- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?
Така, искам да ви питам какво правите като вашите ги няма? Правите ли си купони, викате ли гаджето или приятелките? надувате и музиката докато съседите се съсипят?
аз живея сам! музиката постояно е надута! всеки ден има хора у нас! а гаджето...![]()
![]()
![]()
Raise your fist!
Илизам![]()
Не бе,нищо особено не прая...еднакво е и,когато са си вкъщи
Ходя на работа.![]()
тях секи ден ги няма като са на работа...живея си нормално.като ги няма за една вечер се събирам с 2-3 приятели а ако е за по-дълго време и имам поне 1-2-3 дни за чистене може и купон
И аз така.Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ами, ако имам гадже, го каня у нас ... иначе си дуя музика, ходя си гол... нищо особено.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
+1 И като не чуя звънеца и нашите ми звънят на gsm-a, за да им отворя...а ако и gsm-a не чуя...мале....Първоначално написано от KaTinCeTy
![]()
![]()
![]()
сега ги няма както винагиседа слушам музика и виса на споко пред пц-то
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Седя на копма или подреждам.(ако съм сама)А когато сестра ми е с мен играем на карти.
Квото искам правя няма значение в нас ли са или не!
тати като го няма се събираме с братовчедката надуваме музика пием ядем и танцувамеа когато маика я няма .. се събираме приятелки у нас или излизам и не се прибирам
![]()
![]()
когато нашите ги няма музиката до дупка![]()
![]()
mi de da znam,po princip tqh kato gi nqma i mene me nqma u doma![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Надувам си музиката на макс ..
Те почти никога ги няма,така че за мен е обичайно.Нищо по-различно не прая.
Next Time I`ll be True...
Стоя до супер късно на компа,викам фр,ама тях не ги пускат(ако е вечер де)готвя си,чистя си ,радвам си се хаха
В много редки случаи правя купони...Иначе само да им видя гърбовете,и вече набирам номера на гаджетоКолкото до музиката-отдавна отвикнах да слушам силна музика...Ама много се кефа като изчезнат на някъде да си дрема из нас,да се мотам..и да гледам кфото си искам по ТВ
![]()
Nishto osobenno
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
0о0о0 Много неща..Музиката на 1-во мястоне че и друг път не усилвам,ама без тях е по-яка тръпката
...Чиста си с кеф,пея си,играя си,вися на компютъра,ходя си гола или по пижама(майка мрази
) ...Приятелки рядко,защото обичам да съм си сама,но понякога каня или излизам..Много неща
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.