.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Вие сте големи свидльовци, уе! Вземате си дънки по 40-50 лева, блузки по 20 и ви СВИДИ да дадете 5 лева веднъж в годината. Тия пари се ползват за консумативи по химия, нещо ново в кабинетите по ИТЕ примерно, нови книги в библеотеката. Тия неща не ги ползват даскалите, пф.ВИЕ ги ползвате. И се радвайте, че средното ви образование е безплатно. И даже пари ви дават да ходите на даскало, колкото и да са мизерни. На запад семействата плащат данъци децата им да ходят на даскало.

А родителите ни сеено сега не плащат никви данъци а???И не може класната дайте 10 лв...тая по физика дайте...и ето ти една блузка Държавата да плаща...за кво ние за всичко!!!И мога да ти кажа, че тва е пълна суета...да имаме хубава дъска...но госпожата да иска задължително да е бяла дъска с маркери!!!

Мега фен Аватара на quench
    тюк си ацки прафа

сега ми е ясна мотивацията ти - за колко блуски по 10 лв ще се съгласиш да не пишеш повече идиотски теми във форума???

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от quench
    тюк си ацки прафа

сега ми е ясна мотивацията ти - за колко блуски по 10 лв ще се съгласиш да не пишеш повече идиотски теми във форума???

ХАХАХА =D> нЕ, НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА...нЕ МОЖЕШ ДА МЕ ПОДКУПИШ...Ше СИ ПИшА колкото си искам Ти кът гледам една свесна тема не си пуснал!!!

е, ако критерият ти за свестна тема е тази - наистина не съм пускал нещо, което дори бегло да се доближава до този точен пример за брилянтният ти начин на мислене

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    I'm crazy, докато има такива като тебе, определено България няма да се оправи. И стига сте муфтили държавата за всичко! Няма да умреш ако един ден не изпушиш една кутия цигари, ами ги дадеш тия 2 лв за нещо полезно!!!

Аз съм навита да дам 2-3-5-10 лв само и само да мога си отворя спокойно вратата на смръдливия кенеф. Или пък мазилката в салона ни да не ни пада по главите...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз нямам против да давам пари и повече бих дала, но да знам къде отиват.

Според мен просто трябва от тези 10 лв, които ни карат да даваме 8 за нашата си стая /ние имаме само в нея часове/ и 2 за общите части/.

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Child_In_Time
    Аз съм навита да дам 2-3-5-10 лв само и само да мога си отворя спокойно вратата на смръдливия кенеф. Или пък мазилката в салона ни да не ни пада по главите...
    Хах... аз за 5 години не съм стъпвала нито веднъж в нашите УНИСЕКС кенефи! (Специално наблягам на тая дума, защото кенефа на село е луксозна 5-звездна тоалетна спрямо оная дупка!)

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Хах... аз за 5 години не съм стъпвала нито веднъж в нашите УНИСЕКС кенефи! (Специално наблягам на тая дума, защото кенефа на село е луксозна 5-звездна тоалетна спрямо оная дупка!)

И нашите са унисекс, в същност на 1 етаж са за момчета, на 2 за момичета, а на третия за даскали ама... както и да е верно големи дупки са ама какво да се направи. Във старото ми училище направиха ремонт на тоалетните и мога да кажа, че станаха приемливи но в сегашното са под всякаква критика...

Град
    София
    При нас пък се оптиват да се спазва мъжка-женска, ама ние не го правим, защото ние сме точно с/у мъжките половин етаж на горе има за момичета, но там не дават, защото била за малките и трябва още 3 полуетажа ад се качиш, ако искаш да го спазваш, а междучасията ни в сряда са 5 минути и е невъзможно да се върнеш навреме.

Нашите не са толкова зле, но родител намери спонсор.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а кой ги чупи??

Съмнявам се, че даскалката по биология обикаля и вандалства кенефите..
    Само за протокола да добавя, че даскалката ми по български отваряше вратата с ритник.
    Така, че хвани едния, удари другия..

Повече от фен
    I'm crazy, докато има такива като тебе, определено България няма да се оправи. И стига сте муфтили държавата за всичко! Няма да умреш ако един ден не изпушиш една кутия цигари, ами ги дадеш тия 2 лв за нещо полезно!!!

Ама ти си яко тъпа ма...КВО говориш толкова смело,като не ме познаваш...нито нищо...Аз не пуша и за толкова години от тъпото образование аз почти нищо не знам!!!И не съм винавна само аз повярвай ми!!!

една млада дама, твърдяща, че е възпитана и интелигентна, никога не би си позволила по подобен груб начин да използва обръщения като "ма", например - по-подходящи за някое простовато селско девойче

но нека не отправяме директни лични нападки към теб, виждам, че те те подтикват към това да забравиш изтънчените маниери на висшето общество, които използваш всекидневно и с които си закърмена от майчината гърда

и така, проблемът с тази тема е, че демонстрира безхаберното отношение на нацията - като тук не я разделям на йерархично ниво по никакъв начин

та, едната част от нацията се оправдава с лошото управление и беззаконие, а другата - с липсата на разбиране у гражданите

не виждам защо трябва да се направи проблем от това да дадете по 2 лева - с два лева можете да си купите дъвка, кисело мляко и бял хляб

ако си искала да получиш съчувствие, защо не си си спестила усилията и не си направила конферентен чат по скайп с твоите приятелки - поне сте можели да обсъдите с приятен кикот цвета на боксерките на някой 25-30 годишен господин

Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от I'm crazy

Ама ти си яко тъпа ма...КВО говориш толкова смело,като не ме познаваш...нито нищо...Аз не пуша и за толкова години от тъпото образование аз почти нищо не знам!!!И не съм винавна само аз повярвай ми!!!
    Аз може да съм тъпа, ама не съм стисната!!! Айде може да не е за цигарки, ама 100% е за нещо друго толкова полезно като кафенца, спиралка, гримчета и т.н.!!! Хах... и кой е виновен за това, че нищо не знаеш?!? Учителите не могат да ти напълнят главата със знания чрез фуния...

