.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Ох омръзна ми от това училище!!!!!!!!

От 7 години (7 клас съм) съм в едно училище, 4 години имаше само 2 нови ученика а след това дойдоха 1 ново момиче и 2 момчета. И една от съученичката ми стана най-добрата й (със новата ученичка) приятелка. А преди тя ми беше най-добра приятелка Дори когато я пипна тя ми се кара! И днес момчетата ми се подиграваха и тя заедно с тях. Аз нямам добри съученички, всички ми се подиграват, имам слаби оценки и изобщо животът ми е съсипан. Чувствам се нещастна и изоставена. Моля ви помогнете ми! Всеки път когато си го помисля и започвам да плача!

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Аз от първи до 7ми клас имах към 10-15 нови ученика
    Които вярвам че не те игнорират

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    И как по-точно да помогнем!?
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    И как по-точно да помогнем!?
    Ами дни подред съм гневна и нищо не може да ме развесели и поради това всеки ме отбягва!! А аз не искам да е така

Град
    Пловдив
    Е и?

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Е и?
    Благодаря за отговора, много ми помогна

Град
    Пловдив
    Не си задала въпорс, така че не очаквай отговор.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    A ние какво да направим? Това не е увеселителен парк Промени се...или етооо едно клише - "Помогни си сам, за да ти помогнат и другите!"

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    виж всимки имаме лоши дни и, ако много му мисли те ще се увеличават, така че чуй ме добре..гледай си кефа тия дето ти се подиграват им тегли една майна, забавлявай се, намери си нови приятели, ако трябва в началото се намеси без много покани..а колкото до оценките виж за това ние нямаме какво да ти кажем, освен вместо да седиш и с часове да си оплакваш живота, вземи да поучиш..както се казва хората, които не харесват личния си живот се потапят в работата си..
    и не последно ГОРЕ ГЛАВАТА няма вечно да си нещастна

Guest
    БОЙ! Повярвай ми, имах един нов съученик, с който постоянно се карахме, по него целият клас ми се подиграваше, но една вечер го пресрещнах и му счупих носа без да искам, тряаше само да го сплаша и щяха да ме изгонят от даскало, но откакто се разбра всичко вече никой не посмя да ми каже нещо.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Питай старата ти приятелка какво й става и защо се държи така с теб И гледай да си оправиш оценките,за да можеш след 7ми клас да се измъкнеш от това училище и да отидеш в нов клас (надявам се по-добър)
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    L.A. \ Moscow
    а после да ме питат що трябва да се бие нов ученик! ем да знае кой е шефа )))))))
    Raise your fist!

em spored men premesti se v dr daskalo i se zapi6i na ne6ty bilo to DALI sport ili ne6to dr :P

Е като са ти слаби оценките,седни си на гъза и учи..логично...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    A ние какво да направим? Това не е увеселителен парк Промени се...или етооо едно клише - "Помогни си сам, за да ти помогнат и другите!"

+1

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

да ви се чуди човек на акъла! ами вс е елементарно- първо директно питаш така наречената ти приятелка какъв е проблема и защо те е зарязала, макар 4е такива приятели не са приятели, второ също толкова директно задаваш ? и на останалите от класа дето ти се подиграват-защо го правят но ако е нещо което не е истина ако си умна го подмини, а ако е истина го коригирай,и трето последно , но най-важно-СЕДНИ СИ НА ЗАДНИКА И СИ ОПРАВИ ОцЕНКИТЕ , за да не съжаляваш някой ден!
    може да ти звуча като майка ти , но да знаеш , 4е съм права!
    Глупаци има всякакви, но моля не ставайте докато не бъдете повикани поименно.
    Уилям Сидни Портър

аве вси4ко си зависи от тебе! от теб зависи ще имаш ли приятели,от теб зависи високи ли ще са оценките ти,от теб зависи как ще те възприемат другите! тъй 4е не ми се оправдавай с нищо друго!
    ако не ти харесва сегашното ти положение постарай се да го направиш както ще ти е удобно!
    и аз съм седми клас,и не мога да се опла4а от нищо! когато искам,знам 4е мога и изкарвам добри оценки,нямам врагове,вси4ки имат респект към мен, и да не вси4ки са ми бест френд,а просто съу4еници с които лафя,но по добре от врагове!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

Re: Ох омръзна ми от това училище!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Margy
    От 7 години (7 клас съм) съм в едно училище, 4 години имаше само 2 нови ученика а след това дойдоха 1 ново момиче и 2 момчета. И една от съученичката ми стана най-добрата й (със новата ученичка) приятелка. А преди тя ми беше най-добра приятелка Дори когато я пипна тя ми се кара! И днес момчетата ми се подиграваха и тя заедно с тях. Аз нямам добри съученички, всички ми се подиграват, имам слаби оценки и изобщо животът ми е съсипан. Чувствам се нещастна и изоставена. Моля ви помогнете ми! Всеки път когато си го помисля и започвам да плача!
    ако си тъпа гадна грозна и смръдлива метълка се радвай че само те игнорират..
    а ако не НЕ СТАВАЙ !
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

тежко е, когато влизаш в пубертета, още по-тежко е като зациклиш там...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: Ох омръзна ми от това училище!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    ако си тъпа гадна грозна и смръдлива метълка се радвай че само те игнорират..
    а ако не НЕ СТАВАЙ !
    Мълчи, уе грозен идиот такъв. Бавноразвиваща се свиня такава. В класа аз и едно момиче сме метълки и нямаме никакви проблеми с общуването с другите хора в класа и се разбираме перфектно. Кога ли ще се научите, че по музката не може да съдите за хората? Гаден, мазен, изрусен чалгаджия - ако толкова ти харесва.
    А по темата ... имах и аз същия проблем от първи до седми клас и решението е само едно - сядаш си на гъза, учиш като смотан, ходиш на частни уроци и влизаш в някое хубаво, елитно училище и започваш живота си на ново. И като видиш старите си съученици, им размятваш среден пръст
    Memento moriendum esse!

Миличка, не се самосъжалявай!! Винаги може да бъде и по-лошо, а преодолените трудности ни правят по-силни хора! Ако искаш да ми разкажеш по-подробно и да се опитам да ти помогна пиши ми на bringit@abv.bg ..

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Stegni se malko!Budi po-otvorena i ob6tuvai svobodno sus suy4enicite si.Te te podminavat za6to vijdat 4e ti vse si tujna, a ne trqbva taka.Usmihni se i vuob6te da ne ti puka!A za ocenkite v daskaloto:samo edno 6te ti kaja sedni si na zadnika u u4i mnogo a ne da sedi6 i da se 4udi6 kak da se oplakva6 ot jivota!AIDE USPEH!
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Свиквай доста още ще учиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си