.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Няма смисъл от драми

Здравейте, сладурани и сладурковци!

* Не знам защо изобщо започвам с това*

Гледайте, мили мои дечица, стига с тези драми, с депресиите, с ревовете, самосъжаляването, със самозалъгването и позьорщината.

Бъдете себе си, независимо от това, което става.
    Усмихвайте се по-често и обръщайте повече внимание на себе си и своето семейство.
    Не забравяйте приятелите си.
    А ако нямате такива не унивайте, а се стегнете и вярвайте в доброто. Защото за всеки влак си има пътници и за вас ще се намерят точните хора.
    Не плачете, когато някой ви обиди. Усмихнете му се и му обърнете гръб. Ако той държи на вас ще ви намери и ще ви се извини. Ако ли не, значи не ви заслужава.
    Не се извинявайте за това, което сте. Не сте длъжни на никого.
    Вместо да седите пред компютъра или гледате в една точка, вземете се обадете на някой , който не сте виждали от дълго време и пийте по нещо. Или пък излезте да се поразходите.
    Рисувайте, пейте, пишете.. , каквото ви душа иска правете.
    Има стотици филми за гледане. Какво са 6/7 лева веднъж в седмицата?! По-добре ги дайте за кино от колкото за цигари..
    Ако близък човек е далеч от вас и ви липсва, недейте да прекарвате нощите в ревове и да му се обаждате да се жалвате колко много имате нужда от него, а вземете му спретнете някоя изненада. Мислете си за хубавите моменти, които сте изживели заедно и колко други такива ви предстоят.
    Ако сте влюбени, а не споделят симпатията ви, не губете надежда. Всичко рано или късно се нарежда. Все някой ще оцени това, което сте. И тогава ще сте щастливи.

Не знам, народе, но тези дни гледам само нещастни хора. И все млади.. и все се жалват за нещо..
    Не е хубаво така. Забравяме малките неща - залезите, изгревите, слънцето, луната, животинките, хората..

Нека се опомним. Много по американски го даваме. Вкарваме се в някакви си филми и си мислим, че се случват трагедии. А не е така. Има милиони хора, които нямат домове, семейства, храна, никога не са били обичани, никога не са обичали, които нямат деца, които нямат приятели, които живеят в тотална изолация, които са неизлечимо болни, отхвърляни, обиждани всекидневно, пребивани от собствените си родители/мъже, изгонени от собствения си дом.. и много други.
    Това, че поредният пикльо/пикла ви е заебал и е решил да чука друг/друга НЕ Е трагедия. Това, че някой ви е излъгал, че ви обича, а после си е тръгнал без да каже дума, не е нещо, което трябва да мислите денонощно. Не трябва да плачете с дни/месеци. Животът е кратък. Изживейте го пълноценно,а не се влачете подир хора, които или не са дорасли, или просто са си лайнари.
    Надявам се сте разбрали какво искам да кажа..

*Моят приятел заминава за половин година. Ще е далеч от мен. Но аз няма да плача, а ще бъда негова опора... Дори накрая да се влюби в друга.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    SF
    Не бих могла да съм така силна. Не е весело това, което говориш - да, драма е когато някой те зареже без логи4но обяснение, драма е когато из4ука друга. Драма е ако оби4аш и не ти отговарят. Твоята ли4на драма. И изгревите и залезите не помагат. Драма е и няма как да не си тъжен. Няма как да се затвориш в някакъв твой си свят и да не допускаш нищо лошо да те застигне. Би било добре, но за съжаление не е възможно.

Робинята на Quench

Guest
    evala mu prava na avtora-e tva e smislena tema i trqq6e nqkoi da go kaje!

Как да не ги забравяме бре ?! Я се огледай наоколо ?! Виж в кфа държава живеем ! Селянията и простотията навякде,държавно безхаберие и пълен хаос...немотия,бедност...вси ко това накуп плюс 2-3 тъпаци които те използват и как да си щастлив ?! не че е невъзможно но е трудно ! И когато те прецакат жестоко за пореден път как да не изпадаш в депресия?! Важното е да можеш да излезеш от нея и да продължиш с гордо вдигната глава !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Re: Няма смисъл от драми

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Здравейте, сладурани и сладурковци!

