- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо правя всичко това?
emi da nai dobre da mu kaja si4kosled malko 6te doide da me vzeme da hodim na kafe i moje bi trqbva da mu kaja 4e ne go obi4am.. no iskam da sum s nego
![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
haxhaxhaxh emi sega shte si tarpish posledstviqta ot vsichki lbji dety si kazala i shte stradash tolkova kolkoto sa stradali i momchetata koito si naranila vrashtane na zad nqma mila!
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Mi obqsni mu vsi4ko na mom4eto be! gadno negadno sega 6te go laje6 li? po-dobre da mu kaje6 sega ot kolkoto sled vreme kogato e oshte po-uvle4en po teb, togava shte go narani6 pove4e.
Точно на място казано.Първоначално написано от kael
![]()
![]()
![]()
kazah mu.. istinata i toi mi kaza 4e v momenta neiska da bude s men i ne se znae dali nqkoga pak 6te iska ;(
![]()
![]()
![]()
basi znaeh si 4e tree si traq... a ne sa da pla4a i da mi e mn mn gadno ;(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Закво ревеш като нямаш чуства?!Първоначално написано от MeGiTyY
e ako znaeh.. 6te6e da e hubavo toi samo kato mi kaza 4e pove4e ne moje da e s men i az seda i mi se napulniha o4ite i toi vika ai ka4vai se v kolata da te zakaram i pove4e ne me tursi..![]()
i az mu vikah mily molq te nedei taka az si te haresvam i znam 4e 6te te zaobi4am.. i toi mi vika... 6 meseca nemoja da me obikne6 a sega li 6te go napravi6..
![]()
a be gadnoto e 4e use6tam nekfa topka v surceto si ;(
Aз пък мога да ти кажа, че я разбирам перфектно. Един път обичах - след него просто момчетата с които ходех - незнам... харесваше ми да сме заедно, но не ги обичах. И рано или късно разбираш, че това не е човека за теб. И знаеш ли и аз плаках с тях, а аз късах... Плачех, че ги боли, както ме е боляло мен, че немога да ги обичам - та това не е избор, аз немога да избера кой да обичам и кой не!!! И знаеш ли наскоро какво реших? - По-добре да не се занимавам с никой - сама с приятелите и сама със себе си! 1-во трябва да разбереш себе си и след това да се "подариш" на някой...Първоначално написано от babity
И аз съм изпадала в подобна ситуация, но не съм плакала затова, че го боли. Как ще стане да нямам чуства към него и да ми пука кво му е на него?!Първоначално написано от VeSna
e puka mi za nego i to dosta toi e mn mil s men.. i znam 4e me obi4a.. neiskam da go boli zaradi nefka ligla deto neznae kvo iska...![]()
i iskam da buda s nego.. toi daje si misle6e predi 4e sum destvena i nie hodim 6 7 meseca i toi 5 mesec 4ak mi kaza dali iskam da spime zaedno az puk do togava si misleh 4e e gei tolkova e mil ..ii.. oh za kvo nemoga da go obi4am...
![]()
![]()
+ЕЙЙ едно свя̀стно мнение да дадеш...Първоначално написано от GregoryHouse
по темата бих казал,
ммммм.. вие женските сте много странни същества.
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
![]()
![]()
![]()
iskam da sme zaedno
![]()
![]()
Ти не си добре честно![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Bulka kato za nachalo shteshe da e nai dobre da se razberesh kvo iskash ti ni taka ni inache. Zemi porasni malku![]()
Първоначално написано от SWASTICA
Всички жени сме курви според вас - "мъжете" но нали не забравяш, че и майка ти е жена?! А по темата - това, че е объркана и не разбира себе си не означава, че е курва а просто ОБЪРКАНА ! Вие мъжете с голямото си ЕГО гледате само да е "тигрица в леглото" и не ви пука дали има акъл, какво обича и чувства и т.н. и т.н.... Или сте много ограничени и неможете да мислите за друг освен себе си или не искате да го правите... НО всяко правило с изключенията си....
Ми не си преживяла явно още другото момче, но ако сама не искаш няма да успееш. И един въпрос като не си обичала това момче, с което си сега защо си с него цели 7 месеца?!
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
emi Iv4ety za6toto mi puka za nego i mi haresva da buda s nego .. haresvam si4ko v nego.. prosto ne go obi4am.. no toi ne moje da razbere 4e iskam da sum s nego..![]()
i cql den mu zvunq ..no ne mi diga
i mi lipsva mnogo
![]()
Kak da si go vurna
![]()
Ти казваш, че ти е гадно, а питаш ли го него? Знаеш ли колко е гадно да обичаш някого много, а той да не ти отговаря със същото? Не знам какво да те посъветвам. От една страна е много гадно да лъжеш човека до себе си, от друга ако му кажеш ще го нараниш много![]()
emi neznam kakvo e za6toto vse o6te ne sum obi4ala.. Az iskah da sum 4 esna s nego za6toto durja na nego.. nemoje li da go razbere.. moje bi nqkoi den 6te go zaobi4am.. trqbva mi vreme si4ko stava s vremeto tova mu go kazah i na nego i toi mi vika aa ti 7 meseca ne moja a puk sega izvednuj 6te me zaobi4a6 i az seda i nz ko da mu kaja.. mn mi e gadno..![]()
Znam tupo be6e da go luja az sum go lugala milioni puti za mn ne6ta.. no ve4e nqma da e taka.. iskam si go obratno..
P.S Mislq da mu kaja 4e go obi4am,no neznam dali e taka sega kato ne e do men.. imam 4uvstvoto 4e nqma za kakvo da jiveq Tova liubof li e?
pLs nqkoi da mi pomogne da mu kaja li 4e go obi4am za6toto sled 1 4as 6te hoda na kafe i znam 4e toi 6te e tam.. i da mu kaja li 4e go obi4am..
хич не ходи по кафета ами си седни на гъза и реши имаш ли чуства към него или не? Ако е не...сеш' се. Не му пилей времето и чуствата!Първоначално написано от MeGiTyY
сама си си забъркала кашата и ти ще си я ядеш
emi bqhme na kafe do predi malko i az mu vikam neiskam da sme razdeleni zashtoto sum vliubena vuv teb i toi kazva oo da ti si vliubena vuv vseki i az stiga de mily i toi "Кvo stiga samo me razigravash OBichash li me ili Ne kazvai 6ot mi pisna" i az seda i vikam neznam sigurno... i toi abe kazvai i az mu vikam nali bqh 4esna s teb i ti kazah.. mojeh da te luja no ne go napravih i toi e da prava si kaza mi istinata i te obicham zaradi tova.. no me boli 4e ne me obi4a6 kakvo iska6 da naprava za da me obikne6 i az mu vikam mi ostani s men.. i toi .. emi neznam..
Posle me dokara do nas i az 4akam da go cunkam i trugvam kum nego i toi se drupna i go cunkah po buzkata i si trugnah l MNOGO MI E GADNO![]()