- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?
ami....obiknoveno muzikata do dypka .. i pred ogledaloto merq nekfi leni dre6kii si densvam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama posle susedite......
![]()
![]()
![]()
![]()
... Just smile...
i az sam takaПървоначално написано от kameliqbaby
))
Хмм..не кой знае какви по-различни неща,отколкото като съм в нас.Ми какво да кажа ако са на вилата за 2-3 дена и с кака сме сами може и купонче да вдигнем.Аз обаче не си стоя много у нас,така че не винаги разбирам като съм сама.Често се случва,когато се прибера към 23h(рано)да заваря купон вкъщи и 20-30 човека по земята и още 10,които са пред падане![]()
Walk go home boy...
Рядко надувам музика. Била съм сама с брат си и сестра си за около 10 дни и не беше много по-различно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз не правя нищо особено - просто се наслаждавам на спокойствието и тишината и някой готин фил. Като се приберат те аз излизам...![]()
You're a looser. But I'm not.
Emii sedq pred pc-to sly6am muzika ponqkoga izlizam i t1i ... ob6to zeto ni6to osobeno :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
хмм секи ден съм сама , нали и с брат ми, но то тва не се брой ....вечер наще се връщът от работа и така , нищо усобено ..Когато ги няма в градът за известно време(дано скоро да ги няма) , излизам някъде навънка и се прибирам сутринта ...пуша в къщата(непушачи са), идват различни хора у нас ...и най-чкото пуша си трева в стаята , акто на джама има камера хух мно фън![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
+1Първоначално написано от Sunarry
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
muzikaata e vinagi naduta dori i na6ite da sa v nas ni6to osobeno ne pravq spq kato pun![]()
Прая си чикии и си еба изкуствената самоделна вагина
слушам музика пея си и си денса пред огледалото ма рядко се слува щото по цял ден съм навън
Музиката е силна ,дори те да са вкъщи
А когато ги няма за през ноща,се събирам с приятели и те оставят с преспиване в нас)
v momenta sum sama nadula sum muzikata i peq![]()
![]()
![]()
![]()
i mama kat doide nqma da q 4uq i posle "Horata si po4ivat ti si nadula taa muzika" mani mani
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!
Ами аз като съм сама излизам с приятелки,сядам пред компа и се мотая в нета,викам някой на гости или просто си играя с моя домашен любимец-декоративното ми зайче-Лора
Преди си бяха на работа и често си бях сама в къщи. Сега всеки път като съм си в къщи и те са с мен. Обаче не се оплаквам,защото през делниците съм в квартирата и нямам никакви ограничения...
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Когато наще ги няма нищо лошо не правя : нито правя купони , не викам гаджета , няма шум ...пхах да бе.
Само за музиката поизлъгах , щото обичкам малко или мн да си я слушам на високи децибели.Пък у нас е много малко мястото че да направя купон.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ako e po vreme deto ima nekade kupon iz4ezvam ot nas i se vry6tam malko predi tqh
ina4e.... pokanq nqkolko 4oveka i prosteeme (ma bez da razru6avame ky6tata)
![]()
![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
охооо...и питаш![]()
![]()
...пада голям купон!
![]()
...Питам мама дали може да си поканя някой в нас и тя казва,4е може...Оба4е аз вместо един винаги каня пове4е
...И то вси4ките,които са ни съседски деца..или в съседния блок...
...За да може,кат се приберат родителите ми,вси4ки бързо да се изнесат
...и нищо да не заподозрат...Оба4е докато ги няма...
...
Усилвам си музиката, пея си, разденсвам...или пък си каня някой... ааа и се разкарвам гола
ама за през ноща едва ли някой ще ме остави сама
![]()
e gore doly seki den sym si sama na6te rqdko se pribirat v toq apartament tyka i na men mi e po dobre taka no kogato sa v nas samo se karam s tqh i te se karat.. i mi e po hybavo da ne gi vijdam ostavqt mi pari i si prava kfot si iskam.. predi praveh 4esto kyponi ama ve4e ne 6ot vednuj drehite mi bqha izhvurleni prez terasata ...ot edin biv6..i ve4e ne se zanimavam prava si si4ko normalno i ne mi pyka dali sa v nas ili ne..
I KnOW You FeEl Me !!