.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    offff
    Guest

Случвало ли ви се е?

...темата не е за този раздел но не мога да я пусна другаде защото ми иска акаунд а аз нямам...

Та изтървах си телефона във вода и искам да попитам дали и на вас ви се е случвало и дали са го оправили във сервиза?

И пак се извинявам че пуснах темата тук....

Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
    коалка

Ем или дисплея ше почне да си праи квот си иска или там нещо копчета,носи го в сервиза и тва е

Моя падал 2 пъти във вода и исъхваше и пак си работише ... голяма машина беше най стария ми самсунг

аз си го сложих на радиатора

Ми виж..пусни го да се зарежда и ако не стане не знам какъв др. начин. Една приятелка си го изпусна в локва и после го зареди и се оправи.
    МомИче съм!

моя приятел влезе с телефона си в морето ама така и не проработи...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    аз съм го бухал в пералнята и след тва го турих да се изсуши малко на печката и...се оправи :>

а ако е някой от новите боклуци дето като го докоснеш се разпада...никъв шанс да проработи пак
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Изключваш го и чакаш да изсъхне хубаво!

Не пробвай да го включваш,а просто го остави.

В никакъв случай не го пускай да се зарежда.Що за тъп съвет?

Изпирала съм си 3-4 пъти телефона - изключвам,оставям го цял ден и после е като нов.Нищо му няма.
    Тази година мой приятел влезна в морето с телефон в джоба - седя цял ден на слънце и после работеше без проблеми.

Цитирай Първоначално написано от Mainata ti
    Ми виж..пусни го да се зарежда и ако не стане не знам какъв др. начин. Една приятелка си го изпусна в локва и после го зареди и се оправи.

Ако е мокър и го включиш най-много да ти гръмне в ръцете...

Разглоби го и го изсуши със сешоара и като изсъхне напълно го вкючи,ако не работи на сервиз или нов
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Ми не знам...аз така направих с дистанционното,а мп4то ми е залято с "мазна течност" ..дистанционното тати го разглоби и го оправи,но за мп4то много късно разбрах иии...така че по-добре по-бързо го занеси на сервиз...де да знам

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    телефонът ми е давен в ром и хвърлян във река, заедно с мен

отваряш, разглабяш колкото можеш, бършеш или чакаш да изсъхне, после си работи...поне моя велик Сименс Ц55
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

аз предишната ми нокия съм я заливала с кола...

иии да, тва е начина - чакаш да изсъхне МНОГО добре, а преди това ако искаш внимателно го подсушаваш

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    мен ме бяха заляли с вода на някакъв купон и беше краят с моя сименс...иначе не ми се е случвало да го изтървам

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Телефонът ми е каляван в язовир Искър.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    На стария ми телефон му се беше случило такова нещо. Падна в една река и то доста на дълбоко Успях да го извадя и го изсуших на нощната лампа, тъй като беше зима На другия ден нищо му нямаше.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Да, влизал съм 3 пъти във фонтан, без да си го извадя.... после само изчаках да изсъхне и нищо му нямаше.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Цитирай Първоначално написано от MusicIsTheKey
    Изключваш го и чакаш да изсъхне хубаво!

Не пробвай да го включваш,а просто го остави.

В никакъв случай не го пускай да се зарежда.Що за тъп съвет?

Изпирала съм си 3-4 пъти телефона - изключвам,оставям го цял ден и после е като нов.Нищо му няма.
    Тази година мой приятел влезна в морето с телефон в джоба - седя цял ден на слънце и после работеше без проблеми.
    Моя е грешката. Не съобразих да напиша че първо трябва да се разглоби на колкото се може повече части, да изсъхне и след това да се вкючи. Както и да е в тая тема моля никой да не ме слуша!
    МомИче съм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си