- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гаджето ми е болно от рак
gadjeto mi e bolno ot rakda i kaja li???
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Говориш доста общо за това кой ти каза?Сигорно ли е?
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
ami kak taka gadjetoti ne znae li.ti pak kak razbra ????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nachi ti znaesh che gadjeto ti e bolno ot rak a tq ne znae...t va e mn stranno..ako tva e ebavka e gadno![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Едно е сигурно - няма как той да я е заразилИ...дано да е ебавка..
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Тва ми се струва доста невъзможно.. ти да знаеш, пък тя не..![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
възможно е той да знае а тя не.. примерно някой на нея да и го е спестил ама да е казал на него знам ли.. ако найстина е болна, да кажи и ..
ако не е ебавка и наистина не знае, по добре не й казвай... имах един познат болен от рак, в такива случаи по добре да замалчиш за да не стане по лошо.... не се знае дали е доброкачествен или злокачествен и как ше се отрази тази новина на клетките (стреса увеличава раковите клетки)
всъщност май си прав.. не се бях замисляла, че стреса увеличава раковите клетки ..Първоначално написано от vodolei4e_m
Мен ми изглежда малко странно как ти знаеш, а тя не![]()
яйде бе човек най - после обясни как ти знаеш а тя не! дай повечко информация ако искаш някой да ти помогне!
Не схванах. Ако е вярно, кажи и' - по-добре да го чуе от теб, от колкото от друг...
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
честно казано и аз неразбрах но ако вярно незнае задалжително трябва да и кажеш за да може да изживее пълноценно останалото и време и ако е доброкачествен да се отстрани
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
все повече и повече започвам да си мисля, че темата е ебавка.. няма абсолютно нито 1 пост от автора на темата.. странно..
Животът е адът описан в Библията!
Тея хора добре ли са да се ебават с такива неща,бе?!?!Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Възможно е тя да не знае, може всички да знаят, само тя не.Не искат да й казват, за да не я притесняват, да не се тормози постоянно.Наистина се надявам темата да е бъзик, но, ако не е-кажи й.Може би най-добре ще е да си ти.
форум трол \/ ( не хранете троловете =P )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Гостите май вече не могат да пускат отговори.
И на мен много неща по тази тема не са ми ясни, но мисля че трябва да и кажеш. Тя има право да знае. Може да реши да опита някакво лечение...
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
Кажи и съвсем кротко.... ШЕ УМРЕШ МАА ...и след товая цункай мазно![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
има си и такива хора ... ебават се с абсолютно всичко.. ама чак като стигне до тяхната глава (ако изобщо стигне) се сещат, че не трябва да се ебават с такива неща.. както и да е .. .тея хора просто дърпат дявола за опашката..Първоначално написано от lizzard_92
![]()
Дори и на шега си много ЖестокКажи и съвсем кротко.... ШЕ УМРЕШ МАА ...и след товая цункай мазно Boo hoo!![]()
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
могат.. след като пускат теми значи могат и отговориПървоначално написано от Out Of Love`f
![]()
Модерирано от aB-uSeR
точка 11 от правилника
y0u cAn l0oSe mUch m0ney f0LLowIng a gIRL, bUt cAn't lo0se a gIRL f0LLowIng mUch m0ney :B
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html