.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    f
    Guest

Времето ми изтича,а незнам какво да правя

С приятеля ми правихме секс преди 2 дни и след като той свърши веднага започнахме 2-ри път без презарватив и се страхувам че може да е останало нещо по него и 2-рия път вече да е попаднало в мен,надявам се ме разбрахте какво имам предвид.
    страх ме е да не забременея и се чудя дали да си купя от онези хапчета,който се пият до 3 дни след акта...
    А въпросите ми са дали има вероятност да съм бременна след този случай?
    Как се казваха тези хапчета, до колко часа след това се пият и колко горе долу струват?
    Благодаря предварително

Ам има търсачка и съм убедена,че съм чела още преди да се регна 100 такиа теми ...

ескапел 25..30 но нека и другите да ти кажат аз никога не съм пила не ми се е налагало \/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Кога ти беше последната менструация? Кога очакваш да ти дойде?
    Аз не бих пила хапче в такъв случай. Той не се е изпразнил в тебе!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    не пий нищо
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Един момент безотговорност и после цял живот майка...що не си мислила..бии си ся главата!
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Един момент безотговорност и после цял живот майка...що не си мислила..бии си ся главата!
    не я спичай, нищо й няма
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    не я спичай, нищо й няма
    ама от друга страна е мн прав
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Супер фен
    не пий нищо
    как бе да пие една ракия, винаги помага

Ако не се е измил след акта значи има голяма вероятност да забременееш за това по добре вземи хап1е против забраменяване за да си по спокойна
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Ако не се е измил след акта значи има голяма вероятност да забременееш за това по добре вземи хап1е против забраменяване за да си по спокойна
    аман от тъпи мнения.. има хора които с месеци съзнателно се опитват да си направят дете и не се получава а тука от едното нищо ше се пръкне бебе.. тея хапчета не са играчки !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    аман от тъпи мнения.. има хора които с месеци съзнателно се опитват да си направят дете и не се получава а тука от едното нищо ше се пръкне бебе.. тея хапчета не са играчки !
    Че не са играчки...не са..ама нали се сещаш ,че точно тогава когато най-не го искаш нещото се случва! Гадно е,вредно е ...ама вземи един ескапел....виж колко е гадно...помисли малко заслужава ли си да си скапваш тялото с тези боклуци и следващия път преди да се дадеш без гума си помисли МНОГО хубаво дали си готова да бъдеш майка или да си съсипеш организма още повече,защото вероятност винаги има и никога не се знае кога ще стане гафа!
    Play hard,go PRO!

Абе хващайте си приятели които могат да се сдържат беееееееееее!!! Кви са тея пубери дето го вкарва 2 пъти и край .... Като се правят на мъже да ебат без капут поне да умеят и да се сдържат иначе са големите мъже!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

За твое собствено спокойствие, пий ескапел, без рецепта се продава.
    Само дето това да не ти става редовна практика, доколкото знам, не трябва да се пие често.

Цитирай Първоначално написано от 136179
    не я спичай, нищо й няма
    ама от друга страна е мн прав
    Много много много и подчертавам МНОГО прав!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си