- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А Уж се води държавно Училище!!!!!!
Първоначално написано от quench
Личи си , че още от малък си закърмен с точилката![]()
![]()
оо, не, скъпа - бит съм от баща ми 2 пъти точноПървоначално написано от I'm crazy
от учителите по-често съм изяждал по шамар
и е било за добре
за разлика от вас - сега да те удари по-възрастен е направо срамно, той е накърнил човешките ти права
не си чопвек, докато не отгледаш дете - дотогава си паразит
лек ден, отивам на интервю, за да мога да храня бъдещото си отроче
![]()
Хаха колко сте забавни...Сложили кубинките, надънили слушалките в мръсните уши и раздавате право!!!ОМГ!!!Аз ще си пиша по темата се пак за това съм тук...а не да споря с малките деца и да се хваля колко съм развит и как боя оправя всичко....То заради боя сте станали такива тирани хаха...Вас не са ви обичали като малки, личи си!!!
![]()
Което е жалко се пак дЕ!!!
Като не знаеш кво говориш!!!ТИ яко си деградил...кърмата на майка ти нещо е била менте ахахха..или не са ти давали достатъчно джобни за цигарки аххаха....ОМГ...фани се на работа нещо...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Ама давай, забавляваш ме...чек само да отида да си зема пуканки и почвАй...
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Един въпрос-Какво друсаш???Щото виждам вече и че халюцинациите почнаха!!!
![]()
![]()
Бих дала пари , ако си ги поискат културно... И съм "ЗА" даването стига да има някакви граници и наистина парите да отиват за предназначението им.
Ами,мила,какво да ти кажа...така е навсякъде в началото на учебната година или пък ако изникне нещо и по нататъка.Все пак то е за вас,не е за някой друг,всеки е длъжен да даде,държавата не може да се справи със всички разходии ето защо ви се налага на ваще родители да отделят и пари за подобни разходи.Аз съм в частно училище и се предполага,че условията откъм материална база трябва да са изеални,но уви не са...
Що се късае до даренията,никой не може да ви задължи,това е благоворителност и е редно всеки сам за себе си да реши дали иска и дали има възможност да даде.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не във всяко даскало събират пари! Четох някъде из мненията, че те са наложими за всичко онова, което чупим. В моето даскало дограмите са нови, подновени са едно 70% от чиновете, в някои от кабинетите има компютри, дори и плазми! Цяло едно крило е с щори, а не са ни искали нито лев!
апф, аз пък с кеф съм ги давала тия пари, щото сега сме с бяла дъска, ремонтирана стая, ал. дограма и щори
Собственост на Canis_Dirus
Мда и в мойто даскало е така...и аз не го одобрявам особено...решил сульо, че трябва да се събират пари за нещо и аре дайте сички по едиколко си лева. Мисля, че тряя си има определен ред за събирането на такива пари. В мойто училилище отделно искат по 50лв всяка година...и не може да не ги дадеш..ей така..някфа си вноска. И ако нямаш кинти кфо става ми е много интересно
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ем и аз след 7 клас отидох в дтуго училище и още докато се запивам ми казват дай 5 лв..не питат имаш ли нямаш туи не ги интерва..Напрао нз писна ми сяка година да давам пари за това училище
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Ми добре, не ги давай тия пари, ама като си изпочупите всичките прозорци и нямате чинове на които да седите....недей да се оплакваш тогава![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
хаха няма такова нещо
опитват се да ви накарат сами да си пазите 'училищната собственост'
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Еми след като училищата нямат пари и държавата не им помага, какво ви пречи да подпомогнете малко даскалото, че да не тънете в мизерия?![]()
хъхъ..
Аз пък нямам нищо против всяка година да давам по 5 лв., при положение, че ни сложиха щори, изциклиха паркета, сложиха бяла дъска и алуминиева, но тя е от някакви фондове...до колкото знам.
Държавата винаги ще си прави анални експерименти било то с мен,теб или с целия български народ накуп!!!Това е ...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
А защо си мислиш, че нещо е сменено. Едно момиче от класа счупи прозорец във физкултурния салон и си го плати, ако не се хване нарушителя просто не се сменя, счита се, че като дограмата е двойна- няма проблем.Първоначално написано от ЕPu
Нас ни задължават по 10 лв, да речем, че отиват за маркери, но тогава да ни карат поне 5 лв първи срок, 5 втори, защото не винаги имам възможност да ги дам до 2 дена.
Единственото нещо, което се появи в у-ще са бели дъски и те са от спонсори.![]()
Оффф баси...Ти кво,кажи ми че се ебаваш...Имаш ли представа,че на запад се плаща данък училище?Първоначално написано от I'm crazy
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Душко, кажи им "Като искате 2 лева, аз искам чисти кенефи, тоалетна хартия и сапун поне"...
Поне хигиената трябва да се поддържа, ако не друго...![]()
Ние пък в нащо даскало поне свестни брави искаме, на повечето врати на тоалетните бравите са счупени от вътрешната страна и не може да се отвори.Не дай си Боже да си отишъл сам излизане няма за тва винаги има обаждане от сорта на "Я ела ми отвори че съм в 3 тоалетна на 2 етаж"Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ооо... Което ми напомни... Веднъж се заклюихме в стаята ни...Не защото някой си е играл с ключа, а просто затворихме и повече не се отвори. После разбиваха вратата...
![]()
нашата брава като се развали сами се заключвахме в стаята и бъзикахме даскалите много яко...хахаха
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Вие сте големи свидльовци, уе! Вземате си дънки по 40-50 лева, блузки по 20 и ви СВИДИ да дадете 5 лева веднъж в годината. Тия пари се ползват за консумативи по химия, нещо ново в кабинетите по ИТЕ примерно, нови книги в библеотеката. Тия неща не ги ползват даскалите, пф.ВИЕ ги ползвате. И се радвайте, че средното ви образование е безплатно. И даже пари ви дават да ходите на даскало, колкото и да са мизерни. На запад семействата плащат данъци децата им да ходят на даскало.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!