.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    ami predpo4itam devstveniq i s po golqm penis i ne ne sum go pravila s takuv s maluk
    I mu$7 be EmO :}

Голям фен Аватара на Devilka
    Девствен...не знам..усещането,че е бил с други преди теб ми е неприятно.

ok zna4i vsi4ki macki iskat devstveni moje da vkarate moda - cool sko e da si devstven 6toto mackite te iskat takaf
    Tomi-stile каза: awe nema blaskator , koito da e sad we. Nemame tolkofa moza4ni kletki za da go osyznaem

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami bih izbrala devstven.Kakto kazaha drygite momi4eta po-lesno e da go nay4i6 kak da ti dostavia ydovolstvie otkolkoto niakoi koito si ima opredeleni zay4eni tehniki i se misli za golemia liybovnik i smiata 4e 6tom ne ti haresva taka kakto go pravi zna4i ne6to ne ti e nared.
    Toi moia si be6e "po4ti" devstven.Prosto za men da go napravi6 vednuj na 15 godini s niakva na kypon ne e kato da si pravil seks(nai-posle si prizna govedoto 4e sum vtora kakto i predpolagah)

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Дествен предпочитам...щото като се замисля, че е имало и друга преди мен и ми става неприятно...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Девственяци, извайте при кака. Честно-предпочитам срамежливи и затворени момчета. Такова са моя тип. Няма нищо по-сладко от изчервяването и неудобството. Моя мъж си го взех такъв и сега в леглото с него е супер. Да, в началото не беше много добре, но си го нагласих по мой стандарт. Предпочитм някой, който ще е внимателен, а не някой голям е**ч.
    искам при кака

абе по-добре си е един от двамата да има някъф опит... и тъй кат в случея аз съм неопитна, добре е ,че моя не е девствен...!
    незнам само дет малко ме притеснява тва,че никога не го е правил с девствена....малко ме плаши...!
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Цитирай Първоначално написано от comics
    0MG!! D0bre, che priqtelkata mi ne vliza v t0zi sait i ne k0mentira k0lko mi e g0lqm......... Boynce, ti malk0 sram nqmash li ;}
    xa xaxaxax xaxax

comics club a

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Дествен предпочитам...щото като се замисля, че е имало и друга преди мен и ми става неприятно...
    Podkrepqm te napulno. Osobeno ako po4ne da ti razkazva e ebasi tupoto 4ustvo

po-dobre da e opiten,za da ne stavat gafove

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    моя е дествен и така е по добре..препдо4итам аз да съм по отраканата и да го водя ама има времее....
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

както казах вече ... не подбирам ...

абе не че някога съм правила секс но когато запърви път го правя неискам момчето да ми каже най възгордяно не се бой аз съм по опитен от тебе ще те пазя затова предпочитам детствен
    След автобус и мъж
    не се тича!
    Следващият е след 5 мин.!

ramaiana
    Guest
    Когато правих секс за пръв път с моят...той ме излъга,че е спал с момиче.След 1 месец ми призна за лъжата.
    Интересното е,че по никакъв начин не се усетих,изглеждаше доста опитен.
    Аз също бях девствена и може би за това...
    Но първият ни секс беше превъзоден

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не искам да го правя с бройкаджия...тогава предпочитам девствения.Нямаше да е проблем с бройкаджията, когато и на мене ми е за единия секс, но не съм такава.

Shmatko
    Guest
    Девствен та девствен... Аз съм и никоя не се е затичала за мене, така че спрете да лъжете девствените

Недевствен небройкаджия

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Недевствен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Предпочитам девствен пред бройкаджия

Девствен

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Село.София
    Поне при нас момчетата не може познаете кой е девсвен такаче няма какво да Омутвате
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Цитирай Първоначално написано от Levane
    Поне при нас момчетата не може познаете кой е девсвен такаче няма какво да Омутвате

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Фен
    Град
    вкъщи
    Въпросът ти съдържа отговора сам по себе си. Щом изборът е между девствен и някой, който е за едната бройка, а не недевствен ПО ПРИНЦИП, то тогава смятам, че никое момиче не би искало да бъде използвано като поредната бройка и да бъде захвърлено след това. Има жени, които обичат секса за една нощ/ден, обаче дори при тоя случай, те не са бройка. За тях мъжът е бройката.

Nedevstven estestveno. Nali se pak tr da znae kvo prai s mene

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си