.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Голям фен Аватара на mir4eto93
    Кратко и чувствено, вместо дълго и подводно Не наистина, няма защо да се притесняваш, ще се научиш
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

ЧУДО...
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

хаха не мисли за тфа как ще преглатнеш как ще се обарнеш и т.н. защото караш ии половинката ти да мисли за това .. офф боже и аз кви ги дранкам абе човек щом питаш такива работи тфа значи че не можеш да се целуваш кат хората .. наистина ти тряа тренинг
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

абе човек имала съм страшно дълги целувки и никога не ми се е случвал такъв проблем....предполагам, че трябва да я преглъщаш?!

pi4 preglu6tai be.. nema da se odavi6 spoko

Град
    с0фия
    прави почивка една секунда .. през тва време гълтай а за по напреднали може и повреме на целувката да гълташ
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Баси проблема .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

И аз не сам имал такъв проблем

до сега не ми е правело впечатление, че вие колко дълго се целувате бе еми целувай се по малко или не се целувайте с език. Без като малките деца ама то целувка без език целувка ли е ...
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не задържай слюнката, а я преглъщай, какво сложно има?
    +1

Бахтаф проблемите нз..не съм имал тактъв проблем

xaxa ama naistina i az do sq sam nemala takyf problem makar 4e dosta dylgo sam se celuvala s mom4e.... a za da ti se sybere ve4e tolkova slunka.... btw kolko vreme ste se celuvali

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Какво ще рече, че преждевременно трябва да прекратиш целувката Та тя няма определено време, което да трае Спираш щом ти е неконфортно, или просто преглътни
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не задържай слюнката, а я преглъщай, какво сложно има?
    Напълно съгласна! Кратко и ясно казано!

м/у другоро може да пробваш.. и нов начин на целуване.. Слушай ся.. няма да преглъщаш..няма да спираш и целувката.. и накрая докато се целувате да започнат да ти текат лигите.. Ох... незнам.. като си го предсатвя и ме напушва жесток смях..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си