- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?
Слушам музика![]()
Нищо, което не правя, когато са у насАз постоянно слушам музика и си пея, просто се наслаждавам на спокойствието
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
буФера паК танцувА яКо![]()
![]()
по принцип иам брачед дет е на 23 и мн готино си прекарваме с батко ми води ме на сякаде
![]()
слушам музика и пея
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
Същите неща, които и като са тук- слушам музика, правя нещо на компютъра, чета или рисувам и т.н.![]()
Нищо по-различно от това когато са тук...но си надувам музиката,викам си приятелки...всеки път различно....![]()
ako cqla no6t gi nqma kanq fr-ki u nas i si pora4vame ne6to za qdene 6toto sam v ka6ta si pravim kvoto iskame naduvame muzika kre6tim mn 4esto i sasedite budim,qko e.ako e samo za prez denq,a as sam vseki den po nqkolko 4asa sama si naduvam muzikata peq si i nai me kefi vlezna v banqta i sled tva si hodq iz staite golq dokato se obleka ili po pra6ki![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Пред мама мога да направя всичко не ми пука от нея но за тате се съобразявамИначе по цял ден ги няма свикнала съм и не ми прави особено впечетление когато излезнат
Правя купони с френдките ядене пиене![]()
![]()
![]()
Самозадоволявам се.
Много акъл се иска за да разбереш колко си прост...
много рядко оставам сама у нас и ако съм сама званя на гаджето..защото в повечето време съм на вън
Секс!![]()
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ми нищо кой знае колко различно от това като са си тука....![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Надувам музиката ии навсякъде е толкова разхвърлено,че после ми трябват 3-4часа докато се оправя![]()
а иначе за това дали си водя приятели-няма значение дали са си вкъщи или не![]()
Amii te pchti nikoga gi nqma unasTaka che pravq tova koeto i kogato sa unas..
~Remember,remember...25th of November~
1+Първоначално написано от 6emet4e
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Еми нищо кой знае колко различно..Аз си каня приятели да пием биричка и когато са си в нас нашите.Ама все пак е друго,де.Някой път,ако ми се чисти на другия ден,си правим купонче,събираме се много хора..И така![]()
Мнее.. не каня никои..Просто усилвам музиката на мах и офеиквам нанякаде![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!