- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво сте искали да получите винаги
хм.. може би кола
но нашите никога няма да ми купят
и все пак това е нещото, което искам много![]()
Собственост на Canis_Dirus
Като малък си мечтаех да имам комп...вече имам.
От известно време насам страшно много искам билет за някой от мачовете на националите ни на Евро 2008, стига да се класират.![]()
като бях малка много исках от онези бебешки колички - играчки да си возя куклите... но бяха мн скъпи, а и изключително трудно се намираха... в крайна сметка не ме огря... нещо, за което майка ми още си спомня с умиление и съжалява, че не са ми купили...![]()
пък сега какво искам... хм... май нищо, което да зависи от някой друг освен мен... било то и някой предмет![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Като малка винаги си мечтаех да си имам истинско живо бебенцеПросто обожавам бебета. Обаче вече не съм чак толкова убедена, че искам собствено
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Слънчеви очила и черна дъска.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
и аз искам баар и собствен апартамент или по-голям поне щото сме 3 човека в 2 стаиПървоначално написано от tuka6na
,но най-много искам най-накрая двете същества на които държа най-много след мама да ме приемат като хората (може и да е станало вече,но не усещам)
е нищо, аз все пак да питамПървоначално написано от _SL_
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Имах ги и двете...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
![]()
Хм.. Не помня нещо от детството..Аа.. Да... Исках коте.. Да.. Това е... Това е нещото което страшно много исках като бях малка, което искам и сега.. Но не вярвам да го получа докато живея с баща ми...
![]()
Иначе... Сега освен коте искам и малко кученце- мопсче...
Ноо... Няма да откажа и някаква хубава кола..![]()
Мопса миришеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Айде, айде.. Гроздето е кисело...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Признай си, че злобееш за бременното барби и кена...![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
тези, които миришат, не бяха ли шар пей?![]()
или и мопсовете?
и те са едни сдъвкани и намачкани - напълно възможно е![]()
Собственост на Canis_Dirus
Събират мизерия в гънкитеПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Всяко куче мирише, деца.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ако треа да е материално ..или нещо такова..искам си моя собствена стая..,а иначе искам любов,ама истинска.....искам някой да ме обича....ама истински...и да не се караме ;( искам ....може би..ermak ;( ;( ;( ;(
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Моето не мирише!Първоначално написано от `Death`Whore``
Всяко мъжко куче мирише!
има едно съседско куче което е женско и вуни ужасно....Първоначално написано от CooL^GirL^^^
не е въпроса мъжко или женско,а дали го къпят/мият....то к'во няма да мирише....то и вие да не се къпете и вие ше миришете...съшото е и при кучетата![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
sled kato mi vzeha moito iskah dr ku4ence i sled DALGO go polu4ih
![]()
![]()
![]()
...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!
Ем..аз искам Оскар.И не се ебавам за жалост..![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не е въпрос на това, а до организъм и порода /ако е породисто/. Наште, когато си избирахме порода куче, избара точно тази, защото не мирише. Като се изкъпе мирише, но е поносимоПървоначално написано от Spork
![]()
На един приятел така му мирише кучето... един път да го погалиш и ти се вмирисва адски гадно и силно ръката.
На моето понякога му мирише устата, ама 2 пъти в годината й мия зъбките с паста за зъби![]()
За сега и аз бих искала едно апартаментче, в което да си живеем с приятеля ми, ама да е в центъра и да е с двор :P
Като малка исках Фърби, ама итинските, които ги и учиш да говорят, бяха много скъпи. Затва пък имах от Мак доналдс, ама те са тъпи![]()
4ерна кобила Нефертити
мн искам
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Iskam da si imam sobstveno apartament4e,v koeto da si organiziram veliki kuponi!![]()
![]()
![]()