- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?
i az naduvam muzikata taka 4e 4a6ite da podska4at![]()
![]()
i'm wild and free and what do you want from me!?
Пускам си музика,среша се,помотая се от стая в стая,отивам до тоалетна,въздишам,защото вече ми е станало тъпо и излизам навън с фр...![]()
Еми всеки ден ги няма,защото са на работа и в т'ва време правя точно к'вото си поискам![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Тва, което правя и когато са в нас.
мии пускам якоо музикаа и си сипфам пиене :Д:Д:Д:д и после жикам някои фР![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Единственото нещо е,че си пуша където си искамкогато маика си е у дома се ограничавам само с мойта стая.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Хм, последния път като нашите ходиха на почивка и аз имах почивен ден, направих купон с приятели. Много се напих. Не искам скоро да поглеждам текила![]()
мързелувам![]()
Суетата.Моят любим грях.
същото когато са и у дома
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Зависи за колко време ги няма.. ако са някъде за 2-3 дена перфектно! Постоянно има хора у нас или аз съм някъде незнайно до кога... всичко, което не мога да правя като са в къщи:P
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Не се прибирам в нас с дни когато ги няма.![]()
Живея сама, ама докато не живеех когато нашите ги нямаше ИЗЛИЗАХ ! хиихих смешно е ама не ме пускаха много много и си позволявах да стоя навън до малките часове и това ме държа малкоПървоначално написано от gabi_94
После евентуално виках някоя приятелка и с бейлисче и много лед обсъждахме нещата от живота
А иначе НИКОГА, ама НИКОГА не съм правила купон в нас! Имам осебено отношение към дома. А и като се изнесох (бех почти на 18 години) до сега (20 годишна съм) не съм правила купон в нас
Събирали сме се приятели ама или да играем карти или да си говорим по задушевно
е случвало се е да стане по-страшно, мам това са случаите, в които съм се напивала безпаметно , а и те са 2-3
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
амиии...когато ги няма по принцип събирам тайфата у дома,запасяваме се с много пуканки и кола и си пускаме да гледаме някой ужас![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
каня си приятели и правя парти
![]()
![]()
всичкооо![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Емм няма голяма разлика..по принцип си усилвам повече музиката не че като не са в къщи не го правя но се съобразявам защото те примерно гледат телевизия..също тогава ми е по-яко да си поканя някой приятелка в нас..тъй като гаджето липсва
![]()
Когато ги нямаа ..Попринцип в къщи става голяма мизерия.
Така,че може да се каже,че през половината време купонясвам в къщи с приятели ии през останалото чистя.
![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Аз много обичам да съм сама вкъщи,правя каквото си искам.Надувам си музиката като ми е кеф и релаксирам![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ами каквото ми хрумне,но най често надувам яко музиката или жуля на електриката:P
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?