- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- m0d by aB: Непознат ви предлага френска ?
Zdraveite, pro4etoh v edin drug forum tema v koqto se obsujda dali ako direktno predlojish na nqkoq jena da i pravish frenska... shte se suglasi.
Ne se poznavate, nasame ste, tova e vsi4ko. (razbirase ti si dolu-gore gotin, a ne nqkoi ot4aqn tip)
Koftito e 4e v foruma koito 4etoh temata pisaha samo muje, a shte e interesno ako mackite si kajat mnenieto
Imate li takiva fantazii, i ako da kak da dostignem do tqh
Dali ako vi predlojat shte imate smelosta da se suglasite?
haide vie ste
Модерирано от aB-uSeR
точка 7 от правилника
Само ако е някой напълно непознат и сме някъде извън града /на хижа, на вила../ и ако е 100% сигурно, че едва ли повече някога ще се видим с него.![]()
kato se zamislq naistina trqbva da ne se poznavate zashtoto shte e oshte po-qko...dori imenata nqma da si znaete.zna4i da izklu4im variantite v koito ste na 'zdravei, zdrasti' s nqkogo?
aide drugi nqma li da dadat mnenie![]()
Не бих се съгласила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
+1Първоначално написано от cherinka
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
da,stiska mi,6te se saglasa![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
vijdam, 4e nqkoi sa za ideqta, drugi ne
zna4i ako popadna v takava situaciq trqbva da riskuvam...50:50, osven ako ne mi kajete po kakvo da razbera dali tq bi se suglasila ili ne![]()
Мн зависи как мъжа ще предложи идеята..Зависи и от това дали тя оби1а да прави такива неща или и е противно..аЗ НЕ бих.. нито го знам какъв е нито нищо![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Да разбирам ли от това което казваш че си готинПървоначално написано от ViewSonic
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
АХАХАХХАХ ДА БЕ!!!Първоначално написано от Aleandra
може да се саглася ако съм загоряла,ако нямам приятел/което няма как да стане.../и така..![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Не мисля,че някога бих се съгласила (поне сега така мисля..).Обичам си човека до себе си и просто не мога и да си представя такова нещо камо ли да направя...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
е ти надали цял живот ще си с този човекПървоначално написано от bEbsI
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
+1Първоначално написано от Diva4e
Зависи от обстоятелствата...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Мечтая си .. надявам се..копнея.. да съм.Първоначално написано от &ILoveU2
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Абе,ако е някой пичага и се виждаме за 1-ви и последен път,незнам зависи как ме настрой той... Трябва да знаеш как да направиш така че да хвърчат искри ( ако това нещо го владее момчето рядко някое момиче няма да се изкуши...)
Бих отказала. Не е въпрос на смелост - а на принципи.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
"Ако се виждаме за 1ви и последен път да...ако незнам си кво не...със сигурност ще се.."
много ясно че няма да се съгласите ако това се случи...лесно е да го помислиш, друго е да го направиш!
а и да попаднеш в такава ситуация си е напълно нормално-барове,дискотеки и тн. навсякаде,момчета който да го кажат колкото искаш...
нека не се правим на интересни![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
daПървоначално написано от &ILoveU2
![]()
Не.
When I love, I love.
Може и да не вярваш, но не бих се съгласила. И не от страх, а защото имам приципи и сериозна връзка. Но дори и да не бях обвързана, не бих направила такова нещо.Първоначално написано от slOw
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ако е готин не виждам какъв е проблема![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
и аз.. + тва с непознати не ходя никъде (поне не сама с тях) страх ме е..Първоначално написано от Aleandra