- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?
яко денс хахахах не, че като са вкъщи не танцувам ....![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Нищо особено, като са си при мене не ми пречат че да правя нещо ралзично като не са вкъщи...
Oле завиждам ти.Искам и аз!!!Първоначално написано от MostHated
![]()
Когато съм сама,сама ли съм винаги ще има някой фр или надувам музиката,така че да се тресе пода на съседите
Музика до дупка![]()
![]()
![]()
![]()
УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
Не бъди безразличен, бъди различен!
Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие
Музиката е усилена на MAX, ям на компа, лафя си с френдовете по skype... Бе изкарвам си яко!![]()
EMO STYLE - Rullz 4ever! (rock) » My Winamp Playing: 1023.Linkin Park - Numb.mp3 (rock) »
Зависи за колко време, ако е за повече каня фр-тата в нас и правим мазалоама после те чистят под зоркия ми поглед
![]()
we give it all.
Яко надувам музиката,не ставам от компа.А когато се върнат само ми викат
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Рядко ми се случва,но тогава или си правя купонче или някоя приятелка идва да спи вкъщи...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Нищо по-различно от това,което правя,когато са в нас.
Докато са в нас мога да усиля музиката до ламаринка,мога да си поканя приятели или да си приказвам самичка в стаята.Нямам ограничения.![]()
ми те нащи постоянно ги няма и аз съм си сама...нищо особено не правя обикновените неща надувам си музиката и си седя така(ако няма кво др. да правя де)![]()
![]()
![]()
ухаа напоследък от 2 месеца на сам маика ми я няма всяка събота вечер![]()
хихи кеф
първите няколко пъти се събирахме хора у нас.. после спах в една приятелка .. после една фр спа вкъщи ..
абе то след първите няколко пъти става тъпо и еднообразно
![]()
вада кофите и бръкам амфети цела нощ
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Правя си каквото си поискам.![]()
Надувам музиката до дупкааАа![]()
същото,квото правя като са си у нас: цъкам на компютъра и слушам музика
толкова често ги няма че дори не забелязвам какво правя ...нищо по специално ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ами наще като ги няма, което се случва много рядко, си пускам силно музиката, танцувам пея...Понякога викам приятелки и си правим купонче...Разкарвам се по пижамка, малеее мама колко мрази така!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Пиене![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Emiiiaz po prinциппп правя много простотии...в БГ се събирахме в нас ,да пием с компанията
![]()
![]()
Тука /в Белгия/ с1м шмъркала разни раоти ,докат с1м с1мичка. . . абеее луда раота ,мислих вчера да викна гаджето в нас ,бях сама ,ама той работи горкия прецака се :P иии иначе вчера като бях сама ми беше мн. рахат ,музиката тука осилена на мах и аз си пуша цигарки на тераската . . .ооооооо искам пакк хаха
![]()
![]()