* Не знам защо изобщо започвам с това*

Гледайте, мили мои дечица, стига с тези драми, с депресиите, с ревовете, самосъжаляването, със самозалъгването и позьорщината.

Бъдете себе си, независимо от това, което става.
    Усмихвайте се по-често и обръщайте повече внимание на себе си и своето семейство.
    Не забравяйте приятелите си.
    А ако нямате такива не унивайте, а се стегнете и вярвайте в доброто. Защото за всеки влак си има пътници и за вас ще се намерят точните хора.
    Не плачете, когато някой ви обиди. Усмихнете му се и му обърнете гръб. Ако той държи на вас ще ви намери и ще ви се извини. Ако ли не, значи не ви заслужава.
    Не се извинявайте за това, което сте. Не сте длъжни на никого.
    Вместо да седите пред компютъра или гледате в една точка, вземете се обадете на някой , който не сте виждали от дълго време и пийте по нещо. Или пък излезте да се поразходите.
    Рисувайте, пейте, пишете.. , каквото ви душа иска правете.
    Има стотици филми за гледане. Какво са 6/7 лева веднъж в седмицата?! По-добре ги дайте за кино от колкото за цигари..
    Ако близък човек е далеч от вас и ви липсва, недейте да прекарвате нощите в ревове и да му се обаждате да се жалвате колко много имате нужда от него, а вземете му спретнете някоя изненада. Мислете си за хубавите моменти, които сте изживели заедно и колко други такива ви предстоят.
    Ако сте влюбени, а не споделят симпатията ви, не губете надежда. Всичко рано или късно се нарежда. Все някой ще оцени това, което сте. И тогава ще сте щастливи.

Не знам, народе, но тези дни гледам само нещастни хора. И все млади.. и все се жалват за нещо..
    Не е хубаво така. Забравяме малките неща - залезите, изгревите, слънцето, луната, животинките, хората..

Нека се опомним. Много по американски го даваме. Вкарваме се в някакви си филми и си мислим, че се случват трагедии. А не е така. Има милиони хора, които нямат домове, семейства, храна, никога не са били обичани, никога не са обичали, които нямат деца, които нямат приятели, които живеят в тотална изолация, които са неизлечимо болни, отхвърляни, обиждани всекидневно, пребивани от собствените си родители/мъже, изгонени от собствения си дом.. и много други.
    Това, че поредният пикльо/пикла ви е заебал и е решил да чука друг/друга НЕ Е трагедия. Това, че някой ви е излъгал, че ви обича, а после си е тръгнал без да каже дума, не е нещо, което трябва да мислите денонощно. Не трябва да плачете с дни/месеци. Животът е кратък. Изживейте го пълноценно,а не се влачете подир хора, които или не са дорасли, или просто са си лайнари.
    Надявам се сте разбрали какво искам да кажа..

*Моят приятел заминава за половин година. Ще е далеч от мен. Но аз няма да плача, а ще бъда негова опора... Дори накрая да се влюби в друга.
    ами зависи от какво естество е драмата , вярно е , че много пубери се вкарват във некакви филми със свойте псевдопроблеми ама кфо да се прави деца са

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Не бих могла да съм така силна. Не е весело това, което говориш - да, драма е когато някой те зареже без логи4но обяснение, драма е когато из4ука друга. Драма е ако оби4аш и не ти отговарят. Твоята ли4на драма. И изгревите и залезите не помагат. Драма е и няма как да не си тъжен. Няма как да се затвориш в някакъв твой си свят и да не допускаш нищо лошо да те застигне. Би било добре, но за съжаление не е възможно.
    Не мисля, че е драма.
    По-скоро предателство.
    Не казвам, че трябва да се затварят в някакъв илюзорен свят. А да ПРЕОДОЛЕЯТ тези неща. Защото се хаби прекалено много време за такива преходни неща..
    И не мисля, че си заслужава да се плаче за хора, които те оставят. Оставен си, е, какво толкова, ще те намери друг..

