Във класа съм си още от 5 клас(никой с никой не се познаваше ), сега съм 7. Във 5 клас никое момиче не съм харесвал, но във 6 много захаресвах едно момиче. Тъпото е, че близнакът й ми е що годе приятел, а класа ми е отврат. Един път по Skype си бях написал за подпис "I love you Viki"(тя се казва Виктория) и брат й го видя и вика "Махай тоя подпис щото ще те пречукам". Естествено той няма да го направи, а го каза за бъзик, но аз си махнах подписа и му казах, че е било ебавка със сестра му. После пък забелязах, че момичето като стане и отиед на дъската ме зяпа от време на време и се радвах, но после незнам кво направих ама въобще не ме поглеждаше. Само аз нея Страх ме е да й призная, защото окло нея все вървят приятелките й(които доста се подиграват за разни работи), а и един от нашият клас като я харесваше се разчу из цялото даскало. По Skype когато я видя на линия и пиша там какво прави, кво що ама във клас не й обелвам и дума. Като цяло е готина - харесва ми и визуално, и "духовно" Характера й е добър и не е от ония където се дрогират, пушат и тем подобни. Моля ви, кажете какво да правя, защото просто се съсипвам отвътре