- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?
Определено си усилвам моята музика и пуша в къщи... (щото нито едното нито другото мога да правя пред тях) а пък в някой от случаите каня приятела синяма да кажа за ко
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Аз си надувам музиката и се размотавамм :P
различно
в началото правех грандиозни партита с по 50 човека (живея в къща на 2 етажа и отдолу все още нямаше съседи и затова не пречех на никого)
сега обикновено играя карти и пия бира или пък приятелят ми идва![]()
Собственост на Canis_Dirus
ами обикновено нашите като ги нема се събирам с некой приятел за по филмче или си надуваме музиката, а ако съм сам си пускам музика и почвам чат по 3-4 сутринта,но никога не си водя приятелката за през ноща!
I az kato pove4eto hora si usilvam muzikata , posle drugite raboti kakvito i da sa te![]()
naduvam muzikata...ne 4e kato sa tuka ne go pravq de![]()
ми най-често надувам музиката и започвам да танцувам и пеяпонякога може и да поканя някоя приятелка ама тогава няма значение дали наще са си у нас...абе май само си надувам музиката в тяхно отсъствие
![]()
Каня хора вкъщи надувам си музиката иииии не си опраям леглотоЩото съм огроооооооооомен мързел
![]()
лъскам си бастуна
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
паля главата
РУТИ ДОВАРО!
tancuvam si i muzikata na max =D> =D> =D>
Първоначално написано от shadow4e
Ами зависи за колко време ги няма \/ по принцип каня приятели и си избухваме
или излизам някаде пак с приятели...
![]()
само това чакам и купона е унас викам приятелите и почваме![]()
Винаги съм на ръба,но никога не падам
Нищо интересно-свикнала съм да живея сама.
Обичам само един човек и това съм аз.
Обикновено нищо кой знае какво...
Просто се радвам на спокойсвтие и лично пространство,тъй като ако народа е вкъщи нямам тоя ЛУКС..![]()
ooo togava idva kupona s gadjeto mi praime edin div lud seks i nqkolko fr posle ako gi nqma za po dalgo qki kuponi i taka abe znam ka dA SI prekarvam kato gi nqms
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
+1Първоначално написано от lyly_lili
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Ми нищо особено стоя на компютара или пак се прибирам пооооо късно от обичаиното
Ами нищо особено , увеличавам музичката или пък гледкам филмче ... в повечето случай вися на компа![]()
Нищо, което не бих направила, ако са у нас. Дефакто те всеки ден ги няма поне до осем, така че съм сама в къщи по шест часа на ден.
Memento moriendum esse!
Ми пускам си музика, танцувам си... ям и си играя на компютъра...![]()
razli4ni ne6ta
ами нищо интересно- седя на компютръра, уча, чета разни неща и т.н.