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Как да не ги забравяме бре ?! Я се огледай наоколо ?! Виж в кфа държава живеем ! Селянията и простотията навякде,държавно безхаберие и пълен хаос...немотия,бедност...вси ко това накуп плюс 2-3 тъпаци които те използват и как да си щастлив ?! не че е невъзможно но е трудно ! И когато те прецакат жестоко за пореден път как да не изпадаш в депресия?! Важното е да можеш да излезеш от нея и да продължиш с гордо вдигната глава !
    Глупаво е да се оправдаваме с ДЪРЖАВАТА. Държавата - това сме ние..

Ние сме лайнари и държавата ни е лайняна..

по-голям циганин от българина нема sad but true

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Глупаво е да се оправдаваме с ДЪРЖАВАТА. Държавата - това сме ние..

Ние сме лайнари и държавата ни е лайняна..
    Именно докато има лайнари ще има всичката тази пумия околло нас...и все някой ще гледа да те цака нали знаеш шопите кфо казват "Не е важно аз да съм добре важно е Вуте да е зле" ! Е докато има такива хора ше го има и тоя форум ше ги има и драмите ше ги има депресиите и всичко друго. Трееа ние да се променим. Това ми е мисълта! А всеки си вика кфо ми дреме за другия...и ето доказателство за това...когато карахме по пътя за плевен един катастрофирал с мотор и никой от 10 коли не щял да го качи или да му помогне щот щял да му нацапа тапицерията на колата ОБМ !!! Аз и моя фр отбихме веднага и помогнахме на човека...

Lupus in fabula

Град
    при чичо Страх
    Е, точно.
    Аз апелирам към това да бъдем ПО-ЧОВЕЧНИ.
    Дано малките дечица, пък и по-големите се вслушат..

Е, точно.
    Аз апелирам към това да бъдем ПО-ЧОВЕЧНИ.
    Дано малките дечица, пък и по-големите се вслушат..

+1 Респект

Lupus in fabula

Guest
    trijte q tazi typa tema !

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Хайде обоснови се.
    Кое е "тъпото" в темата ми ?

Или може би аз не съм човек и нямам право на глас? Както ти и всички останали?

Guest
    Хайде обоснови се.

Edvali ne vsi4ko e v rozov cvqt spored tvoite typi izkazvaniq.

Град
    при чичо Страх
    Не казвам това! Вие май и да четете не можете.
    Казвам, че трябва да сте позитивно настроени и да вярвате в себе си, бъдещето и хората, които имате до себе си. Да сте силни и да не се влачите след хора, които ви обиждат,пренебрегват и отхвърлят...

И после как да не кажа, че сте тъпи..

Град
    40 Miles from the Sun
    Хайде обоснови се.

Edvali ne vsi4ko e v rozov cvqt spored tvoite typi izkazvaniq.

Оф, като не можете да разберете за какво говори, защо въобще се обаждате?

П.С. Стига пък вие сте карали гостите да се регват - все едно ще си напишат точния адрес и телефон за връзка. Със или без рег. - все тая.

Бънгъл радваш ме много Имаш поглед над нещата.

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Казвам, че трябва да сте позитивно настроени и да вярвате в себе си, бъдещето и хората, които имате до себе си. Да сте силни и да не се влачите след хора, които ви обиждат,пренебрегват и отхвърлят...

според мен могат да четат просто са прекалено мързеливи, за да прочетат нещо толкова дълго.. жалко за тях.. някой се е потрудил, да напише темичка в която има малко или много смисъл и доста истина и някой идиот да тръгне да му се репчи без да си даде сметка, че той няма да седне да напише такова нещо..

Guest
    TRIITE Q TAZI TYPA TEMA !!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo

според мен могат да четат просто са прекалено мързеливи, за да прочетат нещо толкова дълго.. жалко за тях.. някой се е потрудил, да напише темичка в която има малко или много смисъл и доста истина и някой идиот да тръгне да му се репчи без да си даде сметка, че той няма да седне да напише такова нещо..
    Еее нали знаеш човешката природа,а именно - "Унищожаваме всичко което не разбираме..."

