- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ходите ли на диско?
На 13 съм и не ходя,разрешават ми но не ходя.Събота вечер е е динственото ми вободно време,през останалото в залата от тъмно до тъмно дет се вика.А и ми писна от чалги и хаус и техно и нз си кфи неприятнирпоне за мен парчета.Обичам да ходя на кариоки бар мн е забавно а и е по спокоино от дискотека.и освен да тамцуваш може и да се изявиш на сцената![]()
Ходя...понякога,когато има с кой и ми е на кеф за диско.![]()
Walk go home boy...
e kfo kato ste na 13 ?? axhahx az ot 13 godi6na hoda sa sym na 16 vseki petyk i sybota Mn qSNo 4e 6e hoda NA dISkotekI SyPEr SI e kYDe dA HoDa haxhxa tam si PErFekTno!!
ходя с 1 женска компаниика като ни е скучно
ходя супер рядко щото не ми понасят особено места в които не може да се диша,пълно с некфи загорели момченца дет барат където не тряя и некфи пълни дрисли дет се имат за "кучки" ...а и миризмата на пот не ми понася..пфф ужас...![]()
+ 1Първоначално написано от ..:sUnRiSe:..
![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
Mne,ne hodq glupavo e![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
и мен не ме блазнят тея дискотеки...Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
i kvo kat si na 13??? i az sum na tolkova no hodq v meseca 1-2 puti kogato nqkoi priqtel ima rojden den ili kogato se saberem kompaniqta!nie si prekarvame qko v na6iq grad ima mnoo qka diskoteka ne puskat 4alga puskat samo nai novite i nai qkite par4etaПървоначално написано от Veno0m
\
/
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
нещо не си падам нз защо предпочитам да илезем с приятели на капан4е малкосе пошматкаме и после барче просто идеята на дискотеките- пиеш пиеш пиеш танцуваш малко не ми допада а и момиче в дискотека трудно се забърсва (не говоря да е пияна кирка и да ч чукаш на пода)
неподходящо съдържание на текст в подпис!
ne hodq
не ходя защото тук има само една и е голяма дупка за нищо не става..на всичко от горе и е супер малка /кибритена кутийка/ иначе не е лошо да се ходи,ама да имаше каде..![]()
В някои редки случаи ходя, иначе не съм фенка на дискотеките.