.
Отговор в тема
Страница 11 от 14 ПървиПърви ... 7891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 336
    i az naduvam muzikata taka 4e 4a6ite da podska4at
    i'm wild and free and what do you want from me!?

Пускам си музика,среша се,помотая се от стая в стая,отивам до тоалетна,въздишам,защото вече ми е станало тъпо и излизам навън с фр...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Еми всеки ден ги няма,защото са на работа и в т'ва време правя точно к'вото си поискам
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Тва, което правя и когато са в нас.

Повече от фен
    мии пускам якоо музикаа и си сипфам пиене :Д:Д:Д:д и после жикам някои фР
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Единственото нещо е,че си пуша където си искам когато маика си е у дома се ограничавам само с мойта стая.
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Град
    Горна Оряховица
    Хм, последния път като нашите ходиха на почивка и аз имах почивен ден, направих купон с приятели. Много се напих. Не искам скоро да поглеждам текила

Град
    пред компа :D
    ами музиката на МАКС и това е

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    мързелувам
    Суетата.Моят любим грях.

силна музика и пълен релакс :P

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    същото когато са и у дома
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Зависи за колко време ги няма.. ако са някъде за 2-3 дена перфектно! Постоянно има хора у нас или аз съм някъде незнайно до кога... всичко, което не мога да правя като са в къщи :P
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Не се прибирам в нас с дни когато ги няма.

Град
    София

Re: Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Така, искам да ви питам какво правите като вашите ги няма? Правите ли си купони, викате ли гаджето или приятелките? надувате и музиката докато съседите се съсипят?
    Живея сама, ама докато не живеех когато нашите ги нямаше ИЗЛИЗАХ ! хиихих смешно е ама не ме пускаха много много и си позволявах да стоя навън до малките часове и това ме държа малко После евентуално виках някоя приятелка и с бейлисче и много лед обсъждахме нещата от живота А иначе НИКОГА, ама НИКОГА не съм правила купон в нас! Имам осебено отношение към дома. А и като се изнесох (бех почти на 18 години) до сега (20 годишна съм) не съм правила купон в нас Събирали сме се приятели ама или да играем карти или да си говорим по задушевно е случвало се е да стане по-страшно, мам това са случаите, в които съм се напивала безпаметно , а и те са 2-3
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

амиии...когато ги няма по принцип събирам тайфата у дома,запасяваме се с много пуканки и кола и си пускаме да гледаме някой ужас
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

Мега фен Аватара на mynichka
    всичкооо
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на 24white24
    Използвам им спалнята

Надувам си музиакта и си танцувам или си викам приятелкиии :P

Супер фен Аватара на Riot
    lyskam
    Моля ?!

Емм няма голяма разлика..по принцип си усилвам повече музиката не че като не са в къщи не го правя но се съобразявам защото те примерно гледат телевизия.. също тогава ми е по-яко да си поканя някой приятелка в нас..тъй като гаджето липсва

Град
    in the city of wonder : )
    Когато ги нямаа .. Попринцип в къщи става голяма мизерия. Така,че може да се каже,че през половината време купонясвам в къщи с приятели ии през останалото чистя.
    .. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!

Много рядко отсъстват, но когато отсъстват или си надувам музиката или каня някой приятел у нас колкото да не тъпея.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аз много обичам да съм сама вкъщи,правя каквото си искам.Надувам си музиката като ми е кеф и релаксирам
    Суетата.Моят любим грях.

Ами каквото ми хрумне,но най често надувам яко музиката или жуля на електриката :P
    I am near you,
    You don't see me.
    Can you feel me?
    closer than close.
    Does it hurt? Does it burn?
    Do you know what you've lost?
    Are you scared of the dark?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си