Няма да описвам размисли и страсти, а набързо барем някой да го прочете. Ходехме с едно момиче 3 и половина години. Винаги сме се обичали но последната година беше трудна поради различни обстоятелства. Това лято бяхме на бачкане двамата в друга държава и от работата малко се отчуждихме понеже аз работех сутрин, тя вечер и така. В един момент тя ми изневери с колега чужденец и почна да ходи с него и скъса с мен и така живяхме един месец на квартира (малко странно беше ама...) аз и обеснявах няма ли някакъв начин пак да сме заедно, простих и това но тя ми каза че и харесало да опита нещо различно, а само преди месец твърдеше че ме обича. така аз си заминах и я оставих защото ми каза че така ще е щастлива но все пак тя ми каза че като се прибере в България тоест след 3 месеца пак ще говорим и можем да опитаме отначало. Та единият ми въпрос е дали наистина може да спре да ме обича за 1 месец, и втория аз много я обичам, но дали да направя такава жертва или по-добре да си хвана друга и да я забравя ?????????
п.с. до сега съм имал само 2 гаджета, симпатични но не и добрички, има ли въобще симпатични и добрички ??