Такам,нещо и аз ще ви споделя-не е особено интересно и може би се е случвало и на други,но точно за това бих искала да се допитам до вас,може и да ми дадете правилен съвет. Ами наскоро се запознах с едно момиче/аз също съм момиче/. Първият път като я видях честно казано много й се икзефих. Викам това са само симпатии,ама остави се-странното беше,че малко ми и..хм..действаше...така да се каже директно-възбуди ме. Много неочаквано за мен,досега момиче не ми е действало така. Нататък-често се виждахме,в една компания сме,но тя е нова и непозната за мен. Но си личи,че тя някак си не ме харесва,в смисъл държи се с мен дръпнато и ми е много тъпо заради това. По едно време малко се разчупиха ледовете-в смисъл тя не е започнала да се държи все едно,че си е променила мнението,но си говореше повечко с мен и даже мисля,че беше добронамерена в един период. Тя е леко странна и като не харесва някого просто го реже брутално,но както и да е,мен не ме е рязала грубо/само в началото,но после това се промени/. Тя е от компанията на едни мои приятели и така излизаме отвреме-навреме,да не кажа често. Но особеното е,че аз по някакъв начин й се кефя,ама прекалено много. Досега не съм й се натрапвала обаче. Някак си,даже ме привлича. Преди не ми се е случвало такова нещо и се чувствам не на себе си някак си,защото тя все пак е момиче,а аз едва ли не имам някакви чувства...мисля си за нея не само като за приятелка. Е,какво му се вика на това? Случвало ли ви се е и ако да-какво правите...?