- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите във вас ако родителите ви ги няма?
ми каквото правя когато са и в нас, но най вече каня приятели
Non musique - non vie!
..надувам музиката до дупка...пея танцувам...а и се преобличам и си дивея общо взето
![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
викам м0мчета и 2-3 приятелки и гледаме филм..не че к0гат0 са вкъщи не викам
![]()
![]()
надувам музика и се дера като Джими от MSI![]()
викам си някоя проятелка да се видим или просто не ме свърта вкъщи и излизам
my sins they'll be forgotten
I believe I'll find peace in afterlife
iZack hearts Blackz <3
аххаха вчера с брат ми събудихме съседите с бормашинатаа![]()
иначеее ако ги няма за ден,с най-добрата ми фр.киснем в нас,циклим пред компа,и праим все възможни простотии .. абее общо всето си живеем живота ..
![]()
![]()
![]()
Не искам всички,искам теб !
аз живея само с майка ми,а тя по цял ден е работа![]()
само Бог знае к'ви простотии прая![]()
baD GirLs nEEd love to0 ..
Ооо най-обичам когато майка ми е цял ден на работа! Вадя си кутийката с цигарките правя си кафенцето надувам си рапеца и си пуша! Звучи много тъпо но много ме успокоява товаА иначе най-обичам когато майка ми е на село за 2-3 дена...тогава е рай
Иначе всичко останало си е както когато и тя си е вкъщи
![]()
Shtom izlezat svetkam vsichki lampi dori i na noshtnite skafcheta,vzimat tochilkata i 1 djobno noshtche i burzo pod legloto,shot torbalan idval kogato si sam are az da burzam kum legloto che mn se zadurjah![]()
![]()
![]()
М ако ги няма през деня, нищо особено... слушам си музика мотая се насам натам... ако ги няма цялата нощ обикновенно съм навън до сутринта, или с гаджето в нас ...рядко ме оставят сама за повече от 24 часа, затова не правя купончета, щото няма време за чистене...
Абсолютно същото както и като са си у дома.Седя си в стаята, ако излизам се прибирам г/д по същото време. Май единствената разлика е, че ходя понякога в хола да гледам телевизия.
музиката на макс и си се кефя![]()
![]()
![]()
1.музичка на макс,пея си,танцувкам си![]()
2.по цял ден навън![]()
3.същото като когато са у нас![]()
4.правя купон![]()
Това са някои от вариянтите.![]()
Дам и аз, защото те като са си вкъщи и все :"Намали музиката, много е силна!" а пък аз отговарям:"Не, бе мамо/татко, не е силна!" обаче всъщност си е наистина силнаПървоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
![]()
Не правя нищо по различно.Само дето мога да си разхвърлям цялата къща![]()
![]()
![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
mi na6te kato sa v ku6ti pak muzikata e do dupka...... taka 4e si izlizam s fr ili s gajeto
Еми значи аз попринцип не живея при наще,защото не сме в 1 и същи град...![]()
аз уча в един град и те в др... и си права каквото си искам...
Еми правя купончета понякога,излизам с приятели,надувам музиката до дупка,с гаджето заедно в нас сещате сеем общо взето туй
рядкото щастие наште да ги няма за 2-3 часа, ко моа да прая събираме се приятелките и музиката на макс, купони до припадак, само че ни сме чистички, без разхварляне! наште не знаеха че си купонясвам докато съседката не им каза че и се вдигало кръвното от високата музика и и ставало лошо, мислех че ще има конско ама майка ми вика "брао, всеки ден така да праиш" супер к'во
![]()