.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Перхидрол

Перхидрол

Здравейте! Имам един въпрос.. решила съм да си направя 1 рус кичур (кйто ще бъде под косата).. моята косича е кафява..не чак тъмна, но не е и от светлите! БИхте ли ми казали дали с перхидрол ще стане. чесно да ви кажа идея си нямам какво е това, а още по-малко как се използва(дали гори косата итн). Също да ми кажете цена и ...начин на "боядисване" ..

Ако някой знае ефикасна руса боя също да каже.. но имайте в предвид, че за едно кичурче няма да дам куп пари за скъпа боя.. таа това е)

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ще ползвам същата тема че май не получих отг в тая за блондора..
    на мен ми трябва подобно само че още по-силно-направо да обезцветява косата до БЯЛОпак само за 1-2 кичура

Купуваш Блондора, делиш го на три части и всеки ден си изрусяваш косата, 90 процента че ще стане бяло-руса. Няма да падне, не се безспокойте. На първото момиче - на блондора има инструкции как става боядисването
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

към автора на темата: перхидрол можеш да си купиш от всяка аптека....някви стотинки е. По принцип се използва и за обезцветяване ( на боя за коса) но става и за изрусяване... няма значение от цвета на косатат ти (е ако е черен ще стане оранжево) Косатат ти е кафява.....е с повечко пръскане ще стане тоя рус кичур При майка ми поне се получи

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Marge
    Купуваш Блондора, делиш го на три части и всеки ден си изрусяваш косата, 90 процента че ще стане бяло-руса. Няма да падне, не се безспокойте. На първото момиче - на блондора има инструкции как става боядисването
    да да няма да падне..
    нали се сещаш че от толкова третираане ако не падне,ще прелича на метла ?
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Добре де) Мерси..но бихте ли ми казали как се третира перхидрола. Смисъл как се нанася върхо косата..разрежда ли се с нещо??

Guest
    Posledniq pyt kato rabotih s perhidrol, razcepih edin domat na osnovni komponenti s nego ;[
    Smqtai kakvo ti stava s kosata!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Maluk_me4y
    Добре де) Мерси..но бихте ли ми казали как се третира перхидрола. Смисъл как се нанася върхо косата..разрежда ли се с нещо??
    оф перхидрола ще ти съсипе косата!!!алооо тва е яко силно ...земи си кислородна вода 6 % и пак ше се изрусиш ....аз с тва си правя кичури..а понеже лелял ми е фармацевт ми е забранила с перхидрол !!!можело да изгори кожата на главата понякога
    .!.

Ок.. но би ли ми казала как със кислородна водичка.. смисъл..да я "намажа ли" ... да ви кажа..никога не съм се боядисвала и си нямам и на идея) Така че..нека по-опитните да дават съветчета и обеснения

Град
    Непостоянно
    Ок.. но би ли ми казала как със кислородна водичка.. смисъл..да я "намажа ли" ... да ви кажа..никога не съм се боядисвала и си нямам и на идея) Така че..нека по-опитните да дават съветчета и обеснения
    ами зимаш си я от аптеката (стотинки е) и почваш аз първия път си изисипах шишенцето напрао на главата то се нанася напрао как ти е удобно така го направи втория път си топнах косата във водата става сякак..
    .!.

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от Marge
    да да няма да падне..
    нали се сещаш че от толкова третираане ако не падне,ще прелича на метла ?
    Течни кристали за коса и е решен проблема, пък и все пак става въпрос за един кичур, да не е цяла коса..
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Недей с перхидрол,както казаха преди мен много е вредно и за кожата и за косъма..

Ох ще пробвамм с кислородната вода..дано да стане) хах аз пак като неандерталец..но от първия път ли ства или??И какво.."спвам" или "мажа" и после колко трябва да се изчака ..плакне ли се хаха абеее луда работа;П

Ох ще пробвамм с кислородната вода..дано да стане) хах аз пак като неандерталец..но от първия път ли ства или??И какво.."спвам" или "мажа" и после колко трябва да се изчака ..плакне ли се хаха абеее луда работа;П

Град
    Непостоянно
    ne se plakne i da staa i ot edin put ...i da ...sipva6 ..za edin ki4ur 6e stane mn lesno i burzo...ako e za cqlata kosa 6e vloji6 malko pove4e staranie vse pak
    .!.

Хей мерси момичеета И сега..последно въпростче..колко се стои с "намазания кичур" ))

Хей мерси момичеета И сега..последно въпростче..колко се стои с "намазания кичур" ))
    Мажеш го, седиш на слънце, пак го мажеш, пак седиш на слънце, пак го мажеш.....
    Голяма игра си е...
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Е за едно кучурче надявам се да стане ФАСТ аа колко струва тази киселинна водичка:С

Smqtam che nqma da stane sus kislorodnata voda.. Za da izbeli ili isvetli edin kichur.. kislorodnata voda trbva da e MNOGO silna... kak mislite se prechistvat rani-s tolkkowa silno neshto. Mai s boq shte e nai-dobre

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    На 30%ната пише че се ползва за избелване и изрусяване...Ама аз не мога д хвана слънцето хах

Da..to i tova go ima.. trqbva ti i slunce.. Taka che.. hvani se po obqd i USPEH Ako ima efekt..spodeli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си