- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв бихте предпочели - девствен или не?
ami predpo4itam devstveniq i s po golqm penis i ne ne sum go pravila s takuv s maluk
I mu$7 be EmO :}
Девствен...не знам..усещането,че е бил с други преди теб ми е неприятно.
ok zna4i vsi4ki macki iskat devstvenimoje da vkarate moda - cool sko e da si devstven 6toto mackite te iskat takaf
![]()
Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem
Ami bih izbrala devstven.Kakto kazaha drygite momi4eta po-lesno e da go nay4i6 kak da ti dostavia ydovolstvie otkolkoto niakoi koito si ima opredeleni zay4eni tehniki i se misli za golemia liybovnik i smiata 4e 6tom ne ti haresva taka kakto go pravi zna4i ne6to ne ti e nared.
Toi moia si be6e "po4ti" devstven.Prosto za men da go napravi6 vednuj na 15 godini s niakva na kypon ne e kato da si pravil seks(nai-posle si prizna govedoto 4e sum vtora kakto i predpolagah)
Дествен предпочитам...щото като се замисля, че е имало и друга преди мен и ми става неприятно...![]()
![]()
искам при какаПървоначално написано от krem4et0
абе по-добре си е един от двамата да има някъф опит... и тъй кат в случея аз съм неопитна, добре е ,че моя не е девствен...!
незнам само дет малко ме притеснява тва,че никога не го е правил с девствена....малко ме плаши...!
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
xa xaxaxax xaxaxПървоначално написано от comics
comics club a![]()
Podkrepqm te napulno. Osobeno ako po4ne da ti razkazva e ebasi tupoto 4ustvoПървоначално написано от MoHuTo
po-dobre da e opiten,za da ne stavat gafove
моя е дествен и така е по добре..препдо4итам аз да съм по отраканата и да го водяама има времее....
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
както казах вече ... не подбирам ...
абе не че някога съм правила секс но когато запърви път го правя неискам момчето да ми каже най възгордяно не се бой аз съм по опитен от тебе ще те пазя затова предпочитам детствен![]()
След автобус и мъж
не се тича!
Следващият е след 5 мин.!
Когато правих секс за пръв път с моят...той ме излъга,че е спал с момиче.След 1 месец ми призна за лъжата.
Интересното е,че по никакъв начин не се усетих,изглеждаше доста опитен.
Аз също бях девствена и може би за това...![]()
Но първият ни секс беше превъзоден![]()
Не, не искам да го правя с бройкаджия...тогава предпочитам девствения.Нямаше да е проблем с бройкаджията, когато и на мене ми е за единия секс, но не съм такава.
Девствен та девствен... Аз съм и никоя не се е затичала за мене, така че спрете да лъжете девствените![]()
Недевствен небройкаджия![]()
Недевствен.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Девствен![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Поне при нас момчетата не може познаете кой е девсвентакаче няма какво да Омутвате
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Първоначално написано от Levane
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Въпросът ти съдържа отговора сам по себе си. Щом изборът е между девствен и някой, който е за едната бройка, а не недевствен ПО ПРИНЦИП, то тогава смятам, че никое момиче не би искало да бъде използвано като поредната бройка и да бъде захвърлено след това. Има жени, които обичат секса за една нощ/ден, обаче дори при тоя случай, те не са бройка. За тях мъжът е бройката.
Nedevstven estestveno. Nali se pak tr da znae kvo prai s mene![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!