.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 143
    VlIuBeNa aLa Ne VuV teB
    Guest

Защо правя всичко това?

Значи на 16 съм и имам проблеми с момчетата доставя ми някакво удоволствие да ги лъжа.. Неискам да е така но то се случва лъжите просто си излизат .. значи 1 път се влюбих това беше одавна и от тогава нищо сериозно .. просто немога да изпитам нещо много силно некфи леки чувства но не силни .. опитвам се но незнам защо още немога да преживея една раздяла от преди година .. гадно ми е когато го виждам.. и се здухвам Хода с момчета различни не съм некфа курва де но просто.. се чувствам гадно с едно момче сме вече заедно много време (7 месеца ) и тои мн ме обича а аз изпитвам некфи мн слаби чувства към него а неискам да го зарежа и да му разбия сърцето и само го лъжа... за сичко.. и ми е мн гадно така.. ;( ;(

Я аз съм врачки и ся ше ти гледам на пост....тии си била мноого самотна...а не това е от бъдещето...защо ли ми защото момчето с което ходиш ся рано или късно ще разбере това и пак оставаш на сухо...какво да направиш ли? Идея си нямам да си мислила на времето сега ще си търпиш последствията от лъжеите щот всички ще научат кфа лъжкиня си.А на лъжата караката са къси и момчетата не заглеждат късокраки
    Общо взето си прецакана и няма какво да направиш...освен може би да спреш да лъжеш хората в което се съмнявам...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Егоцентричка!
    Light The Universe

Знаеш ли, и аз съм била в подобна ситуация.Отначало си мислех,че харесвам едно момче и той ме харесваше много.Когато трагнахме знаех,че той не е момчето на мечтите ми,но все пак трагнах с него.После той ми стана безразличен и не изпитвах никва трапка с него и също ми беше гадно да го зарежа.Затова едиственият съвет,който мога да ти дам е следващият път да помислиш добре дали найстина ОБИЧАШ момчето,с което би искала да имаш връзка или просто му кажи,че не си сигугна и искаш връзката ви да не се задълбочава и ако той е на същото мнение,просто бъдете щастливи!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    На нея и било гадно...
    На принцесата и било гадно...
    Било и гадно на нея щото лъже пича....
    Е те това са пyткински номера, от висок калибър.
    - Всички авто-части на едно място!

aa temata e moq samo 4e nemoje da vlqza
    Emi az nqma kak kato trugna s nqkoi da imam 4uvstva vednaga.. no tova sa 6 meseca.. a az use6tam 4e ne sum mnogo shtastliva no toi e i to mnogo shtastliv.. i nqma da go narana taka kakto me naraniha men zatova sum oshte s nego.. Priqtno mi e s nego.. no prosto.. se 4uvstva po nqkakuf na4in prazna.. i kato znam 4e go luja.. me boli o6te pove4e
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Уооооооооу кефи ме колко милосърдна се изкарваш...ще видиш колко "щастлив" ще бъде твоя приятел като му кажеш тъй като не можеш вечно да го лъжеш...и като не со го харесвала по начало за кфо си се захванала толкова сериозно с него т`ва са 6 месеца бе...,ако ти пукаше за него сега нямаше да си на тоя хал...жалко че накрая ще направиш с него това което ти се е случило на теб...можеш единствено да го отлагаш...

Lupus in fabula

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Уооооооооу кефи ме колко милосърдна се изкарваш...ще видиш колко "щастлив" ще бъде твоя приятел като му кажеш тъй като не можеш вечно да го лъжеш...и като не со го харесвала по начало за кфо си се захванала толкова сериозно с него т`ва са 6 месеца бе...,ако ти пукаше за него сега нямаше да си на тоя хал...жалко че накрая ще направиш с него това което ти се е случило на теб...можеш единствено да го отлагаш...
    Що? Ако има пари за какво да го къса.
    Да си го смуче там за парички кат пиявица и тва е.

the freak xaxa ne e za pari az ne sum takava prosto .. e mil i e do men.. pomaga mi vijdam 4e mu puka za men a puk i e mnogo ama mnogo hubav i nemoga da go naranq... em kvo da naprava ako mu kaja istinata.. 6e stane mn mn gadno.. a neiskam nadqvam se da se vliubq v nego.. no tova sa 6 meseca...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi prosto se opitai da ne laje6

e opitvam se ... e kvo toi kato me pita obi4a6 li me kvo da mu kaja nE ili kato me pita... obi4a6 li o6te biv6iq da mu kaja DA 6ot tova si4ko e istina... mnee

Не искам отговор само на тоя въпрос: Какво мислиш да правиш с него? Все някога ще трябва да му кажеш...или ще се омъжиш за него ще имате 3 деца и като станеш на 60 ще му кажеш: Абе аз от малка искам да ти кажа...ъъъ ми такова аз никога не съм те обичала цял живот те лъгах за да не те нараня...

Lupus in fabula

emi toi rano ili kusno 6e me zareje e ok kvo da mu kaja??

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MeGiTyY
    Че си егоистична кучка?

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Че си егоистична кучка?
    +1

по добре му кажи, че не го обичаш вместо да го лъжеш след време той ще оцени искреността ти просто аз нещото, което най - мразя е да ме лъжат и на това не прощавам

emi to4no toi e sutiq i kaja li mu 4e go luja.. 1-vo 6te me namrazi 2-ro 6te mu razbiq surceto... a az iskam da sum s nego neiskam da kusame..no prosto ne go obi4am.. xaax babity ba6 tova 6te mu kaja i 6te me zareje sa kato si pomislq 4e moje da me zareje i se 4uvstvam gadno

не го обичаш, но и неискаш да късате

emi neznam smisul mislq 4e ne go obi4am.. no neiskam da kusame za6toto mi e priqtno s nego i se zabavlqvame... i e do men kogato imam nujda ot nego.. a puk i mi pomogna predi 6 meseca kogato mi be6e mnogo trudno..i toi be6e edinstveniq koito be6e do men Bqh nekfa bati kurvata pieh ne hodeh na u4ili6te..drusah se ... hodeh po nekfi kuponi sutrinta se sabujdah do nekfi nepoznati.. togava go sre6nah i si4ko se proemeni.. neznam kakvo e da obi4a6 predi si misleh 4e sum obi4ala edno mom4e no to ne be6e taka prosto bqh privurzana kum nego.. :s

мале леле.. ми ако искаш остаи с него, а пък вече времето ще си покаже

em neznam no mi e gadno.. 4e go luja .. i 4esto vidq nqkoe hubavo mom4e i flirtuvam s nego no kato se seta za moity mily..i se edno nqkoi mi pruska surceto.. neznam dali tova e liubof.. I kak da razbera dali go obi4am

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    На нея и било гадно...
    На принцесата и било гадно...
    Било и гадно на нея щото лъже пича....
    Е те това са пyткински номера, от висок калибър.
    ....к'вото той каза

Мега фен Аватара на koalka
    Просто спри да го лъжеш.Това нещо зависи от теб, така че можеш да го промениш.
    Иначе му кажи истината, не го лъжи, че имаш чувства.Тези някакви слаби чувства може би са просто една привързаност.

e ok i kvo da mu kaja kak da mu obqsnq naistina go haresvam.. no prosto ne go obi4am

Град
    Търново.... Велико Търново
    e ok i kvo da mu kaja kak da mu obqsnq naistina go haresvam.. no prosto ne go obi4am
    ами то за това не се лъже - щото после сичко ти се стоварва на главата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си