Повече от фен
    КАкто тя си позволява да ми говори така смело защо да не и кажа МА...А???Много сте ограничени нещо веееее Човек да пусне една тема и веднага да го нападнете...ЗА ВАС всички ЕДин КУР отзАД!!!!!! лелеле колко сте зле...от вас ми избива на ярост хаха...Ох отивам да танцувам да разпусна малко, че от вашите гъзАрскИ мнения пФ ИиииЛлллллЛлл

КАкто тя си позволява да ми говори така смело защо да не и кажа МА...А???Много сте ограничени нещо веееее Човек да пусне една тема и веднага да го нападнете...ЗА ВАС всички ЕДин "мъжки полов орган" отзАД!!!!!! лелеле колко сте зле...от вас ми избива на ярост хаха...Ох отивам да танцувам да разпусна малко, че от вашите гъзАрскИ мнения пФ ИиииЛлллллЛлл
    не знам защо така грубо пропусна да отговориш с мнение на моят пост...

Guest
    И кфо ш' променим ние с тази тема?

КАкто тя си позволява да ми говори така смело защо да не и кажа МА...А???Много сте ограничени нещо веееее Човек да пусне една тема и веднага да го нападнете...ЗА ВАС всички ЕДин "мъжки полов орган" отзАД!!!!!! лелеле колко сте зле...от вас ми избива на ярост хаха...Ох отивам да танцувам да разпусна малко, че от вашите гъзАрскИ мнения пФ ИиииЛлллллЛлл

Много мило!

Повече от фен

Много мило!
    Еми такава съм си мила... Тва не се отнася за теб де, кво се впрягаш

О, аз не се впрягам просто тези пари ги даваш за да се подобрят условията за самата теб малко се позамисли...

Повече от фен
    О, аз не се впрягам просто тези пари ги даваш за да се подобрят условията за самата теб малко се позамисли...
    Миличка, аз мога да уча или да живея във всякакви условия...Свикнала съм...Тва, че госпожите искат всичко да им е на 6 да преподават...Аз не съм виновна...На мен не ми пречи нито слънцето в стаята,нито тебеширите...Вместо да се радват и другите, че и това имаме...Те искат още и още..Аз не съм червен кръст...Досега на 2 училища от моите парички им стегнаха стаите и аз се махнах от там...То тва сичко е само привидно...тва е опаковката...Боядисано всичко, нови неща...Но дисциплината плачевна...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Вярно е, че искат много пари. Не всички могат да си го позволят.
    Да, тия които са със скъпи дрешки 10лв не ги усещат... Но има някои, които нямат. Трябва да се съобразяват.

В старото даскало всяка година ни събираха пари за това, за онова... и точно като се махна моят випуск сложиха алуминиева дограма, опрайха тоалетните, класните стаи, оградата, съблекалните... всичко...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    София
    E, щом ви оправят класните стаи, тогава какв мрънкаш тук, щом толкова не искаш да учиш в по-добро място, просто отиваш и говориш с директорката ти и ако не те е срам, обясняваш причините си.

Аз реших, че темата е относно това, че давате, а нищо не се променя. Тогава има какво да се дискутира, но в такъв случай просто няма....

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от quench
    тюк си ацки прафа

ХАХАХА =D> нЕ, НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА...нЕ МОЖЕШ ДА МЕ ПОДКУПИШ...Ше СИ ПИшА колкото си искам Ти кът гледам една свесна тема не си пуснал!!!
    Ели, мила, жалка си. Жалка си откакто ти чета постовете с всичките ти
    дълбокосмислени прякори, беше и продължаваш да бъдеш, единствената промяна са циците ти, които ти толкова всеотдайно показваш. Винаги се изкаваш неподготвена, компетентите ти мнения са навсякъде из форума. И заеби това, обаче си и неграмотна на всичкото отгоре. Ако имаше малко акъл в тая твоя глава, щеше да осъзнаеш колко тъп е поста, който цитирам. Само, че как да ти обясня, че когато тропаш с крак по пода и викаш "няма пък, ще си правя квото искам!", не показваш завидна интелигентност. С два лева няма да обеднееш, преглътни ги, моля те. И заглъхни в името на общото благо на форума....

Give me your best shot motherfucker!

Миличка, аз мога да уча или да живея във всякакви условия...Свикнала съм...Тва, че госпожите искат всичко да им е на 6 да преподават...Аз не съм виновна...На мен не ми пречи нито слънцето в стаята,нито тебеширите...Вместо да се радват и другите, че и това имаме...Те искат още и още..Аз не съм червен кръст...Досега на 2 училища от моите парички им стегнаха стаите и аз се махнах от там...То тва сичко е само привидно...тва е опаковката...Боядисано всичко, нови неща...Но дисциплината плачевна...

Добре щом можеш да учиш и живееш във всякакви условия ела малко в моето даскало, където както вече казах мазилката ти пада по главата, бравите на вратите са счупени, стъкла ти се сипят по главата(един счупен прозорец щял да се просне върху една моя много добра приятелка ако момчето зад нея не го е хванал), няма стъкла и зимата е много приятно да ти духа в главата...Се пак за теб и твоите съученици са тея подобрения на вас да ви е по добре...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си