- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как го настройвате на вълна секс?
ами моят винаги е готов, освен когато е преял..тогава трябва да почакам![]()
та тъй като каза,че още не сте на вълна да го буташ в леглото може да започнеш с
1) страстни целувки с език, като ръката ти е на бедрото му и леко я движиш нагоре..
2)целувки по вратлето като леко го и близваш
3)целувки по ушето като леко го и близваш
и така 100% ще е в ерекция..
ама тфа е за да го възбудиш...той ако вече е от по-срамежливите или страхливите и не направи следващата крачка(може да се страхува как ще реагираш,защото незнае дали искаш) можеш да плъзнеш леко ръка под блузата му или по панталона му..ако не схване и тоя намек или му махни блузата..или махни твоята или поговорете..
mi da go celuvam po vrata po usheto..a nai veche kogato pochna leko da go galq po huq![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
emi az edin put otivam v gadjeto i toi otvara vratata i az go cunkam i noseh vodka s mene bqh si piinala predi tova i samo piivam malko i si maham bluzata i toi samo vika bez ni6to da sum mu kazala "Nqmam nishto protiv" axax![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
Ам.. те момчетата са винаги готови за това![]()
![]()
А,аз с моя приятел..направо като отидеме в тях да гледаме филми..ала бала..и по някое време се разхвърляме по бельо се шмугваме под завивките..оттам на татък..става каквото трябва..![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ama ti seriozno liПървоначално написано от bebito0o
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мъжете са различни. Бившият си умираше за мрежести чорапи до горе и много се кефеше да си захапвам леко устните...сегашният се кефи, когато заемам някакви естествени пози...ако започна да се правя на секси, ще каже, че е гадно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Буташ го на леглото, събличаш му парцалките, връзваш го и го почваш. Ко шго питаш иска или не иска![]()
Трудно ще намериш момче, което да не иска секс. Прошепни му нещо в ухото, целувай го...
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е, стига де...........не е така при всички клипове. само на бездарните певици.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
То "дарни" има ли?Първоначално написано от krem4et0
Хаха то ако имаше бездарни щяха ли да пеят там![]()
Моя все си е на тая вълнаИначе пък обожава да го целувам по врата...и навсякъде по тялото.Пробвай може и да стане
![]()
Много "трудни" мъже имате, милички. Моя мъж е винаги в бойна готовност!
Първоначално написано от death proof
най-правилно казано
te ,majete,vinagi sa nastroeni na valna sex,taka 4e bi trqbvalo da bade problem
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!