- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърс на езика
Здряавейте искам да ви попитам казвали са ми че е опасно да се дупчи езика а и не само езика хжащтало се хепатит и незнам.Сега ще ходя със 1 приятел да си дупчи езика и тои иска и аз да си го продупча а и аз искам и ме е страх на 13 г съм малка съм ама какфо да правя?!
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
opasno e da . az si go produp4ix , no qvno ezika mi ne go prie i kogato edna lekarka mi go maxa6e mi kaza , 4e trqbva da se vnimava mnogo , za6toto edna vuzpalenie tam otiva pravo v mozuka . A i ne e samo tova naistina e qko da ima6 obeca na ezika , no 1vite 5-6 dni e yjasno . az na 2riq i 3tiq den bqx gotova da si q maxna , za6toto tolkova be6e silna bolkata , 4e 4ak mi se pla4e6e. Dryg e vyprosa 4e ne moje6 da pravi6 ni6to - govori6 sme6no pone 1 mesec , ne moje6 da qde6 -1vite3-4 dni po4ni ni6to samo sok piex , a posle samo razni meki ne6ta . ne ti dava da se celyva6 i ni6to koeto pravi6 s ezika . no ako mnogo go iska6 yspex :P
Бая малка си за дупчене на език.По-добре иди при специалист щото иначе незнеш как ще ти го прудупчат.Аз мисля че ще боли,но ти си решаваш![]()
Недей пристъпва към такава сериозна крачка,без да си сигурна в специалиста,който би ти го направил и това дали ти наистина го искаш,освен това на 13 наистина си малка и не се знае как ще го приема организмът ти,не знам на какво мнение са вашите,но и те вероятно не биха били съгласни,но не това е най-важното. Замисли се дали си готова за това-едно момиче по-нагоре ти обясни как седят нещата,общо взето при всичките ми аверчета,които са си дупчили езика е било така,прави си равносметката. И колкото и да е,ти си решаваш,но може би ти си повлияна от този твой приятел,който ще си прави пиърсинг на езика,ако ти не си убедена в това,не го прави ,а и да го направиш,ти казах какво трябва да ти мине предварително през акъла и да внимаваш къде ходиш и т.н. Успех и вземи правилното решение![]()
Look deep inside me ...
Щом не искаш или те е страх,недей,изрази си мнението,трябва да те разбере![]()
И к'во като иска той? Да се дупчи, ти сама си преценяш, но си малка... след време може да съжаляваш.Първоначално написано от piurs_be
П.П. и той ли е на 13?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Процеса на самото дупчене не боли особено защото ти го обезболяват предварително и езика ти изтръпва и не чувстваш. Не е най- приятно изживяване , ама се търпи. После на мен мн бързо ми мина. Вярно си е, че няколко дни ще си на супичка и ще говориш малко странно, но и това се търпи. Колкото до инфекциите- да разбира се, че може да имаш проблем. Това, което трябва да направиш, за да се предпазиш е да отидеш при професионалист, да внимаваш дали всичко, което използва е стерилно и после да внимаваш и да си почистваш езика. И въпреки това пак няма гаранция, че няма да ти се инфектира.
Ъ...къф 1 месец кфи са тия щуротииАз още 1вия ден си ядох твърда храна.И фъфлих не повече от седмица.даже сега говоря по-добре от преди.
Ама на 13 си малка-да![]()
не ме кефи на езика....курвенско ми се струва....макар че на различни хора,различно им седи...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Една приятелка си продурчи езика.Ако всичко е направено професионално няма страшноСлед това около седмица-две трябва да се ядат супички и пюрета като междувременно се жабуриш с някакво лекарство...не съм запознат много, но помня, че тя нещо такова правеше
Ама щом си на 13 - малка си, да![]()
И всъщност ти трябва да решиш дали искаш, а не някой друг.
хъхъ..
На 13 ще те пробият ли?![]()
Самото пробиване почти не боля... в смисъл, 30 минути ме питаха дали съм сигурна, че не искам упойка и аз вече си помислих, че ще е ебати болката, ама в крайна сметка не виждам смисъл да ме ръчкат 100 пъти с игли.Пък то... нищо работа. Няколко часа след това си ядох люто, твърдо, никви проблеми... с говоренето и отделянето на лиги е малко по-сложно вече.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ми.. малка си, да
аз имам пиърс, бая си болеше първите 4 дни
можех да ям чак на третия - тъпчех някакви меки храни в бузите си като хамстер... голям зор беше
не е опасно, ако отидеш при човек, който си разбира, тоест НЕ козметик, НЕ лекар, а някой пич, който си има студио и си дупчи и прави татуси
и все пак мисля, че трябва да изчакаш 2-3 години
Собственост на Canis_Dirus
ебати тука сички ли имат пирсинги мале мале......![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
имаме щото сме готини![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Това трябваше ли да засегне нас простосмъртните, които не се дупчим насякъде (никъде)Първоначално написано от Boot
а хора за да не отварям нова тема исакм да ви питам къде мога да се продупча на ципата под езика в сф и да не е с родител?
![]()
а хора за да не отварям нова тема исакм да ви питам къде мога да се продупча на ципата под езика в сф и да не е с родител?
![]()
![]()
ми ако се чувстваш засегнат... си се чувствай.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
мацката над мен - навсякъде![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
според мен си още малка а ако толкова мн искаш наистина както пишеше в предните мнениа отиди на професионалист едно възпаление ще ти докара големи проблеми
и наистина явно ттука повечето са с пиърсинг![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( без мен ! аз сам само с обици)
![]()
"Някои оставят нещо след себе си само когато клекнат." ....