- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перхидрол
Здравейте! Имам един въпрос.. решила съм да си направя 1 рус кичур (кйто ще бъде под косата).. моята косича е кафява..не чак тъмна, но не е и от светлите! БИхте ли ми казали дали с перхидрол ще стане. чесно да ви кажа идея си нямам какво е това, а още по-малко как се използва(дали гори косата итн). Също да ми кажете цена и ...начин на "боядисване" ..
Ако някой знае ефикасна руса боя също да каже.. но имайте в предвид, че за едно кичурче няма да дам куп пари за скъпа боя.. таа това е)
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Ще ползвам същата тема че май не получих отг в тая за блондора..
на мен ми трябва подобно само че още по-силно-направо да обезцветява косата до БЯЛОпак само за 1-2 кичура
![]()
Купуваш Блондора, делиш го на три части и всеки ден си изрусяваш косата, 90 процента че ще стане бяло-руса. Няма да падне, не се безспокойте. На първото момиче - на блондора има инструкции как става боядисването![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
към автора на темата: перхидрол можеш да си купиш от всяка аптека....някви стотинки е. По принцип се използва и за обезцветяване ( на боя за коса) но става и за изрусяване... няма значение от цвета на косатат ти (е ако е черен ще стане оранжево) Косатат ти е кафява.....е с повечко пръскане ще стане тоя рус кичурПри майка ми поне се получи
да да няма да падне..Първоначално написано от Marge
нали се сещаш че от толкова третираане ако не падне,ще прелича на метла ?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Добре де) Мерси..но бихте ли ми казали как се третира перхидрола. Смисъл как се нанася върхо косата..разрежда ли се с нещо??
![]()
Posledniq pyt kato rabotih s perhidrol, razcepih edin domat na osnovni komponenti s nego ;[
Smqtai kakvo ti stava s kosata!![]()
оф перхидрола ще ти съсипе косата!!!алооо тва е яко силно ...земи си кислородна вода 6 % и пак ше се изрусиш ....аз с тва си правя кичури..а понеже лелял ми е фармацевт ми е забранила с перхидрол !!!можело да изгори кожата на главата понякогаПървоначално написано от Maluk_me4y
.!.
Ок.. но би ли ми казала как със кислородна водичка.. смисъл..да я "намажа ли" ... да ви кажа..никога не съм се боядисвала и си нямам и на идея) Така че..нека по-опитните да дават съветчета и обеснения
ами зимаш си я от аптеката (стотинки е) и почвашПървоначално написано от Maluk_me4y
аз първия път си изисипах шишенцето напрао на главата
то се нанася напрао как ти е удобно така го направи
втория път си топнах косата във водата
става сякак..
.!.
Течни кристали за коса и е решен проблема, пък и все пак става въпрос за един кичур, да не е цяла коса..Първоначално написано от ninsy
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Недей с перхидрол,както казаха преди мен много е вредно и за кожата и за косъма..
Ох ще пробвамм с кислородната вода..дано да стане) хах аз пак като неандерталец..но от първия път ли ства или??И какво.."спвам" или "мажа" и после колко трябва да се изчака ..плакне ли се
хаха абеее луда работа;П
Ох ще пробвамм с кислородната вода..дано да стане) хах аз пак като неандерталец..но от първия път ли ства или??И какво.."спвам" или "мажа" и после колко трябва да се изчака ..плакне ли се
хаха абеее луда работа;П
ne se plakne i da staa i ot edin put ...i da ...sipva6 ..za edin ki4ur 6e stane mn lesno i burzo...ako e za cqlata kosa 6e vloji6 malko pove4e staranie vse pakПървоначално написано от Maluk_me4y
![]()
.!.
Хей мерси момичеетаИ сега..последно въпростче..колко се стои с "намазания кичур"
))
Мажеш го, седиш на слънце, пак го мажеш, пак седиш на слънце, пак го мажеш.....Първоначално написано от Maluk_me4y
Голяма игра си е...
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Е за едно кучурче надявам се да стане ФАСТаа колко струва тази киселинна водичка:С
Smqtam che nqma da stane sus kislorodnata voda.. Za da izbeli ili isvetli edin kichur.. kislorodnata voda trbva da e MNOGO silna... kak mislite se prechistvat rani-s tolkkowa silno neshto. Mai s boq shte e nai-dobre![]()
На 30%ната пише че се ползва за избелване и изрусяване...Ама аз не мога д хвана слънцето хах
Da..to i tova go ima.. trqbva ti i slunce..Taka che.. hvani se po obqd i USPEH
Ako ima efekt..spodeli
![]()