появи в у-ще са бели дъски и те са от спонсори.

Голям фен Аватара на Ziezi

Re: А Уж се води държавно Училище!!!!!!

Абе още от първия ден в новото ми даскало започнаха-пари за щори...за дъска...за оградата На другия ден класната вика-да и за дарения траа давате...дори не разбрах за кво са тея дарения...Се пак съм в държавно училище....и най-тъпото изказване на тая по физика беше-Като ви гледам дрешките се ще дадете 2 лв та и повече ....Ебати ако исках да давам пари да се бях записала в некво частно...За какво учениците трябва да плащат за всичко???
    Оффф баси...Ти кво,кажи ми че се ебаваш...Имаш ли представа,че на запад се плаща данък училище?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Душко, кажи им "Като искате 2 лева, аз искам чисти кенефи, тоалетна хартия и сапун поне"...
    Поне хигиената трябва да се поддържа, ако не друго...

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Душко, кажи им "Като искате 2 лева, аз искам чисти кенефи, тоалетна хартия и сапун поне"...
    Поне хигиената трябва да се поддържа, ако не друго...
    Ние пък в нащо даскало поне свестни брави искаме, на повечето врати на тоалетните бравите са счупени от вътрешната страна и не може да се отвори.Не дай си Боже да си отишъл сам излизане няма за тва винаги има обаждане от сорта на "Я ела ми отвори че съм в 3 тоалетна на 2 етаж"

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ооо... Което ми напомни... Веднъж се заклюихме в стаята ни... Не защото някой си е играл с ключа, а просто затворихме и повече не се отвори. После разбиваха вратата...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    нашата брава като се развали сами се заключвахме в стаята и бъзикахме даскалите много яко...хахаха
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Е баш даскалката ми по биология не е, но виж някои др даскали...
    Ний сми си виновни ....

Вие сте големи свидльовци, уе! Вземате си дънки по 40-50 лева, блузки по 20 и ви СВИДИ да дадете 5 лева веднъж в годината. Тия пари се ползват за консумативи по химия, нещо ново в кабинетите по ИТЕ примерно, нови книги в библеотеката. Тия неща не ги ползват даскалите, пф.ВИЕ ги ползвате. И се радвайте, че средното ви образование е безплатно. И даже пари ви дават да ходите на даскало, колкото и да са мизерни. На запад семействата плащат данъци децата им да ходят на даскало.
    Memento moriendum esse!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си