Значи проблемът е такъв обичам 1 момиче от почти 5 години всеки ден излизахме заедно пиехме кафе и понякога бира през тези 5 години несъбрах смелост да и призная чувствата си.Тя се премести в друг квартал аз смених училището виждахме се все по рядко всеки път когато сме заедно искам да и кажа че я обичам но просто съм загубил ума и дума направил съм за нея 4 клипа и съм написал много стихотворения лятото трябва да си е направила операция на очите (от малка е кривогледа) и от както сме почнали даскало тя не ходи никой незнае каде е как е телефонът и е исключен невлиза в скаипа и направо ми е толкова гадно че няма на каде немога да спя заприличал съм на зомби опитвам се да се разсеивам с какво ли не да немисля за нея но нестава и незнам вече какво да правя трябва да и кажа че я обичам но едно каде меко казано ме побиват тръпки от това какво ще ми отговори и друго каде незнам как е как е минала операцията кога ще доиде и още много неща

П.П.а и отделно не ми се носи добра слава в квартала(може да се каже че аз съм черната овца)

Благодаря че отделихте време да ми четете глупостите