- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с език
От скоро се целувам с приятелката ми с език, ама имам едно малко притеснение. Когато самата игра на езиците почне да трае по-дълго и устата ми е отворена, тя започва да се пълни с доста слунка, което някакв си ми е дискомфортно. Налага се преждевременно да прекратя целувактаБихте ли споделили как е при вас
![]()
ха ми.. не се целувай дълго бе хахаха
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
xaxa ne se celuvai dulgo pxahpaxhpxahpax em na4i nemoje se celuva6 hubavo![]()
sxaxaxaxa
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Lele na kakvi ne6ta obru6ta6 vnimaniedosega ne sum se i zamislqla vurhu tova
ama ne spirai celuvkata prosto preglutni nqkak. sumnqvam se tova da pravi vpe4atlenie na priqtelkata ti taka 4e ne se bezpokoi tolkova
Ako mnogo te haresva da znae,4e vaob6te ne i puka!
vlez v skype glarious angelПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
O_O ти колко часа се целуваш ве ...... досега не бях имал такав проблем .... а съм фен на по дългите ......Първоначално написано от Гостенин
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Не задържай слюнката, а я преглъщай, какво сложно има?
hxhaxhaxhxahaxh ami nqma da se celuvate dalgo be...celuvkata ne bi trqbvalo da prodaljava sas chasove.az ne sam imala takiva problemi nikoga :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
az vaob6te nqmam takuv problem![]()
offf ot de go izmisli tfa...![]()
![]()
![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
вие да не седите неподвижно по 15-20 минути? целувай я минута-две, след това си обърни главата на другата страна и вместо да продължаваш да я целуваш (докато се преместваш от другата страна на носа) я цункай по устните и използвай секундата, за да преглътнеш..
Не се целувайте с език![]()
Xuxauxhauh nqmam takiwa problemi ;dd
NE SE PRITESNQVAI.NA CSEKI SE SLU4VA NO SSVIKVA I SLED TOVA ZABRAVQ ZA PROBLEMITE KOITO E IMAL.VSEKI KATO SE CELUVA OTNA4ALO NE ZNAE VSI4KI TANKOSTI.AZ SAM NA MNENIETO 4E AKO TOVA MOMI4E TE DARJI NA TEB VAOB6TE NQMA I DA ZABELEJI . A TI ZA DA NE SE PRITESNQVA6 SE OTPUSNI I SE NASLAJDAVAI NA CELUVKATA \:D/
Закачи си от онези тръбички, които изсмукват слюнката (при зъболекаря съм виждал) докато се целувате.![]()
![]()
za6to tolkova mu se smeete tva naistina e gadno predstavqte li si da se celuva6 v sa6tiq moment priqtela / priqtelkata vi da si kazva ujas nqmam tarpenie da svyr6i taq gnusotiq ne e priqtno izob6to spored mene ami pregly6tai predi celuvkata no ne 6umno da ne misli 4e te e strah ot neq i dyv4i mentovi dyvki te ponqkoga presu6avat ustata no silno mentovi![]()
Що за тъп въпрос....Остей той да свърше раотата.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
v na4aloto katy nemojeh da se celyvam dobre i az imah sa6tiq problemi praih taka zasmykvah ezika na proqtelqtmi i pregla6tah ednovremenno i taka se polo4ava6 i novvit velyvka mn qka
![]()
Ше плюеш!Първоначално написано от Гостенин
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
да ви имам проблемите...![]()
someone else...