- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам малко помо6т ;(
Такка..като за начало здравейте ;(;( много ми е тъжно, защото гаджето ми - Митко ме заряза в44ера..то е на 11, аз съм на 12, нищо, че съм по-голяма оби4ам го..той ми беше първият..започна да ходи на уроци по карате..там намери момиче на неговата възраст.. итака ме изостави
аз много го обичам беше толкова хубаво в леглото..и сега някой ще каже, че се еб***ам ..ама не е така..тва, че съм на 12 няма значение..прекалено съм развита..всичко беше точно презервативи тва онова..
след като той ме заряза много се депресирах не искам да виждам никой ...... вече не говоря с моите приятелки ... хора мисля да се самоубивам..адски ми е тъжно от 2 дена пла4а и немога да спра, ве4е почнах да си режа вените, но не знам как .... искам някакъв съвет как ще е най добре да си прережа вените да се отровя с нещооо илиииии не знам
живея на 1-ви етаж и не мога да скоча /.. освен ако не отида на покрива ама тамсе всъбират едни наркомани и аз преди ходих при тях и беше много весело ама вече н е щото Пешо (единия от тях) се опита да ем изнасилииии .,... не знам какво да правя хора!!!!!!!
мн мн мн мн мн мн мнннпоооооу оби4ам Митко ама той ве4 не ми обръща вниманиеееееее .. .то йве4е не ме обича. ..
чувствам се ужасно , сории мн 4е се повтарям, ама ми е мнооооого тъжно...
моля ви дайде някакво савет4е за самоубийство ако имате някой познат който се е самоубил или сте гледали филм плиииииииииийс. ..
;(((((((((((((((((((((((((((((
адски смешно ми стана
той лапе на 11 ти на 12 и... омг
искаш да се самоубиеш-иди при наркоманчетата на покрива и вземи свръхдоза или просто спри да дишаш
![]()
[IMG]http://www.piczz.net/data/media/1/dbca3e6357f874d8d958a7f4da652657.jpg[IMG]
WTF?! Абе ти еб*ваш ли се?!![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Ем отиди при пешо да ти го ругне в дупето,след това некак си се опитай да прережеш вените,и се метни с разкървавен гъз и вени
hah toi na 11 ti na 12 basi serialavij kvo vremeto lekuva taka 4e izlizai s priqteli po diskoteki po zavedenia i nasam natam da se raztovari6 i malko da spre6 da msili6 za nego am kakto ti kazvam vremeto lekuva ili prosto trygni s drug dano da go zabravi6
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
hah i az go dojivqh nz kyv sex e bilПървоначално написано от *˚ەLad
![]()
![]()
![]()
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Оффф, дори и да се ебава е написала коментара за да види какви съвети може да й дадете, а не да я критикувате. Въпреки, че според мен се вживяваш прекалено много. Не знам какви гаджета сте били и какви взаимоотношения сте имали за хлапетата, които сте, ма мисля че все пак малко извърташ. Не трябва да се самоубиваш, за Бога.![]()
Просто го преживей.
![]()
Абе хора аз наистина мно го го обичам и не мога д а го преживея
и не се ебавам гооворя ви сериозно. ;(
нз какво да правя. ;(((((
Изпий едно шишенце лакочистител![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да приемем че темата НЕ Е ебавка и няма да помоля модератор да я заключи.. :
Ти си тъпа! Самоубий се 'гату искаш, няма ти се молим я!Ам такоа...Развита била,... къде в циците най вероятно? Много си зяпаш путката да знаеш развита ли ти е не ти ли е..Ай моля ти се..Пича ръгнал "малкия принц" и е щастлив... сърби го ташака ш се зарежеш или ш се обесиш... Идея за самоубииство: ръгни си тирбушон в "развитата" путка и го дръпни изведнъж... или си инжектирай котешка кръв.. Да педположем че оживееш след 5 години ми се "дава да знам" че си на магистралата и се ебеш за да си купиш хляб!Честиткаа! Печелиш ми стрия! Айде бягай се смаоубиваш..въпреки че ако го беше решила наистина , вече си щяла да лапаш чемшира а не да висиш тука се обесняваш! Ай бягай си играеш с куклите!
Ти май сериозно искаш да се самоубиеш...В началото мислех да ти дам идеи ей така за майтап, ама ако ги вземеш насериозно
и после ще се чувствам виновна
Не се самоубивай, излез, поогледай се за друго момче, ще видиш, че след време вече ще си го забравила този Митко, както той забрави теб
Както каза някой по - горе времето лекува, горе главата... Само да посмееш да се самоубиеш
, не си заслужава за едно момче да правиш това
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Вие шматки ли сте.Не виждате ли че пишлемето си измисля бе до е близко до ума
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
ама вие много лесно се връзвате обаче.аз още не мога да спра да се смея...
![]()
![]()
![]()
[quote seksi_mishence_fe_] дайде някакво савет4е за самоубийство ако имате някой познат който се е самоубил или сте гледали филм плиииииииииийс [/quote]
омг тфа ме разби, братле хахаха .... значи искаш СЪВЕТЧЕ за самоубийство....
Ако имате някой познат да се е самоубил... леле... ти си ебахти ограниченото животно честно.
Дръпни си от Замунда филм за самоубийствата....
Може да има такива с учебна цел...
Ако е ебавка темата не знам колко тъпа трябва да си.
Ако не двойно....
На Митко мн му тежи на кура да знаеш ако се самоубиеш.
Ако ще правиш нещо по въпроса не се самоубивай, а
вдигни глава и направи всичко че той да съжалява.
Първоначално написано от mir4eto_93
кфо и се връзваш бре..лигави се..плаче за съжаление!![]()
Аз съм малко по голяма от тебе и мога да ти кажа само че тва са пълни сапункиСлед няколко дена почва даскалото шси намериш ново гадже.... Просто не се излагаи да се опитваш да се самоубиеш
![]()
~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
Trust me...anything you can do...I can do better than you
Ти сама вярваш ли си ?!![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
ti si pulna ..........![]()
![]()
![]()
![]()
fantazirai si ...fantazirai si
![]()
без ПОДПИС ... xD
Няма начин.Това ми оправи деня
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
зимаш 1 спринцофка,вкарваш въздух ф нея и си я забиваш във вените..ще направиш мн голяма услуга на света..Успех![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
ми аз един път скочих от покрива на блока, паднах долу и гледам търчат хора и ме питат "ае кво става тука ?"
викам "аааааа, не знам, аз сега идвам", така че не мога да ти помогна
![]()
Затворете ТЕМАТА!!!!