- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Когато дупети й мирише
Хванах си много готина мацка за гадже, обаче онзи дет като се съблякахме и аз започнах да я целувам по тялото и като стигнах до дупето от там се носеше миризма да не казвам каква. И сега се чудя как е възможно такова готино гадже пък да мирише. Как да й го кажа това че да не ми се разсърди.
sigurno go e namazala s nqkoi xubav krem 4e da ti miri6e priqtno. pitai q da ti se izpyrdi, pa togava moje i da uznae6 kvo e bojestvena mirizma ...
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
еми къпете се преди секс и така ... има много готини момичета - мърши... залагат само на красотата си но тя не винаги е достатъчна
Love you Kris !!!
Като си я фанал си я дръж бацеПървоначално написано от Ланкастър
![]()
Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
еми.. така си е....Първоначално написано от H8_mE
не се знае твоето пък как мирише нали????
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
pahni i edin aromatizator bor4e v dupeto
i love the the KOF 2007
Don_mani хахах подкрепям те хахахах да и пръсне ФТУЛКАТА![]()
само люлин 7 бре!Първоначално написано от IaShKo
![]()
Миризмата е знак, че тя те обича!!!
assd по темата за фтулкатаа за Люлин да е столица сам За :P
Не стига че гаджето ти е хубаво,както ти се изрази "мацка" ми па са и оплаква..намекни и леко,вземете си вана заедно или нещо такова.Повярвай жените разбират от намеци и няма да имаш проблеми.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Казваш и "Или си мии гъза,или няма ти го слагам повече там ! "![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Изкъпете се заедно![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Ами като ти мирише го запуши![]()
ью съм за софия - краен квартал на ЛЮЛИНПървоначално написано от IaShKo
![]()
![]()