Lupus in fabula

Guest
    Изказванията й изобщо не са тъпи. Поне според мен.
    Така е! Аз бих казала някои неща по малко по-различен начин, но това не променя основното значение.
    Стига сме се вторачвали в собствените си проблеми, стига сме надавали вой, когато ни настъпят в душевните територии, стига сме превръщали драскотините си в рани!
    Това отчаяние, което сме натрупали отвътре - и което далеч не касае единствено разните любовни проблеми - можем да насочим към подобряването на положението, към наука, изкуство (колкото и тези последните неща да ви звучат като творенията на промит мозък) - във всеки човек има потенциал за нещо, във всеки човек има определен талант. И да приемем, че няма нищо, че е абсолютно средностатистически, скучен и бездарен - на всеки е дадено правото на избор да помогне на онези, които нямат, които са болни, които умират. Знанието за реалността е огромно бреме и не е препоръчително да се разпространява с лека ръка - има хора, които не биха го понесли и не го и понасят.
    Съвсем не съм оптимист, нито виждам нещата в досадно розово - винаги ще има гнусни индивиди. Само че какво правим, като страдаме по тях? Даваме им повече сила и губим от собственото си време.
    Аз съм добре осигурен човек (що се отнася до материалната страна на нещата) - но съм наясно, че всичко зависи от мен. Всичко после, собствената ми професия, собственият ми труд, при добро стечение на обстоятелствата - съчетан със запазване на честността ми, ще са единствените неща, които ще определят до каква степен ще мога да запазя това добро материално състояние. Но съм с много ограничени социални контакти - или, не, с доста широки такива - но имам огромен куп познати и никакви приятели. Любов? На 18 съм, и аз имам една доста жестока (лично за мен) любовна трагедия зад гърба си - никога не съм се чувствала така зле, както тогава. Знам какво е. И въпреки това не съм си позволила да хленча или да тровя някого другиго.

В този смисъл - от страданието може да се извлече полза. Интензивното усещане, запазено в тайна от другите, учи. Болката учи така, както нищо друго. Махнете любовта - загубата на близък учи, загубата на приятел, моментът, в който си наистина сам и си оставен да забиваш зъби в плътта на случая, моментът, в който осъзнаваш колко си слаб...
    Болката учи. Хленченето изнежва.

Guest
    Много опростенчески тръгваш, госте.
    В някои теми не трябва да има спам. Ако смяташ, че нещата, написани от авторката, са прекалено елементарни за теб - развий темата, тръгни в друга посока.
    Иначе просто си мълчи, сложно ли е?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Браво авторе.Защо нямаше повече хора като теб.

т.2 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Lupus in fabula

Град
    40 Miles from the Sun
    Та, за да не си едитвам поста, ще коментирам тук вече темата. Мхм, и аз мисля като bungle и не знам вече от колко време се опитвам да го вкарам в главиците на заобикалящите ме депресирани тинейджъри. Веднъж си дете и е глупаво да си пропиляваш най-хубавите години от живота в рев по някой, който дори не се интересува от теб. Прекалено много драматизират нещата. Винаги съм се опитвала да гледам на хубавото във всяка ситуация и да, винаги има нещо хубаво! Е, не съм много голям оптимист, но не съм и песимист. Определено дребните неща не могат да ме трогнат и не се тревожа за глупости, за неща, които мога да оправя по 5948682 начина, ако просто се огледам и видя колко много хора ме заобикалят и колко много хора се интересуват от мен и глупостите ми. Всъщност и аз мога да пусна 10 теми с някакви мои "проблеми", но колкото и да е сериозен едва ли бих пуснала тук тема (или в който и да е друг форум), защото хората тук не ме познават, нито пък познават средата ми и т.н. и едва ли биха дали кой знае колко добър съвет.

П.С. От първият ми пост надолу не съм чела постовете, soo ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си