- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Случвало ли ви се е?
...темата не е за този раздел но не мога да я пусна другаде защото ми иска акаунд а аз нямам...
Та изтървах си телефона във вода и искам да попитам дали и на вас ви се е случвало и дали са го оправили във сервиза?
И пак се извинявам че пуснах темата тук....
Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
коалка
Ем или дисплея ше почне да си праи квот си иска или там нещо копчета,носи го в сервиза и тва е![]()
Ми виж..пусни го да се зарежда и ако не стане не знам какъв др. начин. Една приятелка си го изпусна в локва и после го зареди и се оправи.
МомИче съм!
моя приятел влезе с телефона си в морето ама така и не проработи...
аз съм го бухал в пералнята и след тва го турих да се изсуши малко на печката и...се оправи :>
а ако е някой от новите боклуци дето като го докоснеш се разпада...никъв шанс да проработи пак
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Изключваш го и чакаш да изсъхне хубаво!
Не пробвай да го включваш,а просто го остави.
В никакъв случай не го пускай да се зарежда.Що за тъп съвет?
Изпирала съм си 3-4 пъти телефона - изключвам,оставям го цял ден и после е като нов.Нищо му няма.
Тази година мой приятел влезна в морето с телефон в джоба - седя цял ден на слънце и после работеше без проблеми.
Първоначално написано от Mainata ti
Ако е мокър и го включиш най-много да ти гръмне в ръцете...
Разглоби го и го изсуши със сешоара и като изсъхне напълно го вкючи,ако не работи на сервиз или нов![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Ми не знам...аз така направих с дистанционното,а мп4то ми е залято с "мазна течност"..дистанционното тати го разглоби и го оправи,но за мп4то много късно разбрах иии...така че по-добре по-бързо го занеси на сервиз...де да знам
телефонът ми е давен в ром и хвърлян във река, заедно с мен![]()
![]()
![]()
отваряш, разглабяш колкото можеш, бършеш или чакаш да изсъхне, после си работи...поне моя велик Сименс Ц55![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
аз предишната ми нокия съм я заливала с кола...![]()
![]()
иии да, тва е начина - чакаш да изсъхне МНОГО добре, а преди това ако искаш внимателно го подсушаваш
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
мен ме бяха заляли с вода на някакъв купон и беше краят с моя сименс...иначе не ми се е случвало да го изтървам
Телефонът ми е каляван в язовир Искър.![]()
![]()
На стария ми телефон му се беше случило такова нещо. Падна в една река и то доста на дълбокоУспях да го извадя и го изсуших на нощната лампа, тъй като беше зима
На другия ден нищо му нямаше.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Да, влизал съм 3 пъти във фонтан, без да си го извадя.... после само изчаках да изсъхне и нищо му нямаше.
With every new day
Your promises fade away
It's a fine day to see
Though the last day for me
It's a beautiful day...
Моя е грешката. Не съобразих да напиша че първо трябва да се разглоби на колкото се може повече части, да изсъхне и след това да се вкючи.Първоначално написано от MusicIsTheKey
Както и да е в тая тема моля никой да не ме слуша!
![]()
МомИче съм!