.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

Линда
    Guest

Оная му работа мирише

От месец ходя с едно момче и онази вечер реших да го направя щаслив като му духам. Обаче след като му го забелих тъкмо да го поема и усетих че му мирише много гадно. Почти щях да повърна. Та искам да питам на всички ли момчета така им миреше работата и с какво специално нещо трябва да се мие. Чао.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Не, не ни миришат на всички момчета пишките. Има такива, които си ги мият и такива, които не си ги мият. Съответно тези, които си ги мият не им миришат гадно а тези, които не си ги мият им миришат. Явно твоя приятел не намира за нужно да си мие пишката. С нищо специално не трябва да се мие..обикновен сапун...може и интимен (пичи сапун) чувал съм че прави главичката пухкава
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

дали на всички момчета мирише?с какво трябва да се мие? Чао
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Re: Оная му работа мирише

ами ако си духала на някой мангал дет не се къпи ко очакваш

Цитирай Първоначално написано от Momchence
    ...прави главичката пухкава

нееее тва ме закова
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Приятелят ти няма особено добра лична хигиена.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Град
    зад ъгъла
    Подари му един такъв интимен сапун па дано се усети ....
    Play hard,go PRO!

твоя приятел случайно да е чувал за сапун и топла вода?

Повече от фен
    Град
    София

Re: Оная му работа мирише

Цитирай Първоначално написано от Линда
    От месец ходя с едно момче и онази вечер реших да го направя щаслив като му духам. Обаче след като му го забелих тъкмо да го поема и усетих че му мирише много гадно. Почти щях да повърна. Та искам да питам на всички ли момчета така им миреше работата и с какво специално нещо трябва да се мие. Чао.
    Епа кой те е карал да му духаш

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Или за едра шкурка и спрей ароматизатор на спиртна основа?!
    Play hard,go PRO!

Цитирай Първоначално написано от Homunuculus
    ... брутално
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Повече от фен
    Град
    София
    Аз викам направо да си стругова оная работа

Град
    зад ъгъла
    Пилинг процедура със онея машини дето по сервизите свалят боята от колите също не е лоша идеяТъкмо ако има проблем със бързото свършване ще се оправи
    Play hard,go PRO!

Повече от фен
    Град
    София
    Пилинг процедура със онея машини дето по сервизите свалят боята от колите също не е лоша идеяТъкмо ако има проблем със бързото свършване ще се оправи
    Аз викам след тая операция да се пребойдиса малко спойлерчета въздоходи ,турбо за по-голем РЯЗ и е готов да те шляка

Супер фен Аватара на bEbsI
    А твойта не мирише ли? Всички интимни части независимо женски или мъжки излъчват специфична миризма.Обикновенно е много лека и почти не се усеща,ако момчето/момичето спазва добра хигиена.Но чак пък да повърнеш О.о .. Т'ва ме уби просто..
    ( кажи му просто да се погрижи,за хигиената си..вземете си вана заедно например преди да му "духаш" ей такива глезотийки..)
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Не, не ни миришат на всички момчета пишките. Има такива, които си ги мият и такива, които не си ги мият. Съответно тези, които си ги мият не им миришат гадно а тези, които не си ги мият им миришат. Явно твоя приятел не намира за нужно да си мие пишката. С нищо специално не трябва да се мие..обикновен сапун...може и интимен (пичи сапун) чувал съм че прави главичката пухкава
    Писна ми от пубертетските ви отговори бе!!! Естествено,че ще му мирише, на всеки му мирише, филма е там че някои момчета отделят повече хормони от останалите и дори и да се къпят по 1000 пъти на ден пак ще им мирише до някаква степен.... Жените са на същото диридже....Който не е съгласен да ми пише на личния да му пратя 1411244 статии по тази тема ... Естествено че хигиената е важна, но тя само определя дали миризмата ще е по силна или по слаба ...
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Град
    зад ъгъла
    Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
    Писна ми от пубертетските ви отговори бе!!! Естествено,че ще му мирише, на всеки му мирише, филма е там че някои момчета отделят повече хормони от останалите и дори и да се къпят по 1000 пъти на ден пак ще им мирише до някаква степен.... Жените са на същото диридже....Който не е съгласен да ми пише на личния да му пратя 1411244 статии по тази тема ... Естествено че хигиената е важна, но тя само определя дали миризмата ще е по силна или по слаба ...

E че е така ,така е....ама ако е някой немит/а да мирише през дънките....манииии бегай..........

За авторката: Що не пробваш да му закачиш един ароматизатор "Борче" на топките и да му намажеш главата с чесън...100% неутрализира мириСъ!
    Play hard,go PRO!

Брао,мой човек !!!

Щом няма хигиена, никакъв шибинг, да бяга в банята да си вземе душ, това за който и да било става дума.
    и да си избрасне патката

Повече от фен
    Град
    lunata
    Тъпа путка, бий му чекия недей му лапа хуя. Мразя да ми свирят направо, страх ма е за браткото да не го захапят...
    wtf

Трябва да се мие с вода. Всеки ден обаче Ако това се прави и пак мирише, има инфекция или венерическа болест.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Трябва да се мие с вода. Всеки ден обаче Ако това се прави и пак мирише, има инфекция или венерическа болест.
    Нека само да отбележа, че към хигиената приспада и добрият хранителен режим. ТоИст, ако си набавяш всички нужни вещества и яко си миеш патока 3 пъти на ден като зъбките ще си перфектната маймунка ве ! Която иска да го опита да ми call.. джоук не ви ща мръсните патета.
    wtf

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    mii se mii s voda puk neka da ne ti mirishe putkata posle vie za sapuni da ste chuvali

След като не разбираш, не говори. Когато човек е здрав, само с водичка е достатъчно да се мие. И не смей да говориш за моите полови органи. Много е просташко. И прочем можеш да опиташ да си сложиш пудра за крака на пениса, щом толкова не те интересува какво му слагаш.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на quench
    джони деп, няма ли да можеш да дойдеш на някоя форумна среща, много ме кефиш

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си