- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с език
Кратко и чувствено, вместо дълго и подводноНе наистина, няма защо да се притесняваш, ще се научиш
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ЧУДО...![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
хаха не мисли за тфа как ще преглатнеш как ще се обарнеш и т.н. защото караш ии половинката ти да мисли за това .. офф боже и аз кви ги дранкам абе човек щом питаш такива работи тфа значи че не можеш да се целуваш кат хората .. наистина ти тряа тренинг![]()
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
pi4 preglu6tai be.. nema da se odavi6 spoko![]()
прави почивка една секунда .. през тва време гълтай а за по напреднали може и повреме на целувката да гълташ
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Баси проблема.
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
И аз не сам имал такъв проблем![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
до сега не ми е правело впечатление, че вие колко дълго се целувате бееми целувай се по малко или не се целувайте с език. Без като малките деца
ама то целувка без език целувка ли е ...
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
+1Първоначално написано от koalka
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Бахтаф проблемите![]()
![]()
нз..не съм имал тактъв проблем
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxa ama naistina i az do sq sam nemala takyf problem makar 4e dosta dylgo sam se celuvala s mom4e.... a za da ti se sybere ve4e tolkova slunka.... btw kolko vreme ste se celuvali![]()
Какво ще рече, че преждевременно трябва да прекратиш целувкатаТа тя няма определено време, което да трае
Спираш щом ти е неконфортно, или просто преглътни
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Напълно съгласна! Кратко и ясно казано!Първоначално написано от koalka
![]()
м/у другоро може да пробваш.. и нов начин на целуване.. Слушай ся.. няма да преглъщаш..няма да спираш и целувката.. и накрая докато се целувате да започнат да ти текат лигите.. Ох... незнам.. като си го предсатвя и ме напушва жесток смях..![]()
![]()
![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър