- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли на диско?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
хаха Хода често а най-обичам да ме водат хахаха :P
hodq... kogato imam v1zmojnost.. sega s1bota shte hodq... gotinoto e ds koi si.. ne koiko alkohol piesh ili kolko cigari pushish.. .Qkoto e dasi napraish kupona..
Е за тия къде викат Неи аз обичам кръчмата ама там ми е куварно като изпия 2 шишета ракия и 10 бири салати жива музика поздрави откачаш хахах танци манци чакарака до долу върти сучи чупи смучи
![]()
емм те само loooosers не ходят! ама това си е мое мнение! и да ми кажете сега нещо не ме ебе! ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ! няма да ми го проемените
Raise your fist!
аз па ходя на дискотека когат ми скимне,половината компания ходи всеки петък,аз прескачам 3-4 петъка (няма добри дискотеки в града,понеже градът ми е малък)
мхмПървоначално написано от 182+44_4adel
MostHated, няма да ти се опитвам да ти променя мнението , просто ще кажа че обстановката и музиката в диското не ми допадат....
Аз съм в клуба, дето не ходи...защо ли?Ами просто съм срещу всичките лигави чалги и разните му там технота, които пускат в лясовската Олимпия...
Иначе като цяло не съм против, ако пускат нещо , което да ми хареса...като бях лятото на Обзор бях в дискотека Джулай Морнинг - еми супер изкарах![]()
хъхъ..
Е кво-аз и на 11 съм ходила
иначе..не..няма свестни дисокотеки,а и не преливам от кой знае к'во желание![]()
NE!!! Predpochitam neshto po-spokoino i po-iziskano...
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Ходя заради някакъв повод или за да угодя на компанията си.
+1Първоначално написано от `No`Name`Girl`
ем на една ръка се броят пътите които съм ходила на истинска дискотека
то май са 2! веднъж с класа на един лагер (в дискотеката на милен вел4ев във равда) и веднъж нашите мо водиха на златни пясаци в пиар. ем добре е кат за 13г хлапе,хареса ми като изклю4а 4и4ковците които си тарсят гаджета или нещо за ебане!
![]()
Не ходя,защото не ми се гледат пияни или ненормалко филмирани копелета... А и тук няма къде да се ходи и в двете дискотеки пускат само чалга.Просто няма за ко.
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
дааПървоначално написано от thefreak
и кандидати които да се навият на дискотека
тооолкова да ми се ходи и тооолкова да няма с кой да ида![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
толкова да не обичам да ходя...и не знам точно защо...дали е едната дискотека в града + нощен бар + още една дупка....дали защото рядко съм в настроение...ходя само ако съм обещала на някои или толкова много ми се е доходило (случвало ми се е 2-3 пъти в живота)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Трябва да има танци пиене докато сте младиаз като се напоркам със най-добрия ми приятел и си отиваме по враца драгоман гоце делчев банско пловдив да си поркаме
ама сме от София що тука омръзва ама Пийте
E:\music\Marko I Snejina - Lele Male.mp3
гонила малеееее млада булкаааааа бела пак игрива на пилона нея си я биваааааа айде малееееее![]()
Абе принципно е тъпо ако ходиш само с приятели..то това си зависи де..ама като е с гаджето си е страшно яко![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU