.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблем

Hybrid View

Проблем

Сега наскоро излезе някакъв проблем по-точно да се изкажа проблема е от снощи както си правя нещо и мишката забива все едно някой друг я мести насича и изведнъж спира изчаквам няколко минути пак тръгва дали е от самата мишка дали е от компютъра дали е нещо като вирус незнам днес цял ден вървя и ръчкам отзад буксичката на мишката вкарвам и изкарвам рестартирам и пак не се мърда някак си се оправя от само себе си смених мишките понеже имам две засега този проблем не се е появил..но незнам някакви предположения на някой да му се е случвало подобно нещо и да уточня мишката не е безжична!Оптична е

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Хмм аз имах същия проблем на стария ми комп не ми се вярва мишката да не е в ред а по скоро процесора и като използваш по тежки програми става така .Та на бившия ми комп процесора беше 350 Мегахерца след това го смених и вече го нямаше този проблем.Има и 2ри вариянт може ако си със мишка с топче и като не си я чистил става така движи се бавно и тромаво но не ми се вярва.
    Нов човек съм

Казаха ми сега ,че било от пренатоварване и да съм си изключил защитната стена

Хахахаха точноооо
    Нов човек съм

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Лазерна мишка ли имаш?
    - Всички авто-части на едно място!

Тъй тъй навремето моите приятели като се интересуваха от компютри аз се интересувах от момичета свалях мадами те научиха да боравят с компютрите а аз все още не мога да науча женския характер напълно....

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Тъй тъй навремето моите приятели като се интересуваха от компютри аз се интересувах от момичета свалях мадами те научиха да боравят с компютрите а аз все още не мога да науча женския характер напълно....
    е, поне вземи да се поучиш от грешката си
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Лазерна мишка ли имаш?
    По горе казах ,че е оптична смених я и тая новата не е засичала така дано е било от онази старата! [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си