.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: И такаа..

И такаа..

С приятеля ми ходим около 2 месеца вече,но вчера му барничках по телефона и видях че е записал некъв номер като LUBOVTA!Ииии си помислих че може да ми слага рога!Бих го попитала,ама ще каже че съм мноо ревнива и т.н.Е аз по принцип съм си ревнива,ноо.... незнам!Кво мислите дали си има някоя друга илиии... нз

Може и друга да има а може и да е нечий прякор...знаеш ли какво от странни по странни съм срещал...питай го направо и настоявай за отговор веднага...като е притеснен няма да може да те излъже хладнокръвно.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    #mainatown
    Питай го... И после сигурно ще се наложи да му дадеш обяснение защо си му бъркала телефона И все пак според мен трябва да го попиташ...Знае ли човек
    Обичам само един човек и това съм аз.

Голям фен
    Град
    София
    епа звънни на номера и ше разбереш..

Град
    kadeto iskam
    i aaz taka vikam zv1nni da 4ue6 glasa na LUBOVTA

И да вземе да звънне на домашния си тел. Звъни на когото искаш ама ЗАДЪЛЖИТЕЛНО говори с момчето,че може да не кфото си мислиш...дайте шанс на човека бре вие вече на бесилката го качихте...

Lupus in fabula

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi moje nasitina da te laje no vse pak go popitai za6toto ako naistina ti slaga roga pone da ne prodaljavate taka

Ще го попитам въпреки че ще ми е малко неловко,ама.....трее да се знаят нещата!Мислех да не е някоя бивша,ама не мога да гадая!Най-добре да го попитам,ама незнам по какъв най-деликатен начин да стане това

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    Ще го попитам въпреки че ще ми е малко неловко,ама.....трее да се знаят нещата!Мислех да не е някоя бивша,ама не мога да гадая!Най-добре да го попитам,ама незнам по какъв най-деликатен начин да стане това

МИ казваш - "Абе мило коя тая Любовта в телефона ти бе?" Може да му вземеш телефона и като те излъже да звъннеш и да провериш...
    И наблюдавай как ще реагира в този момент...
    Няма деликатни работи тука действай направо...

Lupus in fabula

Супер фен Аватара на Barbie
    Може да е стар прякор, на някоя приятелка. Може да е на момиче на име Любов. Може всичко да е. Мислиш ли, че ако кръшкаше, щеше да е записал другата под прякор "Любовта".
    В крайна сметка някой път пред него започни да си играеш с телефона му и на шега го питай "Аве, слънце, какво е това...не съм ли аз за тебе любовта?" Прояви люопитство, но не и някаква луда ревност, защото все пак ми се струва, че няма причина да си толкова подозрителна.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми някой път му земи тела и иди примерно до тоалетна/ако да кажем сте у кафе или у вас или се тая де сте / и звънни на тоя номер! Или пък си го запиши и званни после.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse

МИ казваш - "Абе мило коя тая Любовта в телефона ти бе?" Може да му вземеш телефона и като те излъже да звъннеш и да провериш...
    И наблюдавай как ще реагира в този момент...
    Няма деликатни работи тука действай направо...
    Съгласна съм с GregoryHouse,тук деликатности не ти вършат работа,питаш го направо.Съдиш по реакцията и ще разбереш дали ти изневерява.Но преди да го питаш не си прави прибързани заключения.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Ти погледна ли номера? Може да си ти...
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Trqbva da go pita6?Amio ako ti izneverqva?Pitai go,a ako ne e vqrno i ti kaje,4e si mnogo revniva izmisli ne6to sladko ot roda na:Tolkova te obi4am,4e ne iskam da te zagubq!Ne moga di se predstavq jivota si bez teb... i taka natatak!Vse 6te izmisli6 ne6to,za da zamaje6 polojenieto!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ani(glarius angel) vlez v skaip

ем според мен е най-добре да го попиташ без да се притесняваш...се пак сте в близки отношения и трябва да знаеш всичко!
    ...Смъртта е бягство от проблемите... а не тяхното решение...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    епа звънни на номера и ше разбереш..
    Добра идея, ще видиш поне дали е момиче.Попитай го, но имай предвид, че е може и да се разсърди защо му бърникаш в телефона, въпреки че е възможно и напълно случайно да си попаднала на този номер, не знам...

Ами оказа се че това е бившото му гадже с което ходиха повече от 2 години!Каза че просто е забравил да изтрие номера и пред мен го изтри!И понеже аз такава се намусих малко(честичко обичам да си го правя ) и той ми вика"Ти мислиш ли че бих ти причинил тва което си мислиш?Не съм ли доказал до сега,че много те обичам и че много държа на теб?Ти ако не ми вярваш като ти казвам истината как ще продължим на там?"!И така се развиха нещата!

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Въпрос на който никой не може да ти даде конкретен отговор. За мен няма друга !
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Може и друга да има а може и да е нечий прякор...знаеш ли какво от странни по странни съм срещал...питай го направо и настоявай за отговор веднага...като е притеснен няма да може да те излъже хладнокръвно.
    Да,попитай го щот аз познавам едно момиче, което се казва Любов... Може и това момиче да се казва така...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на babity
    Защо поне поеследните няколко поста не прочетете?! Момичето си каза какво е станало все пак...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами оказа се че това е бившото му гадже с което ходиха повече от 2 години!Каза че просто е забравил да изтрие номера и пред мен го изтри!И понеже аз такава се намусих малко(честичко обичам да си го правя ) и той ми вика"Ти мислиш ли че бих ти причинил тва което си мислиш?Не съм ли доказал до сега,че много те обичам и че много държа на теб?Ти ако не ми вярваш като ти казвам истината как ще продължим на там?"!И така се развиха нещата!
    А добре, тва е друго яче... Еми,супер кво?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Защо поне поеследните няколко поста не прочетете?! Момичето си каза какво е станало все пак...
    Прочетох ги,спокс!

А ти провери ли дали номера не е твоя?
    Пък може някоя приятелка да се казва "Любов"
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си