- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безчувствен ли съм?
Na 21 sam a nikoga ne sam imal kakvito i da bilo 4uvstva kam momi4estrano li e tova? kakvo mi ima? qvno nemoga da obi4am.
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Поне сексуално желание?
Дано и да нямаш
Спри малко тези теми, разбрахме че нямаш гадже.Всеки ден не ми се четат само твойте глупости че си търсел гадже
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Moже би си гей? Де да знам поне веднъж не си ли имал...ебах го такова нещо не бях чувал...
не мисля, че поне една малка тръпчица в живота не си имал.. пак си помисли![]()
може би още не си намерил любовта ...
Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta
На теб само гейове ти се вартът в главата.Moже би си гей? Де да знам поне веднъж не си ли имал...ебах го такова нещо не бях чувал...
не знам за него, но ти със сигурност си гей...
явно си неосъзнат гей.![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Ne nemislq 4e sam gei. OX no mi e nastina samotno
Офф намерил се кой да го каже...да не споменаваме залата по борба...Първоначално написано от zmey
аиде ся сега стига си спамил, само мрънкаш като бебешор а ти какво правиш ? я си кажи годините.Първоначално написано от GregoryHouse
Не спамя...давам си мнението...ти спамиш на 18 съм...като тебе...
окей, аз не съм на 18..Първоначално написано от GregoryHouse
спам съ6то е даване на мнение.. все таа, карай..![]()
Борисе на 18 си...Първоначално написано от zmey
Ммм... мен лично ми е малко странно,но нали знаеш,че като търсиш едно нещо го намираш по трудно,а хубавите неща стават случайно. Така че се остави в ръцете на съдбата и всичко ще се оправи![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
кой те излъга ве ?Първоначално написано от GregoryHouse
Явно не си срещнал момичето, което да те направи щастлив.Има време, вярвам, че ще я срещнеш.
Май не си безчувствен,а прекалено чувствителен!Може би те е страх да не те наранят!Щом се чувстваш самотен,намери си някой,с който да се чувстваш по-добре!
само да ти кажа, че като я срещнеш и мислиш че тва е тя накрая ще ти ебе майката с извинение, и ще искаш да не си я срещал (лично мое мнение, не обвързвам никой с него, както е модерно да се казва)
Безчувствен- не мога да кажа, не те познавам. Но в общия случай и това е възможно. От друга страна, причината може да е и в обстоятелствата. Пък и зависи от възраста ти (при някои тези вълнения наступват по-късничко)
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
+10Първоначално написано от assd
Предполагам, че не е чак ненормално, просто не си попадал на правилното момиче. А сексуално желание изпитваш ли към тях?![]()
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...