- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
eo zna4i i skam da vi pitam kato izlqza na sre6ta za kvo da si govorq s gajeto ne mi kazvaite drag se e stestveno vaprosa mi e koi sa nai interesnite temi na mom4etata a
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
първоначално, питай го на какви места обича да излиза. кво го кефи и така нататък.Първоначално написано от girl like me
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
питай го какво го интересува...и ако каже примерно "коли" ти го накарай да ти разкаже някакви неща свързани с това...така ще се изкефи че се интересуваш от това което харесва...![]()
Ако не може от самосебе си да потръгне разговора между вас или сте на около 12-13 години, или все още много се притеснявате един от друг и нещата ще потръгнат във всеки момент, или просто не сте един за друг.
Това ми е личното мнение и не се чувствам длъжен да съм прав.![]()
Първо питай го какво го влече или на по круб език какво го кефи! Питай го дали има брат или сестра-това е помагало на приятелки да завържат дълъг разговор изпълнен със смешни случки в детцтвото. Питай го къде обича да ходи и некви такива. Но помни, не оставяй цялата вечер той да говори, разказвай и ти, говори за нещата които харесваш и т.н. Но помни, че ако нещата не потръгнат и има доста моминти на неловко мълчание experiment_m е най-прав.![]()
![]()
а ти как тъй имаш гадже пък не знаеш за к'во да си говориш с него?! вие преди т'ва минимално вербално общуване не сте ли водили?! апф...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.