- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А Уж се води държавно Училище!!!!!!
Първоначално написано от fire_of_satan
Тва, че ме мразиш отдавна не съм виновна...ти си смешна...кът немаш цици...Кво завиждаш...деба кравата...една снимка не мое си пусне...ама устата ти е много голяма...Тва, че бързам да пиша не означава , че съм неграмотна...Ти пък си тъпа...Защото се ми цитираш мненията...кво ми се бъркаш...глей си скапания живот и тва е...Скапана метълка!!!![]()
омфгПървоначално написано от I'm crazy
![]()
![]()
![]()
![]()
Мила, егати просто парче си....Като гледам как раздаваш обиди и ругатни на хора, които не познаваш, защото критикуват мнението ти, определено онези снимки, които пусна отговарят и на вътрешното ти състояние - кухо.
Защо не се замислиш малко върху нещата, които ти казват и вместо да обиждаш и да плюеш не си замълчиш... по-представително е.![]()
Иначе, нищо няма да ти стане, ако дадеш дадена сума за развитието на училището си. То е направено, за да научи децата, каквито сме аз и ти, на нещо полезно. Не е направено за учителите, за директорите или за чистачките... за нас е.![]()
ПП: Сега очаквам красиви обръщения, излезли от главата умната като ренесанска брадва авторка... на кого му трябват знания като си има богат репертоар от елементарни псувни. (поне да казваше нещо оригинално..... )
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Егати просто парче съм...Членуването ти куца,както и други неща...но както и да е...Ох хахПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Развитието на училището...Ти болна ли си маааааааа хахах...кво развитие...можеше просто да си кажеш мнението по темата ии да си спестиш ненужните реплики, които ми излизат сеш се от къде...Ох...хахаха...Смешни сте ахха...И те не ме познават...ава съдат по снимките и мненията ква съм, нали...Не съм виновна само аз...ебати много единни сте металите и там другите особии дет сте с тях хахахаха...
![]()
![]()
![]()
I'm crazy, затвори си малко устата, че осра целия форум!!! И стига си обиждала на музикални предпочитания, чалгарка такава![]()
Хахахах депресирана физиономия...аз така си гледам...а твоята като е изкривена хахаха крави такива...аве момче е...Квэ мъжко има в тоа да се държи така с момиче аххахахааа...и тва си е моя тема...така че ще си я осирам...Ти земи се скриии...хахаххаха пача тъпа...хАХхахааааааааааааа аааааааааааааааааААаХАХХ ХАХАА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Какво женско има в теб?!?Първоначално написано от I'm crazy
Циците ти може да са женски, ама като те чуе как псуваш... по-зле си от див циганин!!!
![]()
Първоначално написано от Child_In_Time
Ела да видиш дали са чорапи ма хахахааааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
Където съм видял момиче, съм се отнасял, както трябва. Ти си едно разлигавено, празноглаво глупаче - теб само луд би те взел за дама.
Да не би сега да научи първата буква от азбуката и да искаш да се изфукаш с откритието си? Или се опитваш да се набиеш на очи, в случай че някой пропусне мъдрите ти мисли... ?хахахааааааааааааааааа
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Първоначално написано от Child_In_Time
Що да не се гордея хахаха....Секи се гордее с квото има...хахах чек да писна още снимкиии в темата![]()
![]()
![]()
>_< Ама защо се обиждате така ? Кой имал цици,кой нямал..е стига де..Предполагам ,че си постнала темата,за да чуеш различни мнения по въпроса..това че някой не мисли като теб не значи ,че трябва да го засипеш с обиди и псувни.ъхх >_<
:
А по темата..Да-и на мен ми се наложи да дам пари за училището тази година,както и миналата,...така и по-миналата..като се замисля 9 години все съм си давала по някои лев за даскалото.тъъ Това не ми пречи,защото искам да уча в нормална класна стая,а не в бардак..искам да допринеса с нещо и ако това ще стане ,ако дам 10-20 лв..Защо не ? Не можем да чакаме все някой друг да ни оправи мизериите..като искаме хубаво даскало-ще даваме пари.
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
много яки цици имаш впрочем - аз много ги харесвамПървоначално написано от I'm crazy
с тях ли изкарваш шестици,а?
![]()
OMFG!![]()
Хората са жестоки и безмозъчни същества,които унижожават всичко около себе си,за да изживеят краткия си и безличен живот.
Първоначално написано от quench
Много ясно....наведа се уж да вида нещо в дневникаа и отварям блузката![]()
![]()
![]()
so you are of that kind of people that are proud with such things, eh?
i was right after all
![]()
Помия е заради такива боклуци като теб, свикнали да получават, без да дават. Научи се да пишеш като хората... И какво е виновно това момиче, че носи винаги една и съща блузка? Сигурна съм, че струва много повече от други хора...Първоначално написано от I'm crazy
Не можеш ли да се лишиш от две-три блузки, които така и няма да носиш повече от един път сигурно.
Ма к'во се опитвам да лея акъл в празната ти тиква...
You're not crazy. You're stupid.
Как очакваш всички да се съгласят с теб? Не всички сме олигофрени (и не се правим на такива).
Тая тема не е ли малко старичка?![]()
Авторката може вече да е завършила...![]()
Така е... Сама си каза - кой каквото има. Дори и да е само едно.Първоначално написано от Child_In_Time
Старичка е, да. Но и нова да беше, кой ще ни слуша... Тя слуша само себе си... и гърдите си.Първоначално написано от _showy_
![]()
Ее.. темата е стара проблема си е на лице. Елате в ТБГ и ще ви ошушкат до СТОТИНКА![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!