Здравейте. Искам да споделя проблема си и се надявам да получа съвтче [-o< Аз съм 11 клас и в даслако имам едимн много добър приятел, който 12....Той е супер влюбен в мен ( НО НЕ ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ). Този мой френд има много готин приятел и аз хлътнах. Ще го нарека Иван, за да е по- лесно. Миналата година се запознахме. Но този Иван е мн сериозен и неразговорлив. Никога няма да дойде специално да те заговори или да те поздрави...но за сметка на това на външен вид е много готин. Повечето го мислят за грубиянин , но той всъщност не е такъв. Именно тази прикритост и сериозност ме привлече. Приех го като предизвикателство. Но един от проблемите е този мой близък френд. Ние се движим заедно и повечето хора си мислим че ходим. Но нека отново се върна към Иван. макар и да е не е много словоохотлив, аз успях да завържа контакт ( предимно в даскало). Един път сме раздавали и листовки заедно, виждали сме се и покрай един общ приятел.....Но единсвеният път , когато го видях извън даскало беше в една дискотека и той се държеше супер нормално......Но аз по- едно време забелязах че започва все по-рядко да ме поздравява. Споделих това с моя френд. той се издразни леко, но после стигнахме до изода че може би Иван не иска да поддържа мн близки контакти в мен, за да не ревнува моя френд( той все пак знае чувствата му към мен). До тзи извод стигнахме,защото когато двамата бяха скарани, той не ме поздравяваше..., а когато се сдобрявахе отново започваше. Един ден бях на косъм да раздавам листовки само с Иван, но това се провали, защото той си намери друга работа. Аз наистина се натъжих, зашото бях хлътнала. Помолих моя френд, да ми даде скайпа му ( т.е конферентна връзка). Един път му пихах "здр" но той не ми отговори Ваканцията дойде. Аз отидох на море с моя френд и когато се върнахме той се видял с Иван. Иван попитал за мен ( леко подигравателно) и му казал, цитирам "кажи й да спре да ми се натиска" Това беше ужасна наглост!!! Аз НИКОГА НЕ СЪМ МУ Се НАТИСКАЛА. Единствено, което може да се приеме за някакво отношение към него беше, когато му предложих да играем двамата на шах срешу моя френд Ужас! Много се ядосах и вечерта му писах в скайп че не ми е приятно да говори такива неща и че не е мн интересен , а той ми отговори Е** СИ МАИКАТА !!!! пРЕДСТАВЯ ТЕ ЛИ СИ?? И ЗПОЧНА ДА МЕ ПСУВА. То и аз започна и накрая се изтрихме взаимно!.Казах на моя френд, като се види с него да му каже че е супер недостойно да говои тка на момиче. Когато се видяли започнали да си говорят и Иван започнал да се оправдава....накрая моя френд не се сдържал и попитал : защо не й пуснеш" а той отг : Защото ти си я е**л ( което не е така). Много се разтроих и ми стана супер тъпо.....Почти го забравих, и мн се чудих какво ще му кажа в даскало....И ето днес го видях и супер сериозно му казах "здр" . Той замълча за около 5 сек . после се обърна и кажа "здр" и няква тъпа усмивка.... Проблемът е че наистина ме кефи, като го видя и се изчервявам. Знам че всеки разговор с него ще ме принизява.....Но плс ми кажете какво да правя?Как да си обясня тези простотии?дали просто е прекалено странен?Бтв моя френд каза че вече му е писнало да слуша за Него и да не му говоря повече З( тук ревността е много голяма) Уф плс кажете някакъв съвет?