- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?
родителите ми почти винаги ги няма.не правя нищо особено:ям,спя,седя на компа излизам и т.н.
Ами...Ям каквото си поискам и когато си поискам,силна музика...седя си на компа...И към 15:00-16:00 започвам да каня някои хора на гости...И после целия апартамент е в ужасно състояние,но в почистването помагат всички.
Даже съм имала случаи,когато съм си сама целия ден до към 21:00 и трябва да почистя до тогава.И понеже или ме мързи или ми е тъпо сама,каня 1-2 момичета,които да почистят с мен.Става много по-бързо,пък и те много се кефят
...После ядем МНОГО чипс и гледаме нещо на компа или на тв-то.
![]()
Надувам музиката!!!![]()
![]()
ами майка ми я няма през повечето време а наще са разведени и аз "живея" с нея така че..сичко както обикновено..не е голям купон или атракция ако я няма..![]()
in defense of our dreams...
Предимно обичам да си пея любимите песни на висок глас...Да се излежавам на терасата с чаша студен сок от зелена ябълка,да надувам музиката,докато мия чиниите в кухнята,да разхвърлям с убеждението,че подреждам.Когато съм сама през нощта обичам да стоя навън до 3 часа.Тъй като доста често съм сама (дори и в момента),вече не ми прави кой знае какво впечатление и не е много по-различно...И все пак е яко да знам,че не трябва да се съобразявам и да намалявам звука на телевизора и колонките...![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Мии..когато ги няма..не..Не правя купони. По-скоро, мога да се забавлявам със сестра ми, като надуем музиката, пеем..организираме си разни игрички..висим пред компа, ядем, говорим си..абее..забавно е![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
тайна![]()
хааами нищо по-особено.. ако ги няма за някоко дни ( макар че се случва мноооого рядко ) викам някоя приятелка да спи у нас
аа иначе ако са излезнали за малко - попринцип надувам музиката![]()
Правя си купончета с много приятели най- вече.
при нас е по сложно щот имам баба и дядо![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
За не знам кой път пиша: нищо по-различно от, когато мама си е вкъщи.![]()
mi mn ne6ta prafq kogaty na6te gi nqq mi primerno otifam do magazina i si zima cigari i pu6a v moita staq slu6am silno muzika i ne6ta koito mi zabranqvat katy naprimer da ne obyvam nofite obyfki na mama![]()
![]()
Същото както и когато са си в нас. Най-много да се разкарвам чисто гол по етажа ( без гащи де)
Вече се съмва и слънцето изгрява,
куките пристигат, настава страшна врява.
Всеки гледа сам да се измъкне,
купонът ще започне отново щом се мръкне.
Отново и отново всичко се повтаря,
със секс и алкохол кръгът ни се затваря!
Те рядко са си в къщти.И си правя общо взето едно и същто...
I do very bad things and I do them very well....
ИзлизааММм!...![]()
![]()
Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!
kogato na6te gi nqmasabiram cqlata si kompaniq u nas i stava lud kupon a kom6iite se oplakvat vseki pat na na6ite
![]()
Ми, то нямя много голяма разлика като ги няма и като са си вкъщи. Все същото. Каня си приятели и приятелки. Забавлявам си се. А приятеля ми...дори и да са си вкъщи няма абсолютно никакъв проблем да идва при мен.., като ги няма плюсът ми е, че остава да спинка при мен... иначе само аз при него
![]()
Е, вярно, че съм по-отговорна като ги няма.... ама то това е друго нещо. Няма как...
![]()
и се радвам на животаПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Пускам си музиката на макс...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
+1Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
свиря на китара и слушам музика до дупка и пея
METALLICA NAD VSI4KO !!